Franja La 1

Dilluns, 9 setembre de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La premsa es fa ressò de les desaparicions de la Carla i la seva mare, Doña Bárbara, cosa que inquieta Don Fermín pel que fa al futur dels negocis de la galeria. La Marta, per part seva, decideix centrar-se en els estudis i allunyar-se del Salvita, i la Inés considera convenient també distanciar-se emocionalment de l'Agustín. D'altra banda, la Celia obté el vistiplau de l'Íñigo per celebrar l'acte de les sufragistes al Madrid Cabaret. D'altra banda, la Celia continua esperant la trucada de l'Estrellita Castro per anar-se'n a treballar amb ella a Alemanya. Mentrestant, a La Moderna, la Teresa té diverses discussions amb Doña Lázara, només frenades per la intervenció del Cañete. Finalment, la galeria presencia l'arrest d'una figura prominent.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
L'Alonso s'enfronta al Lorenzo per tornar-li el negoci a la Catalina. El Marcelo, per part seva, no comença amb bon peu, i la Teresa i el Santos li fan un toc d'atenció. Finalment, el Manuel creu que ha vist la Julia en algun altre lloc.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 40'
21.40
La revuelta
[Nou en emissió.]
Altres
Durada: 70'
22.50
MasterChef Celebrity
Cristina Cifuentes, Pitingo, Marina Rivers, Juan Luis Cano, Topacio Fresh, Raúl Gómez, Hiba Abouk, Pocholo Martínez-Bordiú, Itziar Miranda, Pelayo Díaz, Rubén Ochandiano, Nerea Garmendia, Jose Lamuño, Inés Hernand, Francis Lorenzo i María León són els aspirants de la nova temporada del programa. Els concursants debuten reproduint diversos plats del xef Francis Paniego, acompanyats per Ona Carbonell i Raquel Meroño, guanyadores, respectivament, de la tercera i la cinquena edicions de MasterChef Celebrity. Més tard, a la primera prova d'exteriors, l'espai viatja al cor de l'Empordà, a Girona, on es troba el magnífic castell de Peralada. Als seus peus, els equips cuinen per a 150 convidats un menú inspirat en la gastronomia tradicional que està signat per Paco Pérez. Finalment, arriba a la cuina un hort amb 38 espècies d'hortalisses i arbres fruiters que d'aquí a unes setmanes o mesos donaran els seus fruits. El jurat proposa als davantals negres que endevinin quines fruites i hortalisses són. A continuació, han d'elaborar un plat vegetarià, salat o dolç, seguint les recomanacions del xef Jesús Sánchez i de la María, duelista de la 12a edició de MasterChef. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 205'
02.15
Comerse el mundo
Colombia
El xef Javier Peña comença la seva aventura gastronòmica a Medellín, Colòmbia. Allà s'enamora dels aliments, les pràctiques i les tradicions culinàries de les cultures indoamericanes locals, així com de la seva fusió amb la cuina europea i africana.
Altres
Durada: 55'
03.10
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
05.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 20'