Franja La 2

Dimecres, 21 novembre de 2018
06.00
Madrugadas de La 2
Programa musical que recull l'actuació en directe d'algun cantant o grup.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Elige la vida
Documental que mostra la tasca realitzada a Kenya per AMREF, una organització que intenta trencar els estigmes de la SIDA i crear programes de prevenció, de grups d'ajuda mútua i creació de petites economies perquè les persones afectades tirin endavant.
Documentals
Durada: 30'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
El fracaso en la caza
Buscar y destruir
Sis depredadors amb armes fascinants ensenyen el que costa de veritat aconseguir una presa. Com tots els depredadors que lluiten per sobreviure, els que aprenen dels seus errors són els que finalment triomfen.
Documentals
Durada: 55'
08.55
Agrosfera 30
Resum de mitja hora del programa Agrosfera.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 30'
10.00
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'
10.55
Documenta2
Inclou El infierno de Botticelli
Documentals
Durada: 50'
11.45
Mi familia en la mochila
Ruta del Cowboy-Desayuno en Tiffany
L'Antoni, la Sonia i els seus fills, la Candela i el Mateo, demostren com es pot, amb poc pressupost i moltes ganes, iniciar una aventura en família.
Documentals
Durada: 45'
12.30
Mañanas de cine: Busca tu refugio
A causa d'un malentès, Matt Dow, un exconvicte que acaba de sortir de la presó després de complir sis anys de condemna per un crim que no va cometre, és confós amb un assaltant de trens. A l'escaramussa amb la policia, Davey Bishop, un noi que l'acompanyava en el seu viatge cap a l'Oest i que, per a ell, és com un fill, és greument ferit. Després d'aclarir la seva identitat, el Matt porta el Davey a la granja del senyor Swenson, on el jove es va recuperant de les ferides. Allà el Matt s'enamora de la filla del granger.
Pel·lícules
Durada: 95'
14.05
Destino: España
Castilla y León
La visió dels estrangers que viuen a la comunitat de Castella i Lleó.
Altres
Durada: 50'
14.55
Asombrosa Albania
El sur: desde el corazón del país a la costa
El sud i oest d'Albània és terra de paisatges variats i bonics. En pocs quilòmetres es passa de muntanyes escarpades a platges solitàries amb aigua cristal·lina. A més, posseeix un dels pocs llacs antics del món, el llac Ocrida, inscrit com a Patrimoni de la Humanitat.
Documentals
Durada: 50'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Indochina salvaje: Malasia, fenómenos de la naturaleza i Tiburón: En aquest capítol es mostra la intricada vida social dels taurons. Algunes espècies són molt solitàries, però sempre hi ha un moment en què es reuneixen: per buscar parella. Cada espècie té alguna cosa peculiar, com el tauró de Port Jackson, que pon un ou amb forma d'espiral.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou Maramures, la civilización del bosque
Documentals
Durada: 50'
19.00
Código final
Entreteniment, cultura i sentit de l'humor es combinen en aquest concurs diari que transcorre en un plató giratori. A cada programa hi participen cinc concursants que han d'anar superant diferents fases amb un objectiu, vèncer el guanyador del dia anterior en el duel final i guanyar el superpot.
Altres
Durada: 65'
20.05
Comida al descubierto
Vitamina D, carne de wagyu y queso suizo
El Jimmy investiga els efectes de la deficiència de vitamina D. A més, la Kate vol saber com els supermercats poden vendre carn wagyu a baix preu. I el Matt es dirigeix a Suïssa per preguntar per què hi ha forats en el formatge suís.
Documentals
Durada: 25'
20.30
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
21.00
Ritmo urbano
L'espai rep Mare, conegut escultor i artista multidisciplinari. Es tracta d'un pioner, un dels constructors de la cultura hip hop gràcies a la seva aportació al graffiti. Va començar als vagons de metro de Nova York, com la resta de grafiters pioners, i entre tots ells van inventar una forma d'expressió artística que es va expandir per tot el món.
Altres
Durada: 30'
21.30
¡Cómo nos reímos! Xpress
Dando la nota (III, IV)
Programa que repassa breument la trajectòria dels millors humoristes d'Espanya.
Altres
Durada: 25'
21.55
Días de cine clásico: Cuentos de Tokio
Una parella d'ancians viatja a Tòquio per visitar als seus fills, però cap d'aquests té temps d'atendre'ls, així que decideixen enviar els seus pares a un balneari. Quan tornen, la mare passa una nit a la casa d'una nora, vídua d'un dels seus fills. A diferència dels seus cunyats, la Noriko mostra afecte cap als seus sogres i reconforta l'anciana.
Pel·lícules
Durada: 135'
00.10
Pel·lícula: Marion, 13 años eternamente
Marion Fraisse té 13 anys quan decideix penjar-se, el 23 febrer del 2013. Amb ella, com un símbol, hi ha el seu telèfon mòbil i una carta en què es dirigeix als seus companys de classe que la van assetjar.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.45
Conciertos de Radio 3
Trajano! Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 30'
02.15
Documenta2
Inclou Los reyes perdidos de Teotihuacán
Documentals
Durada: 55'
03.10
Comida al descubierto
Aceite de oliva, tabasco y jabalí salvaje
El Jimmy viatja a les oliveres d'Itàlia per preguntar als italians què pensen de l'oli verge extra que es ven als supermercats. A més, la Kate viatja a Louisiana per investigar sobre la fabricació de la salsa picant. I el Matt intenta descobrir si el senglar és salvatge.
Documentals
Durada: 20'
03.30
Destino: España
Castilla-La Mancha
La visió dels estrangers que viuen a la comunitat de Castella-la Manxa.
Altres
Durada: 55'
04.25
Felinos en la tormenta
Cada estiu durant uns mesos intensos la pluja transforma el món dels grans felins a Botswana. En aquesta terra àrida l'aigua proporciona un període estrany d'abundància, però aquest any la voluble estació humida beneirà una família amb xàfecs i en maleirà una altra amb sequera.
Documentals
Durada: 40'
05.05
Mi familia en la mochila
L'Antoni, la Sonia i els seus fills, la Candela i el Mateo, demostren com es pot, amb poc pressupost i moltes ganes, iniciar una aventura en família.
Documentals
Durada: 55'