Programació La 1

Dissabte, 19 gener de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 225'
09.45
Comando actualidad
Cada vez más gordos
Gairebé la meitat de la població espanyola té sobrepès. Els reporters del programa recorren Espanya buscant les respostes d'afectats, metges, psicòlegs, dietistes i nutricionistes.
Altres
Durada: 65'
10.50
MasterChef Junior
Final
Els quatre aspirants treballen per aconseguir la jaqueta curta i un lloc en el gran duel final. El primer passi es disputa reproduint un plat d'Ángel León seguint els passos del xef. Per acabar el plat han d'incorporar un ingredient típic de l'imperi romà. L'última jaqueta curta es disputa a la cuina del restaurant Diverxo a Madrid. El xef Dabiz Muñoz dissenya un menú molt especial amb sis plats que serveixen als aspirants de MasterChef Celebrity 3. Només els millors dels dos reptes anteriors es converteixen en duelistes i han de demostrar el seu talent en el gran duel final. Tenen 120 minuts per elaborar un menú format per un entrant, un principal i unes postres que ha de fer les delícies del jurat i del xef Joan Roca. En joc hi ha el trofeu que l'acredita com el guanyador de MasterChef Junior 6, 12.000 euros per a la seva formació i un curs de quatre dies al Basque Culinary Center. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 160'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
El programa d'avui repassa les tendències en maquillatge per a aquest hivern. Deprés, es viatja a Milà per descobrir el més nou de la moda masculina. I es coneix una empresa familiar espanyola que ha triomfat en l'última edició de la Barcelona Bridal Week.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un verano en Mallorca
Victòria Körner aterra a Mallorca, no per fer-hi vacances sinó per veure's amb un notari per al seu divorci. Ella i el seu exmarit volen vendre la casa que hi tenen i posar fi al seu matrimoni. Tots dos viuen separats des de fa deu anys.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Boda en Hardingsholm
La Hellen, pilot de correu aeri, porta fins a la finca Harding Holm el vestit de núvia per al casament que s'hi ha de celebrar el dia següent. A causa d'una tempesta, la Hellen no pot tornar i els nuvis, la Lin i l'Erik, la conviden a quedar-se. També hi ha un altre convidat sorpresa: el germà de l'Erik, antic xicot de la Lin.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: La decente
La Núria, la jove i guapíssima esposa d'un multimilionari romanès, historiador, avorrit i sord, decideix entrar en la viduïtat, de manera que convenç dos dels que van ser els seus pretendents perquè el matin.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Relevo en Andalucía, Brexit caótico i La estafa iDental: Aquesta setmana s'han produït registres judicials en sis províncies i 14 detencions en una operació contra la cúpula de la xarxa de clíniques iDental. L'estafa de la qual estan acusats podria rondar els 60 milions d'euros. L'espai revela com operava la trama que s'anunciava com a dentistes amb cor i que ha deixat sense atendre 150.000 pacients, molts d'ells amb tractaments sense concloure i ja pagats.
Altres
Durada: 35'
22.05
14 de abril. La República
Hacia una vida nueva
Emissió dels capítols Grandes esperanzas i Hacia una vida nueva.
Sèries
Durada: 145'
00.30
Pel·lícula: Prim. El asesinato de la calle del Tur
El 27 de desembre del 1870, la berlina en què el general Prim es trasllada del Palau de les Corts al seu domicili és interceptada per una desena d'homes armats amb trabucs i pistoles. Prim arriba molt mal ferit al seu domicili i mor, oficialment, tres dies després.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.10
Pel·lícula: Unas vacaciones perfectas
Billy Kope es desperta en una illa deserta sense recordar com hi va arribar. Allà s'uneix a un grup de persones en les seves mateixes circumstàncies, i ha de fer servir les seves habilitats de combat per enfrontar-se a un grup de soldats sinistres que pretenen caçar-los.
Pel·lícules
Durada: 85'
03.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'