Franja La 1

Divendres, 13 setembre de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
Don Fermín informa l'Íñigo de la seva estratègia perquè Doña Bárbara vengui la galeria a Emiliano Pedraza. Mentrestant, les seves nebodes es distancien a causa del canvi d'afecte de l'Agustín, que ara s'inclina per la Inés, en comptes de per la Laurita. D'altra banda, la Celia organitza la seva marxa a Alemanya per treballar amb Estrellita Castro, però abans, juntament amb Iñigo Peñalver, planeja una trobada amb sufragistes al Madrid Cabaret. Finalment, la Matilde rep la notícia, desconcertant i complicada alhora, que la Clarita no ha anat a l'escola. Aquesta situació esdevé encara més confosa quan la mestra li dona uns justificants i, en revisar-los, l'Íñigo reconeix la lletra de la persona que els ha signat.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La Vera no pensa permetre que la revelació a la seva mare del seu festeig amb el Lope enterboleixi res, i continua decidida a seguir endavant amb la seva nova vida. El Manuel, per part seva, informa la Jana que ha posat en marxa un pla per acostar-se al Gregorio. D'altra banda, la Teresa, desesperada, demana al Marcelo que s'espavili, si no vol perdre la feina, mentre que el Santos es posa malalt després de caure al riu per culpa del Marcelo. Més tard, el Salvador deixa plantada la María Fernández la primera vegada que se citen per veure's després que hagi marxat del palau. A més, el Pelayo i la Catalina tornen exultants de la festa i comparteixen amb la família l'èxit de la seva primera aparició en públic. Finalment, el Lorenzo rep una trucada telefònica que li amarga el dia.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 15'
22.05
La ruta Morancos
Sevilla, Posadas y Almodóvar del Río, primera parada
Los Morancos són a Sevilla quan al Jorge se li acut una idea: anar cap a Santiago en un viatge que recorri els pobles d'Espanya per agrair al públic l'afecte que els han mostrat al llarg dels seus més de 45 anys de carrera. El Jorge, per part seva, té al cap un altre objectiu: que el seu germà César perdi pes. En aquesta primera etapa, Los Morancos recorren diverses localitats d'Andalusia. El primer poble protagonista és Posadas, on el César i el Jorge aprenen la tradicional tècnica del croché i es troben amb el dissenyador i modista espanyol Palomo Spain. La parada següent és a Almodóvar del Río, on experimenten un viatge en el temps. Els germans col·loquen la primera placa del programa a la plaça de l'ajuntament i acaben aquesta emotiva etapa amb una cançó pròpia dedicada als veritables protagonistes: els habitants dels pobles per on han passat. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 70'
23.15
Viaje al centro de la tele
Me siento bien
Lliurament que rememora cançons que conviden a l'optimisme, a la superació i a sortir de festa i ballar. [Estrena de la nova temporada.]
Altres
Durada: 60'
00.15
Viaje al centro de la tele
Bailad, bailad benditos
Viatge trepidant per les cançons que han arribat amb la coreografia incorporada i que s'han ballat al llarg de tots aquests anys, com Aserejé, Lambada, Waka Waka, La yenka, Saturday Night i No rompas más, entre altres.
Altres
Durada: 65'
01.20
Invictus, ¿te atreves?
Trampas: Silvia Alonso y Adriana Torrebejano
En aquest lliurament, la Susi i el David intercanvien els colors dels seus equips, però la rivalitat no disminueix. A més, les actrius Silvia Alonso i Adriana Torrebejano són els fitxatges del programa per a una guerra de coixins, un torneig de billar humà, una competició de triatló i un torneig de penals amb els mítics Camela.
Altres
Durada: 100'
03.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 180'