Programació TV3

Dissabte, 22 juny de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 285'
10.45
La travessa
La força
La primera parella ha abandonat el programa, i les altres han d'aprendre ràpidament a jugar les seves cartes, si no volen ser les següents a marxar. No obstant això, hi ha pors i records del passat que bloquegen més d'un concursant. A més, ara arriba una de les etapes més llargues, i no hi ha marge d'error. Es tracta d'una ruta pels camins de l'Alt Urgell i el Berguedà que deixa fora una de les parelles favorites. Un lliurament que és un terratrèmol de conseqüències inesperades.
Altres
Durada: 90'
12.15
Fórmula 1
Tercera sessió d'entrenaments. L'emoció de la Fórmula 1 torna al Circuit de Barcelona-Catalunya, on les estrelles del pàdoc lluiten per aconseguir la victòria en la desena cita de la temporada. Comentaristes: Noel Rodríguez, Laia Ferrer, Jaume Alguersuari i Belén García. Des del Circuit de Barcelona-Catalunya.
Esports
Durada: 95'
13.50
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Fórmula 1
Classificació. El gran ambient viscut aquests dies a Barcelona, amb nombroses activitats per als aficionats a la Fórmula 1, es trasllada a Montmeló, on els pilots busquen una bona sessió de classificació amb vista a la cursa de diumenge. Comentaristes: Noel Rodríguez, Laia Ferrer, Jaume Alguersuari i Belén García. Des del Circuit de Barcelona-Catalunya.
Esports
Durada: 110'
17.25
Tarda de cine: Desxifrant l'enigma
L'any 1952, les autoritats britàniques van entrar a casa del matemàtic, analista i heroi de guerra Alan Turing amb la intenció d'investigar la denúncia d'un robatori, i van acabar arrestant-lo acusat d'una indecència greu. Aquest càrrec li va suposar una condemna devastadora pel que aleshores es considerava una ofensa criminal: ser homosexual. Els oficials no tenien ni idea que en realitat estaven incriminant el pioner de la informàtica actual, conegut per haver desxifrat el codi de la inaccessible màquina Enigma dels alemanys durant la Segona Guerra Mundial.
Pel·lícules
Durada: 120'
19.25
Hudson & Rex
La persecució
Un furgó d'un centre penitenciari bolca en un accident i el pres condemnat per homicidi que hi ha dins aconsegueix fugir. El departament de policia de St. John inicia immediatament la cerca del fugitiu, anomenat Danny Winters, un amic de joventut del Charlie Hudson. El Danny està obsessionat amb la idea de demostrar que és innocent de l'homicidi de què se l'acusa, però per aconseguir-ho ha de trobar un telèfon mòbil que, segons ell, conté una prova irrefutable que l'exculparà.
Sèries
Durada: 50'
20.15
Atrapa'm si pots
Els millors moments
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: Dr. Knock
El Knock, un estafador penedit reconvertit en metge, arriba a un poble petit anomenat Saint-Maurice per aplicar-hi un mètode destinat a fer-se ric: convèncer la gent que un pacient sa és un malalt que no sap que ho és. Per fer-ho ha de trobar-li a cadascú la malaltia real, o imaginària, que pateix. Com a mestre en l'art de la seducció i de la manipulació, el Knock està a punt d'assolir els seus objectius, però en el seu camí s'encreuen una jove que li fa replantejar les seves decisions i una persona que el vol desemmascarar.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.00
Pel·lícula: Pla A
Alemanya, 1945. El Max, un supervivent de l'Holocaust jueu, coneix un grup radical de jueus que somia amb una gran venjança. Ull per ull, dent per dent. El Max comença a identificar-se amb els monstruosos plans del grup.
Pel·lícules
Durada: 115'
01.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
02.55
Copa Amèrica
Comentaristes: Jordi Sunyer, Àlex Castells i Agustí Alavés. Des de l'Estadi NRG.
Esports
Durada: 125'
05.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'