Programació La 1

Dimecres, 27 setembre de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
Debate de investidura
Espai que emet en directe la segona sessió del debat d'investidura que afronta el president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, per a la presidència del Govern, que inclou les intervencions dels grups parlamentaris i la primera votació.
Altres
Durada: 330'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
16.20
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.30
La Promesa
Emissió dels capítols 2.75 i 2.76.
Sèries
Durada: 120'
18.30
La plaza de La 1
El programa entrevista la presentadora de televisió Terelu Campos després de la mort de la seva mare, María Teresa Campos, el 5 de setembre passat. L'espai recorda la seva trajectòria personal i professional amb una de les seves filles i fa, així, un homenatge a la periodista i presentadora, que va ser molt estimada i influent a la televisió espanyola durant cinc dècades i que va començar la seva carrera a RTVE. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
4 estrellas
Uno de más
La Clara i el Julio tornen al poble en cotxe i discuteixen. I és que, mentre que ell creu que no haurien d'explicar el que ha passat, la Clara ho vol confessar. A més, la Yolanda explica al Jon que podria estar embarassada. Finalment, la Rita i la Menchu s'enfronten a l'Alfredo quan ell apareix borratxo a la casa Lasierra.
Sèries
Durada: 50'
22.40
Salón de té La Moderna
Emissió dels capítols 1.1 i 1.2.
Sèries
Durada: 125'
00.45
Viaje al centro de la tele
Spanish dance
El programa proposa un viatge per aquelles cançons que rememoren la millor música de ball que s'ha fet a Espanya a totes les dècades. L'espai recupera èxits de Chimo Bayo, Locomía, OBK, Mónica Naranjo, Fangoria, Ana Mena, Enrique Iglesias, Mecano, Gabinete Caligari i Vicco, entre molts més.
Altres
Durada: 60'
01.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
03.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 125'