Programació 33

Dijous, 7 desembre de 2023
06.00
Wow! English Method
Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
Infantils
Durada: 23'
06.23
Ideafix i els irreductibles
Inclou L'Ideafix i la sopa a la romana i Una ibera a la ciutat
Infantils
Durada: 23'
06.46
La colla de la selva al rescat!
Inclou El singlot i La colla al volant
Infantils
Durada: 23'
07.09
Súper 4
Dracs per tot arreu! Quatre personatges playmobil que no poden ser més diferents es mouen entre mons, tant del passat com del futur.
Infantils
Durada: 12'
07.21
Els germans Kratt
Inclou El pigarg americà que fa quatre i Bandit, el turó de peus negres
Infantils
Durada: 43'
08.04
Titó
Excursió amb el camió de les escombraries. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.14
El Mic i els seus amics
Muntanya de fulles de la tardor. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 11'
08.25
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou Salvar un ratolí i L'agent més dolent
Infantils
Durada: 22'
08.47
El carrer Scream
Inclou L'RH, Estrella del rock i Monstres del Rock
Infantils
Durada: 21'
09.08
La vida en calçotets
Inclou El concurs de rap i Les notícies dels calçotets
Infantils
Durada: 22'
09.30
Pel·lícula: Buscant la màgica Doremi
La Sora de Nagoya, la Mire de Tòquio i la Reika d'Onomichi són tres dones que aparentment no tenen res en comú, ni edat ni ocupació ni personalitat. L'únic que les uneix és que se senten desconcertades per una vida que no els està anant tal com la imaginaven i que van créixer veient la sèrie La màgica Do-Re-Mi. A partir d'una trobada predestinada, el trio fa un recorregut per tots els llocs associats a la sèrie. La Sora, la Mire i la Reika riuen, ploren, es recolzen mútuament i passen un valuós temps juntes mentre comprenen que la Doremi i els seus amics sempre han estat al seu costat.
Pel·lícules
Durada: 91'
11.01
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou L'últim dia (I): Configuració i L'últim dia (II): Re-creació
Infantils
Durada: 49'
11.50
GhostForce
Tauronox. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 12'
12.02
Els Dalton
Inclou La reconstrucció, L'amulet dels Dalton, El caça-recompenses, A l'abordatge! i Un pla cavernicola
Infantils
Durada: 35'
12.37
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou En Derke, sota control i El drac salvatge
Infantils
Durada: 23'
13.00
Les Sisters
Inclou El Superpiupiu i Salveu el Puduk!
Infantils
Durada: 23'
13.23
Els germans Kratt
Inclou Objectiu, camaleó i Fossa grossa
Infantils
Durada: 42'
14.05
One piece
Inclou L'illa judicial. Vista panoràmica d'Enies Lobby i Operació defensiva de desembarcament! La irrupció de la tripulació del barret de
Infantils
Durada: 47'
14.52
Inuyasha
La fi d'en Moryomaru. L'estudiant Kagome, que de sobte apareix al Japó feudal, s'ajunta amb el mig dimoni Inuyasha per recuperar les restes d'una joia sagrada.
Infantils
Durada: 25'
15.17
El xai Shaun
Inclou En Shaun el fugitiu i Costa d'empassar
Infantils
Durada: 13'
15.30
El manual dels dracs
El Singlot, l'Astrid i el Cuadepeix coneixen les aventures de Bork l'Intrèpid, i repassen les explicacions sobre les diferents classes i races de dracs incloses al Manual dels Dracs.
Altres
Durada: 16'
15.46
Dracs: el regal de la fúria nocturna
A l'illa del Fred, els vikings conviuen amb els dracs. Cada any, a l'hivern, persones i dracs celebren la festa de la Petonada.
Altres
Durada: 22'
16.08
La llegenda del drac trencaossos
La casa del Rotpodrit s'incendia i ell està convencut que el foc és obra d'un drac trencaossos, però ni el Toic ni la resta dels habitants de Fred s'ho creuen.
Altres
Durada: 16'
16.24
L'origen de les curses de dracs
Un any més, està a punt de celebrar-se la cursa anual de dracs.
Altres
Durada: 24'
16.48
Pel·lícula: Com ensinistrar un drac: el retorn
Quan queda clar que la nova generació de vikings no recorda el vincle entre els dracs i els éssers humans, el Singlot planeja homenatjar els dracs amb una gran desfilada durant les festes de Snoggletog i rep l'emotiva visita per sorpresa de l'Esdentegat, amb qui viu una altra aventura.
Pel·lícules
Durada: 21'
17.09
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Saltar a l'acció. Un grup d'agents secrets protegeixen en secret el món dels alienígenes.
Infantils
Durada: 11'
17.20
El Mic i els seus amics
Ballem i cantem! El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.30
Els contes de la Pinya
El vestit nou de l'emperador. Espai en què el comunicador Òscar Dalmau i la seva gosseta Pinya expliquen contes per anar a dormir.
Infantils
Durada: 7'
17.37
Titó
Excursió amb cavalls. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 11'
17.48
La família Teixó-Guineu
Inclou Quina picor i El Timbal ha d'escollir
Infantils
Durada: 23'
18.11
Polinópolis
El gra-La primera vegada que vaig tenir acné. El Milo és un nen que viu a Polinòpolis, un poble molt particular. Allà hi conviu tota mena d'éssers fantàstics, com els seus amics, que tenen formes i atributs variats i sobrenaturals. Aquesta colla singular travessa l'aventura de créixer i de viure per primera vegada experiències i desafiaments.
