Programació La 1

Dilluns, 22 abril de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
Un cop la Matilde descobreix la veritat sobre la mort del seu pare, la més gran dels Garcés no s'acaba de creure les explicacions que li dona l'Íñigo sobre aquest tema. D'altra banda, tot i que no l'han convidat, el Jacobo es presenta a la reunió amb la resta d'empresaris com el fill legítim de Don Jaime. Més tard, el mateix Jacobo visita la Matilde per dir-li que, en cas que li passi alguna cosa, recuperi de la seva habitació d'hotel uns documents personals. Finalment, l'Antonia rep una nota citant-la a casa seva.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
Després del que ha passat, tant els senyors com el servei estan en xoc, la qual cosa no vol dir que hagin desaparegut tots els problemes que arrossegaven. La Simona continua amoïnada per la seva filla, i el Lope no pot oblidar que el maletí amb diners és de la Vera. El Pelayo, per part seva, demana explicacions a la Catalina. Mentrestant, tal com va anunciar al Salvador i a la Pía, el Rómulo ha fet venir un amic seu per fer de majordom. Es tracta de Ricardo Pellicer, un home estirat a qui li agrada mantenir les distàncies.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 10'
22.05
4 estrellas
Fuera de juego
El Leo vol fer de pare de la Paula per primera vegada a la seva vida. D'altra banda, l'Andrea ha decidit quedar-se a Vera, però s'hi trobarà unes persones que li ho volen impedir. Finalment, el Miguel és escollit com a nou entrenador de l'equip de futbol sala femení del poble.
Sèries
Durada: 50'
22.55
MasterChef
En aquest lliurament, es posa en joc el pin de la immunitat, un privilegi que podran utilitzar els participants quan més ho necessitin. El primer repte el planteja el Chef del Mar, Ángel León, que els descobreix un ingredient que pot revolucionar l'alimentació: la soja marina. Tot seguit, la prova d'exteriors per equips es fa a Guadalajara, amb un menú per a 100 convidats. Per fer-ho, tenen l'ajuda de l'actor Juanjo Ballesta, aspirant de la cinquena edició de MasterChef Celebrity. Finalment, a l'eliminació, els davantals negres troben una poma sota la Caja Misteriosa. La restauradora i cuinera Cristina Oria porta els plats amb poma que els aspirants han de replicar.
Altres
Durada: 190'
02.05
Comerse el mundo
Edimburgo
La ciutat d'Edimburg és famosa per les tradicions, el patrimoni cultural i la gastronomia. Allà, Peña gaudeix del haggis, un dels plats més tradicionals de la gastronomia de la zona.
Altres
Durada: 60'
03.05
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
05.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 25'