Programació TV3

Dissabte, 28 setembre de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Pel·lícula: La capitana Marleau. Les canyes negres
Quan avisen la Marleau per resoldre l'assassinat d'un expilot de curses, Marcus Borg, ràpidament s'adona que l'assassí no va aconseguir el seu objectiu: matar la Irene Denan, la cap de l'equip. La Marleau descobreix que, lluny d'estar impressionada, aquesta mare de dos fills no està amoïnada pel perill que corre.
Pel·lícules
Durada: 105'
12.15
Pel·lícula: La capitana Marleau. No morir mai més
El cos d'una dona jove és trobat al riu. La inspectora Marleau pressiona Isabelle Mangin per una bona raó. Fa uns mesos, la Isabelle va sortir d'un coma de tres anys i, en despertar, va descobrir que l'home amb qui vivia abans de l'accident s'acabava de casar amb la jove que han trobat ofegada.
Pel·lícules
Durada: 100'
13.55
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Desvelades
Sense dir-ne res a l'Anaïs, la Isabelle truca a la seva mare, la Léa, que viu a Mont-real. Quan rep la trucada, la Léa vola ràpidament cap a Suïssa, ja que vol entendre els motius pels quals la seva filla s'ha convertit a l'islam. La Isabelle, per part seva, creu que si la seva neta s'ha convertit a aquesta religió deu ser per algun motiu que han de descobrir.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.30
Tarda de cine: Devoció fatal
Quan el Heather descobreix que l'Ally, la seva jove filla, ha desaparegut, avisa ràpidament la policia, que troba les coses de la noia a prop d'un riu, en un poble situat a poques hores de distància. La policia suposa que s'ha ofegat, però el Heather es nega a acceptar aquesta explicació.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.05
Hudson & Rex
Tira els daus
Quan l'Abel Rivers, el propietari d'una empresa de construcció molt important, apareix mort, el Charlie i el Rex comencen a seguir el rastre de l'assassí fins que arriben a un casino subterrani.
Sèries
Durada: 50'
19.55
Atrapa'm si pots
Els millors moments
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Col·lapse
Espai que vol construir un refugi des d'on es mira el món i des del qual es plantegen dilemes i problemes. El programa rep els millors convidats per analitzar l'actualitat i compta amb una banda de música en directe i un equip de col·laboradors divers i sorprenent.
Altres
Durada: 125'
00.10
La maquinària
Culpable
Emissió dels capítols Caçat i Culpable.
Sèries
Durada: 95'
01.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
04.00
Rumba a l'estudi
José Luis Lozano. Un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un programa musical que permet veure artistes clau d'aquest gènere en els seus àmbits naturals: els estudis de gravació. Un cop d'ull al panorama de la rumba a Catalunya. Un programa musical que permet veure artistes clau d'aquest gènere en els seus àmbits naturals: els estudis de gravació.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Elisabet Raspall & Jordi Paulí. Espai musical.
Altres
Durada: 60'