Infantils
Durada: 10'
18.21
Els germans Kratt
L'exterminiador. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 21'
18.42
El carrer Scream
Inclou El poder de transformació i Un lloc sorollós (I)
Infantils
Durada: 21'
19.03
Què deu ser?
Els animals de companyia. L'Hug té molta curiositat i no para de fer-se preguntes. Amb la Lily i el Fèlix, els seus dos millors amics, xerren i aprenen a reflexionar i a formar-se les seves pròpies opinions.
Infantils
Durada: 5'
19.08
La vida en calçotets
Les notícies dels calçotets. El Jipé, el Pedro i l'Issa són tres amics preadolescents disposats a fer el que calgui per deixar de ser uns perdedors i esdevenir populars.
Infantils
Durada: 11'
19.19
El món genial del Tom Gates
El blues del menjador. Al Tom Gates li encanten les gofres amb caramel, jugar amb el seu millor amic Derek i tocar amb el grup que tenen tots dos. També li agrada dibuixar, fer treballs manuals, cantar i fer bromes a la seva germana Dèlia, tot i que sempre està de mal humor, entre moltes altres coses.
Infantils
Durada: 11'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 21'
19.51
Ronja, la filla del bandoler
Amb els cavalls salvatges. La Ronja és l'única filla del cap d'un grup de bandolers. Quan fa 10 anys, el seu pare decideix que ha de seguir els seus passos. La Ronja descobreix les meravelles i els perills que amaga el bosc i de seguida s'espavila i aprèn a superar la por.
Infantils
Durada: 23'
20.14
Beta Podcast
El Betapodcast asiàtic. Lola, Grau, Kai i Jan, els quatre integrants de Beta, es reuneixen, al magatzem on viuen, per parlar dels temes que els interessen, els motiven i els preocupen.
Infantils
Durada: 10'
20.24
Ràndom
Chaoko, viewers, la Chaoko
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 48'
21.12
El detectiu Conan
Inclou El dimoni dels estudis de televisió (I) i El dimoni dels estudis de televisió (II)
Infantils
Durada: 43'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 25'
22.20
Quan arribin els marcians
El català, amb humor, i Dani Nel·lo
El programa se centra en la situació del català vista pels humoristes participants en el Cruïlla Comèdia, el primer festival de stand-up en català de Barcelona. A continuació, es conversa amb el saxofonista i ànima de la banda Los Mambo Jambo, Dani Nel·lo.
Altres
Durada: 25'
22.45
El documental
Inclou El cranc blau. Un repte a la Mediterrània
Documentals
Durada: 50'
23.35
Clipping
Espai que ofereix una àmplia selecció de clips de qualitat per mostrar l'actualitat de la creació musical i audiovisual. El programa dona cabuda als artistes i realitzadors per abordar una producció anual de més d'un miler de videoclips en català.
Altres
Durada: 35'
00.10
Pel·lícula: L'ombra de la llei
Any 1921. Són els anys del plom, fruit dels violents enfrontaments al carrer entre els que buscaven brega i els anarquistes. En aquesta situació de disturbis i crims, Aníbal Uriarte és un policia enviat a Barcelona per col·laborar amb la comissaria local de policia en la detenció dels culpables del robatori a un tren militar. L'Aníbal entra en contacte no només amb els baixos fons de la societat barcelonina, sinó també amb el món anarquista més radical, disposat a tot per aconseguir els seus objectius. Allà coneix la Sara, una jove lluitadora i temperamental.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.05
El documental
Inclou El cranc blau. Un repte a la Mediterrània
Documentals
Durada: 50'
02.55
Somiem el futur
El patrimoni del futur
El patrimoni cultural és un dels béns més valuosos de la humanitat. Aquest capítol aborda com es transmetrà en el futur. És un repte crucial: cal que hi tingui accés el màxim nombre de persones possible, però també s'ha de protegir de qualsevol amenaça de destrucció.
Documentals
Durada: 45'
03.40
Boscos
Oliverars, Delta de l'Ebre
A les terres de l'Ebre, el productor d'oli Lluís Porta guia els espectadors per les extensions d'oliveres més importants de Catalunya. A continuació, el programa coneix Marià Ceba, un fotògraf especialista en naturalesa, que ensenya quins són els millors angles per immortalitzar oliveres mil·lenàries.
Documentals
Durada: 25'
04.05
Karakia
Luis Felipe i Malinalli, Michoacán, Mèxic
Espai divulgatiu que utilitza la gastronomia per aproximar-se a la cultura dels immigrants de Catalunya.
Altres
Durada: 35'
04.40
Thalassa
Un pescador de terra endins
Espai de reportatges sobre natura.
Altres
Durada: 10'
04.50
Xarxa natura
Riera de Merlès
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics, com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts, i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 10'
05.00
Xarxa natura
Tordera
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics, com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts, i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
05.05
Mons perduts
L'imperi egipci de Ramsès
Any 1300 aC. La civilització egípcia es troba en la màxima esplendor. El seu governant és Ramsès II, un home que pretén ser el faraó més important. El seu regnat dura 67 anys, i impulsa Egipte cap a una glòria cada cop més gran.
Documentals
Durada: 40'
05.45
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 15'