Franja Antena.Neox

Divendres, 13 setembre de 2024
06.00
Hoteles con encanto
Espai que mostra les particularitats que ens fan distingir un hotel d'un altre. Hi ha tants hotels i maneres de classificar-los com a tipus de clients.
Documentals
Durada: 60'
07.00
Neox Kidz
Inclou Pokémon i Campeones: Oliver y Benji: Emisión de los capítulos 69, 70, 71 y 72.
Infantils
Durada: 180'
10.00
Modern Family
Día bisiesto
Sèrie que gira al voltant de tres famílies que estan relacionats entre elles a través de Jay Pritchett; el seu fill, Mitchell Pritchett, i la seva filla, Claire Dunphy.
Documentals
Durada: 115'
11.55
Los Simpson
Kent no siempre puede decir lo que quiere
Emissió dels capítols Hogar sin Homer, La prueba de paternidad de Homer, La venganza es un plato que se sirve tres veces, Las chicas solo quieren sumar, A propósito de Margie, Homerazzi, 24 minutos, Eterno estupor de una mente, E. Pluribus Wiggum i Kent no siempre puede decir lo que quiere.
Sèries
Durada: 255'
16.10
The Big Bang Theory
La recurrencia Speckerman
Emissió dels capítols La maniobra de la baratija brillante, La hipótesis de la recombinación, Iniciación al test Beta, La contracción de la amistad, La solución a las vacaciones, La inversión Cooper-Kripke, La segmentación de los finales desvelados, La prueba tangible del afecto, El aislamiento del monstruo, La implementación de la obligación contractual, La reconfiguración del armario, La turbulencia de la permanencia, La adquisición de la escupidera llameante i La recurrencia Speckerman.
Sèries
Durada: 350'
22.00
Pel·lícula: Sin identidad
El doctor Martin Harris té un accident de cotxe a Berlín. Quan es desperta, descobreix que la seva dona no el reconeix i que un altre home ha suplantat la seva identitat. Les autoritats l'ignoren perquè no el creuen, i uns assassins el persegueixen. El Martin se sent sol i cansat, i es veu obligat a fugir. Com que no té ningú a qui recórrer i és en un país desconegut, demana ajut a una desconeguda. El Martin es troba immers en un misteri terrible que el fa dubtar del seu seny i de la seva identitat.
Pel·lícules
Durada: 145'
00.25
Pel·lícula: La asesina
La Maggie és una assassina que espera el dia de la seva execució a la presó. Un dia, un agent especialitzat en assassinats d'estat li ofereix formar part del seu equip. Per a ella només hi ha dos camins: la mort o convertir-se en una màquina de matar al servei dels grans interessos.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.20
Pokerstars en vivo
Altres
Durada: 25'
02.45
The Game Show
Espai en el qual es repassen les millors estratègies de joc per a la ruleta, el black jack i el pòquer.
Altres
Durada: 45'
03.30
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 150'