Programació TV3

Dissabte, 2 desembre de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 285'
10.45
Una altra història
Institut Pere Mata de Reus
Albert Om i l'equip d'historiadors viatgen fins a Reus per visitar l'Institut Pere Mata, amb l'objectiu de continuar escollint els 100 objectes que aniran al Museu d'Història de Catalunya. En concret, han de triar entre les joies d'una mezzosoprano que va fer carrera als Estats Units als anys 50, un bust de la República amagat en una papereria durant tots els anys de la dictadura o una tovallola de l'Exposició Internacional de 1929 de Barcelona.
Documentals
Durada: 55'
11.40
Joc de cartes
El millor restaurant singular de les Terres de l'Ebre
El programa arriba a les Terres de l'Ebre per trobar el restaurant més singular de la zona. En aquesta ocasió, es coneixen llocs especials pel concepte, per la història, pel tipus de menjar o pels propietaris que hi ha al darrere. Per començar, a Amposta es coneix un espai que no fa gaire que ha obert les portes. Paolo Varesano és el propietari i xef de Gallery 97, un restaurant que ell mateix ha decorat i on fa una cuina fusió insòlita. Més tard, a Deltebre es descobreix l'únic restaurant de sushi amb producte del Delta i amb una propietària molt zen: Margaret Morelló. Després, se segueix la ruta per les Terres de l'Ebre fins a arribar a les Cases d'Alcanar, on es visita el restaurant Les Palmeres, que ha renascut fins a cinc vegades gràcies a l'esforç d'Aida Reverté i del seu marit. Finalment, al mateix municipi es degusta el producte fresc de la Pescateria Magda Espai Gastronòmic, capitanejada per Magda Nos Paris.
Altres
Durada: 80'
13.00
El punt D
R de Regla
La regla afecta el 50% de la població mundial i és clau per a la supervivència de l'espècie humana, però continua envoltada de tabús i estigmes. El programa aborda diverses qüestions, com ara el dolor que provoca, com funciona realment el cicle menstrual, què és l'endometriosi i si es pot practicar sexe amb la regla.
Altres
Durada: 20'
13.20
El punt D
G de Genitals
Són una part més del cos, però la relació que la gent té amb els seus genitals està carregada de tabús i desconeixement, i això té conseqüències en la sexualitat.
Altres
Durada: 30'
13.50
Zona zàping
Aquesta setmana, el protagonisme és per al Barça, que s'ha classificat per als vuitens de la Champions, després de tres anys sense aconseguir-ho i havent derrotat el Porto. Tot seguit, el programa emet el que per a moltes persones és el millor gol de la temporada, una xilena de l'argentí Alejandro Garnacho del Manchester United. Un gol que recorda el que va fer 12 anys enrere Wayne Rooney, del mateix club. A més, l'espai presenta una de les noves cançons del disc de La Marató: la versió en català de l'estiuenca Summercat, de Billie the Vision and the Dancers, interpretada per The Tyets.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: El club dels joves multimilionaris
Basada en fets reals, segueix la història de dos amics que van convèncer els seus excompanys de classe de Harvard de crear un fons d'inversió anomenat El Club dels Joves Multimilionaris que els catapultaria als graons més alts de la societat de Los Angeles dels anys 80.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.30
Tarda de cine: Som els Miller
David Burke és un traficant de marihuana d'estar per casa que intenta ajudar uns adolescents locals i acaba sent atracat. Li prenen tant la marihuana que duia com tots els diners, de manera que n'acaba devent molts al Brad, el seu proveïdor. Per pagar el deute, el David s'ha de convertir en contrabandista de drogues a gran escala, i ha de portar el nou enviament del Brad des de Mèxic. El David convenç els seus veïns, l'stripper Rose, el fracassat Kenny i la fugitiva Casey de crear una família falsa i dirigir-se a la frontera del sud.
Pel·lícules
Durada: 120'
19.30
El disc de La Marató 2023
La 32a edició de La Marató està dedicada a la salut sexual i reproductiva. El disc de La Marató s'endinsa en el tema amb una banda sonora única que permet observar, explicar i projectar la manera de veure i viure la sexualitat. Tant per la personalitat dels artistes com pels gèneres musicals que s'hi troben, el disc d'enguany és possiblement el més diferent que s'ha fet mai. A més, és l'any que s'han adaptat i gravat més cançons en català, un total de 17, i set artistes han cantat per primer cop també en català. Alguns dels intèrprets que hi participen són: Vanesa Martín, The Tyets, Belén Aguilera, Stay Homas, Chanel i Roger Padrós, entre altres.
Altres
Durada: 55'
20.25
Atrapa'm si pots
Els millors moments
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Col·lapse
Tinc set
Ricard Ustrell rep el doctor Estivill i el cantant Jack Johnson. El presentador coneix de prop les aficions i les obsessions d'una de les eminències a Europa en l'àmbit dels trastorns de son. També revela la relació d'amistat que manté des de fa dècades amb l'artista hawaià. Tot seguit, el cantant i compositor britànic Michael David Rosenberg, més conegut pel seu nom artístic, Passenger, recorda Let her go, el seu èxit internacional més conegut. A més, amb la doctora en biologia i investigadora Anna Veiga, el programa s'endinsa en el món de la reproducció assistida, la genètica reproductiva, la bioètica, l'estudi de cèl·lules mare i les aplicacions clíniques en estudis de malalties, que ara mateix és la seva especialitat.
Altres
Durada: 135'
00.25
Pel·lícula: Vacances amb la mare
La Rose i l'Alice són dues germanes que no podrien ser més diferents. La Rose és lliure, descarada i pur rock and roll, mentre que l'Alice és ordenada, estricta i responsable. No es posen mai d'acord en res, excepte en una cosa: la urgència d'aixecar la moral de la seva mare, la Françoise, a qui el seu pare acaba d'abandonar per una dona molt més jove que ella. La missió que s'han proposat és molt simple: volen salvar la mare, i el marc d'operacions està ben definit: un club de vacances a l'illa de la Reunió.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.55
Pel·lícula: El carrer dels solters
La Mo és totalment feliç. Adora la seva feina com a cirurgiana cardíaca i la seva meravellosa casa al carrer dels solters de l'Haia. A més, guanya molt diners i, una vegada al mes, rep la visita del seu amant canadenc, que és molt guapo, amb qui té una relació sense cap compromís.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 35'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Menuda. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Picot. Espai musical.
Altres
Durada: 60'