Programació TV3

Dissabte, 24 febrer de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 240'
10.00
Ucraïna, 2 anys de guerra
Programa especial que analitza què ha passat en aquests dos anys de guerra i informa sobre la situació actual del conflicte.
Altres
Durada: 105'
11.45
Polònia
Pedro Sánchez i Carles Puigdemont entren en el món de La princesa promesa amb la seva versió especial: L'amnistia promesa. Un duel d'enginy entre tots dos per veure qui és més llest davant la llei d'amnistia. D'altra banda, a la seu del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo torna a respirar tranquil després de la victòria a les eleccions de Galícia. Ara, Ayuso i Almeida han d'evitar que Feijóo descobreixi tots els plans que tenien preparats per fer-lo desaparèixer si perdia els comicis.
Altres
Durada: 35'
12.20
Fuet
De Ramon Berenguer a Jaume Primer, de reis n'hi ha un fotimer. El Fuet és un gat d'una civilització alienígena que s'ha perdut a Catalunya, però no se sap en quin moment de la història. Dues extraterrestres són enviades en una missió interplanetària a trobar-lo, però, com que desconeixen quan es va perdre, han de recórrer tota la línia temporal, començant per l'època en què els romans van arribar a Catalunya.
Infantils
Durada: 20'
12.40
Càstings Eufòria
Coneixem tots els concursants
Encara no se sap qui ocuparà les últimes places de la tercera temporada d'Eufòria. Al capítol anterior es van conèixer els primers 6 concursants, però encara queden 10 places per assignar i 16 finalistes que esperen el seu torn per cantar davant del jurat. Miki Núñez acompanya els aspirants en aquest darrer dia de càsting. Un dia que tampoc es vol perdre la presentadora del concurs, Marta Torné, que apareix per conèixer els últims concursants confirmats.
Altres
Durada: 70'
13.50
Zona zàping
El programa mostra les millors imatges de l'All-Star de l'NBA, la victòria de l'hoquei Barça a la final de la Copa Intercontinental, un gol de Marc Guiu que recorda Zlatan Ibrahimovic i un paral·lelisme entre la percepció optimista que té Xavi Hernández del seu equip i la pel·lícula Matrix. A més, Júlia Blum presenta la seva cançó Aquí i avui.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: El bon veí
Una amistat entre dos veïns fa un gir dramàtic quan una dona és atropellada accidentalment i la donen per morta.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.25
Tarda de cine: Atrapat al túnel
Un home es troba atrapat en un túnel a causa d'un esfondrament produït per una errada en la construcció, i prova de sortir-ne abans no se li acabi l'oxigen.
Pel·lícules
Durada: 130'
19.35
Hudson & Rex
Ui, ja he tornat a picar
Quan se sospita que una estrella del pop amb problemes va matar el seu promès, l'equip descobreix les lleialtats distorsionades que es formen quan els llaços personals es troben amb les trampes de la fama.
Sèries
Durada: 50'
20.25
Atrapa'm si pots
Els millors moments
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Connectats
Donar aire per donar vida
Altres
Durada: 10'
22.10
Col·lapse
Fotografia
Quan es compleixen 2 anys de l'inici de la guerra d'Ucraïna, el periodista Manel Alías repassa alguns dels moments més delicats i colpidors que ha deixat fins ara aquest conflicte internacional. A continuació, l'escriptor i guionista Albert Espinosa presenta el seu nou llibre, Torna a estimar el teu caos i les esgarrinxades de la vida, i recorda el fenomen mediàtic i social en què es va convertir la sèrie Polseres vermelles. Els periodistes Antoni Bassas, Francesc Garriga i Lídia Heredia, per part seva, analitzen els perfils de Joe Biden i Donald Trump. A més, visita el programa la fotògrafa Pilar Aymerich, guanyadora del Premi Nacional de Fotografia 2021.
Altres
Durada: 170'
01.00
Pel·lícula: Queen i Slim
Arran d'una lleu infracció de trànsit, un home i una dona afroamericans que tenen la seva primera cita són aturats per la policia. Una situació que no hauria de tenir més conseqüències acaba de manera tràgica quan l'home mata l'oficial de policia en defensa pròpia. Aterrits i temorosos per les conseqüències que això pot tenir, tots dos es veuen obligats a fugir. Però l'incident ha estat enregistrat en vídeo i es fa viral, i la parella esdevé involuntàriament un símbol del trauma, el terror i el dolor que afligeix la gent arreu del país.
Pel·lícules
Durada: 125'
03.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
04.00
Rumba a l'estudi
El Príncipe de los Ladrones. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Los Comino. Espai musical.
Altres
Durada: 60'