Programació La 1

Dimecres, 22 març de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
El programa segueix en directe el debat i la votació de la sisena moció de censura que té lloc al Congrés dels Diputats, presentada per Vox contra el president del Govern, Pedro Sánchez, amb Ramón Tamames com a candidat. Per tractar aquest assumpte, l'espai compta amb les periodistes Ana Pardo de Vera, Marta Monforte, Mayte Alcaraz i Fátima Iglesias.
Altres
Durada: 360'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
S'emporten detingut el Salvador per interrogar-lo, i la María s'amoïna molt en descobrir-ho. El Lope, per part seva, vol anar a la caserna a preguntar pel seu amic, però la Pía li ho impedeix, ja que podria acabar també pres. Al final demanen ajuda al Rómulo, que creu que pot intercedir perquè alliberin el jove lacai. Paral·lelament, la Martina torna al Mauro el penjoll que aquest va regalar a la Leonor, i el jove assumeix que aquesta és la fi de la seva relació. Mentrestant, el Baró, cada vegada més inquiet per les notes anònimes amenaçadores que li han fet arribar, n'acusa el Rómulo, el qual es defensa, i alhora el culpa de l'atac que va patir. A continuació, el Baró, després d'una discussió amb l'Alonso, decideix anar-se'n del palau i marxar a Còrdova. A més, la Jana va fins a l'hangar buscant el Manuel.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Poldark
La Demelza descobreix que els francesos estan introduint armes de contraban a Cornualla, però el Ross està decidit a venjar-se del Merceron i el Hanson. Per la seva banda, el Sam es reuneix amb la Tess malgrat els advertiments.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a 10 preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
22.00
La noche en 24 horas
Espai que fa un viatge sorprenent per l'arxiu de TVE en el qual es poden contemplar les primeres aparicions televisives de personatges mediàtics com el periodista Matías Prats, la polifacètica La Veneno, l'actriu Luisa Martín i el presentador de televisió Carlos Sobera, entre molts altres. Finalment, es rememoren actuacions musicals insòlites i preses falses de tots els temps.
Informatius
Durada: 50'
22.50
Días de tele
El día que la televisión hizo historia
El programa es pregunta si és possible imaginar un món sense televisió i què hauria passat si no s'hagués gravat l'arribada de l'ésser humà a la Lluna o el 23F, entre altres esdeveniments històrics. Així mateix, l'espai analitza què hauria passat durant la pandèmia provocada per la covid-19 o durant el Mundial de 2010 si no s'hagués tingut accés a les pantalles. Per fer-ho, Júlia Otero rep la visita d'Iñaki Gabilondo i Martina Klein, que reflexionen sobre el paper de la televisió en moments crucials de les seves vides. A continuació, el campió del món de futbol Joan Capdevilla descobreix què passava el 2010 quan no hi havia càmeres gravant. A més, l'espai compta amb altres convidats de luxe: Olga Viza, Manuel Jabois, Luz Casal i Patry Jordán, que comparteixen les anècdotes més personals de les seves carreres.
Altres
Durada: 135'
01.05
Comando actualidad
Inclou Tirar de la lengua i Patrimonio en peligro
Altres
Durada: 120'
03.05
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
05.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 55'