Programació TV3

Dimecres, 11 setembre de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 510'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Assassinats al nord
Fora de joc
Emre Yilmaz és un jugador de futbol amb molta dedicació a qui li acaben de treure una targeta vermella per cometre una falta greu contra un jugador de l'equip contrari. Yilmaz, molt enfadat, abandona el camp amenaçant l'àrbitre. En acabar el partit, troben l'àrbitre mort. Schröter ho té clar: l'Emre n'és el culpable. Tot i això, les investigacions aviat apunten cap a una altra banda.
Sèries
Durada: 55'
16.35
Especial 11 de setembre
Programa especial que retransmet, des del passeig Lluís Companys, les manifestacions de Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona i Tortosa, convocades per entitats independentistes amb motiu de la Diada de Catalunya. L'espai també dona cobertura a altres actes que tenen lloc arreu del territori.
Altres
Durada: 105'
18.20
Pel·lícula: Escape Room
Quatre amics, una habitació, molts secrets i una única via de sortida: la veritat. La comèdia més delirant de la temporada posa cap per avall els plans de dues parelles disposades a passar una gran nit en un escape room. Si volen sortir d'aquest joc, tan imprevisible com esbojarrat, han de posar a prova la seva amistat. Ha arribat, per a ells, l'hora de la veritat.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.55
Escape Room: Making off
Programa en què es mostra com s'ha rodat la pel·lícula Escape Room.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Especial 11 de setembre: Acte institucional
Emissió de l'acte institucional de la Diada de Catalunya, que té lloc davant de les quatre columnes de Puig i Cadafalch, a Montjuïc.
Altres
Durada: 65'
23.10
Pel·lícula: Ruta salvatge
L'Ona s'ha associat amb el seu amic Jordi, un mecànic d'avions veterà a punt de jubilar-se, per fer vols turístics en avioneta des de l'aeròdrom de la Cerdanya. Quan està a punt de culminar el seu somni, una trobada fortuïta amb uns excombatents serbis que han atracat una joieria a Alacant canvia la vida de l'Olga i la de les persones que més estima, i l'obliga a enfrontar-se amb el seu passat.
Pel·lícules
Durada: 130'
01.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 160'
04.00
Rumba a l'estudi
Latino. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Arnau Giordani. Espai musical.
Altres
Durada: 60'