Programació La 1

Dijous, 9 maig de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
Els metges atenen la Matilde i la Clarita d'urgència, i el Medina informa els familiars de la Carla sobre la situació de la Matilde. D'altra banda, l'Antonia no sap si anar-se'n a Itàlia amb el Pietro, ja que a sobre li sembla que el pastisser la pressiona. Mentrestant, a La Moderna no poden fer inventari davant la manca de personal. L'Elías i el Mario, per part seva, es fan bons amics gràcies a l'interès del cambrer pel presumpte invent de l'amic de la Teresa. A més, la Celia busca un local on fer l'exposició, i per a això hi són les amigues. Finalment, la Inés no sap que li han mentit sobre les intencions del Marcel al Madrid Cabaret i la implicació del César.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La Jana creu que les coses amb el Manuel van millor que mai, però l'hereu sap que la seva mare no consentirà que tingui una relació amb ella i busca suport en la seva amiga Blanca. Mentrestant, la declaració pública d'amor entre la Margarita i l'Ayala afecta la Martina, que s'encara a la seva mare amb molta vehemència. A més, el Santos, que sembla que s'avé amb la Petra, continua mostrant massa interès en la Vera, i el Lope s'hi enfronta. D'altra banda, la Candela i la Simona continuen amoïnades per la Virtudes, que pateix un nou atac. Finalment, el Pelayo, buscant el perdó de la Catalina, fa un moviment molt arriscat que té conseqüències greus i que exposa les seves mentides davant del marquès.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.00
Festival de Eurovisión
Segunda semifinal. 16 països competeixen per aconseguir una de les deu places per a la final de la 68a edició del Festival d'Eurovisió, que se celebra dissabte. Àustria, Malta, Suïssa, Grècia, la República Txeca, Albània, Dinamarca, Armènia, Israel, Estònia, Geòrgia, els Països Baixos, Noruega, Letònia, San Marino i Bèlgica presenten les seves propostes amb l'objectiu d'aconseguir el màxim de punts de l'audiència. En aquesta ocasió, els ciutadans d'Espanya, Itàlia i França també poden emetre el seu veredicte. A més, els candidats d'aquests tres països interpreten les seves cançons en directe, i per això els espectadors tenen l'oportunitat de veure Nebulossa interpretant Zorra. Des del Malmö Arena.
Altres
Durada: 135'
23.15
Pel·lícula: Ocean's Thirteen
Danny Ocean i la seva banda tenen una raó per dur a terme el seu cop més ambiciós i arriscat: defensar un dels seus. Willy Bank, el despietat propietari d'un casino, no hauria imaginat mai que tot es posaria en contra seva quan va trair Reuben Tishkoff, amic i mentor de Danny Ocean.
Pel·lícules
Durada: 115'
01.10
Pel·lícula: Con todos los honores
Scott Huffman és un jove membre del Pentàgon a qui li encarreguen revisar la condecoració pòstuma d'un veterà de la guerra del Vietnam. Es tracta de William H. Pitsenbarger, un parametge que va salvar més de 60 vides en el conflicte.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.55
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
05.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 35'