Programació La 1

Dijous, 7 desembre de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
El Pablo surt finalment de la presó. El jove Garcés té una calorosa rebuda a la corrala, amb la seva família i els seus veïns. No només el posen a ell en llibertat, sinó que l'Emilio també rep el tercer grau. Tot i això, el més petit dels Peña no compta amb el suport que té el Pablo. A la corrala, l'Antonia se sent afligida per la presència o no de l'Higinio. Això fa que el Pietro es posi en guàrdia a la porta per si torna a aparèixer, cosa que fa patir molt la Marta. Finalment, al saló de te, es torna a rebre la Inés, la germana de la Laurita. La bona notícia del Pablo per a la Matilde contrasta amb una cosa que li ha de dir l'Íñigo Peñalver.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La Catalina evita l'atac de la Jimena per pura casualitat i, de fet, se sorprèn en veure la seva cunyada molt més tranquil·la, com si la medicació li fes efecte. Mentrestant, el servei respira alleujat després d'endarrerir l'arribada de l'empresari anglès. D'altra banda, el Rómulo aconsegueix recuperar-se gràcies al repòs, però encara no està preparat per incorporar-se. El Lorenzo, per la seva banda, anuncia que han admès el Curro al college anglès i que aviat se n'hi anirà. Per a desgràcia del jove, la Martina reacciona amb aparent indiferència i fredor, malgrat que, un cop sola, es desfà en pensar que el perdrà per sempre. A més, la Simona està cada cop més ansiosa per veure el seu fill, però el Valentín no fa més que endarrerir-ho. Finalment, el Feliciano ha desistit d'anar a la Guàrdia Civil, i cada cop es mostra més allunyat de la Petra.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
No sé de qué me hablas
Lliurament dedicat a l'humor, en què Mercedes Milá i Inés Hernand conviden l'humorista i presentador Andreu Buenafuente a repassar entrevistes històriques que la presentadora va fer als anys 70 i 80. Entre altres, es poden veure còmics com Miguel Gila, la ventríloqua Mari Carmen, Martes y Trece, Andrés Pajares i l'actor i còmic Fernando Esteso, un dels convidats de la nit. A continuació, el públic comparteix per on van les tendències actuals de l'humor a través de vídeos de xarxes socials i exemples de còmics contemporanis.
Altres
Durada: 60'
22.50
Lazos de sangre
Especial Lola Flores
Un recorregut per la vida i l'obra d'una artista única i carismàtica com poques, una dona que omplia de llum l'escenari amb la seva manera de cantar, ballar i moure's: La Faraona. A més d'hipnotitzar amb el seu art, Lola Flores va protagonitzar moments irrepetibles i frases per a la posteritat. Amb molta força la recorden les seves filles, Lolita i Rosario; la seva germana Carmen; Mariola Orellana, Pastora Vega i Joan Manuel Serrat. Júlia Otero, Mercedes Milá, Euprepio Padula i Miguel Ángel Gordillo, exsubdirector d'Interviú, completen el perfil de l'artista que es menjava la càmera, la que millor movia la bata de cua, la dona moderna, enèrgica i diferent de totes. Així mateix, el treball recorda quan va rodar el seu últim programa a TVE, Ay Lola, Lolita, Lola, quan ja estava molt malalta.
Documentals
Durada: 65'
23.55
Lazos de sangre: el debate
100 años a tu vera
El programa celebra el centenari del naixement de Lola Flores amb un programa especial. I ho fa, per primera vegada, fora dels estudis de RTVE, al Teatro Villamarta de Jerez de la Frontera, a Cadis, on l'artista va debutar als 16 anys. En el debat, moderat per Jordi González davant gairebé 1000 persones, María del Monte, Mariola Orellana, Antonio Canales, David DeMaría, Rosa Villacastín i Juan Sanguino recorden la Lola mare i artista, una dona avançada al seu temps que va viure l'amor en llibertat i va celebrar cada dia de la seva vida.
Altres
Durada: 100'
01.35
Lazos de sangre
Los Carmona
El programa esdevé un viatge musical per la història de la saga dels Carmona per descobrir els orígens dels reis del mestissatge flamenc: Ketama. Els protagonistes recorden des dels seus inicis a Granada fins a l'èxit que els ha dut a ser teloners de grans artistes, com ara els Rolling Stones, i inspiració de molts altres, com Rosario Flores.
Documentals
Durada: 60'
02.35
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 75'