Franja La 1

Dimecres, 25 setembre de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
El gran premio de la cocina
Espaguetis con salsa libre a elección y pollo al chilindrón con dos guarniciones
Espai on diàriament s'enfronten cuiners no professionals que posen a prova les seves habilitats culinàries en desafiaments a contrarellotge. El públic pot seguir durant el programa el lliurament de dos plats: el primer al cap de 20 minuts, i el segon quan n'han passat 35. A continuació, el jurat valora rigorosament els plats dels participants i s'encarrega de premiar-los o expulsar-los.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
L'Iván continua rescabalant-se amb el Rodrigo, i ni ell ni la Paula no aconsegueixen apaivagar la ira que sent pel fill de la Pepita. D'altra banda, les germanes Valbuena noten que la seva relació continua sent distant. Mentrestant, el seu oncle Don Fermín accepta convertir-se en soci de l'Emiliano en el negoci tèxtil que ell li va proposar, l'objectiu principal del qual és la fabricació de fibra sintètica. A més, el pastisser Pietro experimenta un breu episodi de pèrdua de memòria, encara que això no li impedeix a ell ni a l'Antonia de sol·licitar a Don Fermín i a l'Esperanza que siguin els testimonis del casament. Posteriorment, la recent esposa de Don Fermín es mostra inquieta quan descobreix que l'herència del seu marit està destinada íntegrament a les seves nebodes, la Laurita i la Inés. Finalment, la Pepita es mostra diligent amb la Paula, i assisteix a la preparació de la seva botiga a la galeria.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
El sobre que va trobar el sergent Burdina enmig de la roba del Gregorio dona un gir a la investigació. Mentrestant, el Rómulo ha de prendre una decisió difícil perquè el Manuel no es vegi implicat. La Cruz, per part seva, ha viscut moments millors a La Promesa, especialment quan descobreix, de la manera més imprevisible, el secret més ben guardat del seu fill. D'altra banda, la Vera no pot més amb la negativitat del Lope i li exigeix un esforç més gran per part seva si no vol que acabin trencant. Finalment, la Martina sospita de la proximitat entre el Curro i la Julia i no pot evitar sentir-se gelosa.
Sèries
Durada: 60'
18.30
Valle Salvaje
El Rafael no ha tornat a trepitjar la casa i la Pilara intenta intercedir per ell amb el José Luis, a més de tornar a mostrar la seva disconformitat davant del casament. Més tard, l'Adriana, alarmada, decideix anar a buscar el Rafael. El Gaspar, per part seva, agraeix l'ascens als Gálvez de Aguirre. Mentrestant, la Mercedes i l'Alejo planegen escapolir-se. D'altra banda, la Victoria anima la Isabel a guanyar terreny davant de la Luisa i anima el seu fill a trencar amb la Irene per no posar en perill la seva posició de capatàs. Mentrestant, l'Alejo defuig la Bárbara. Posteriorment, l'Adriana es troba amb el Rafael i, després d'una discussió acalorada, es deixen endur per la passió. Finalment, el Julio confirma a la Pilara que la família està arruïnada.
Sèries
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 40'
21.40
La Revuelta
Les atípiques entrevistes de David Broncano, a més d'un planter de còmics sense prejudicis, són l'estendard d'aquest programa, en el qual no se sap mai què passarà. Així mateix, l'espai compta amb el desvergonyiment de Jorge Ponce a peu de carrer o al plató, mentre que Ricardo Castella i Grison posen música i humor a cada episodi. Aquest quartet està acompanyat per un grup de col·laboradores i col·laboradors de primera divisió de l'humor. Cada dia hi ha una persona entrevistada, però, gràcies a la mediació de Sergio Bezos entre el públic i Broncano, el protagonista pot acabar sent algú assegut a la tercera fila del pati de butaques. Una proposta de comèdia transgressora, fresca i original que s'emet des del Teatre Príncipe Gran Vía de Madrid.
Altres
Durada: 70'
22.50
Las abogadas
El 1964 a Madrid, Lola González, una noia de família rica, arriba a la Facultat de Dret, on la vida li canvia per sempre després de conèixer Cristina Almeida, Manuela Carmena i Paca Sauquillo, estudiants d'un curs superior. També hi coneix Javier Sauquillo i Enrique Ruano, amb qui estableix alguna cosa més que amistat. Sortir de les aules i viure la dura realitat a què s'enfronten les persones més desafavorides no serà fàcil per a cap d'ells. Finalment, la Lola aconsegueix unes pràctiques al despatx de la Cristina, la qual, juntament amb la Manuela i la Paca, està revolucionant la professió. Des dels despatxos laboralistes, les advocades es dediquen a la defensa dels treballadors davant del Tribunal d'Ordre Públic, que vigila amb diligència qualsevol corrent de subversió. (Nou en emissió.)
Sèries
Durada: 55'
23.45
Cicatriz
La nana del cosaco
El Simón aconsegueix rescatar la Irina, però només podran despertar-se del malson si aconsegueixen eliminar el Boris abans que aquest els elimini a ells. (Últim capítol.)
Sèries
Durada: 55'
00.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 320'