Programació La 1

Dijous, 20 juny de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 45'
15.45
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.10
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.15
Salón de té La Moderna
Doña Bárbara, presa del dolor per la mort de la seva filla, vol que el Fabio augmenti la seva influència perquè detinguin l'Íñigo com el responsable. Malgrat tot, la Matilde està segura que ell no va poder cometre aquella atrocitat. El César, per part seva, aconsella a l'Íñigo que s'aparti durant un temps. Mentrestant, ell ha de continuar bregant amb el que li dicten des del sud de França. D'altra banda, a la galeria, Don Fermín celebra l'èxit d'haver pogut ajudar tant la seva neboda Laurita com la Celia a aconseguir el lloguer de la botiga de gramòfons. Al davant, a la llibreria, el Miguel ja té un nou producte per vendre: faixes. A més, el Cañete s'assabenta que la Trini està embarassada. Finalment, l'Íñigo rep una última hora sobre la seva acusació per assassinat.
Sèries
Durada: 30'
16.45
La Promesa
El Rómulo aconsegueix evitar que el Lope torni a fer el de sempre amb un mètode dràstic. Mentrestant, la Jana es retroba amb la Pía a la cova on està amagada i fingeixen que és morta amb l'objectiu de despistar el Gregorio. La Virtudes i la Simona, per part seva, fan les paus, i la jove s'il·lusiona amb la possibilitat de recuperar el seu fill Adolfito. A més, la Margarita aborda la María Fernández perquè li confirmi l'interès de la seva filla pel verí que va emprar la Pía. D'altra banda, al front, el Manuel, el Curro i el José Juan s'acomiaden del cos del Paco i continuen la marxa. Després, el Curro escriu una carta a la Martina. Més tard, l'Adriano agraeix a la Catalina la seva generositat, després que hagi cancel·lat el préstec del banc amb la venda del collaret. Finalment, en contra dels desitjos de l'Alonso, la María Antonia aconsegueix quedar-se a palau i es reafirma en la irrefrenable atracció que sent envers el marquès.
Sèries
Durada: 55'
17.40
UEFA Euro 2024
Prèvia i partit (18.00 h). El gol solitari de Jude Bellingham va donar a Anglaterra els primers tres punts en aquesta fase de grups de l'Eurocopa. Però els Three Lions no van deixar una bona imatge en el debut contra Sèrbia, per la qual cosa avui intentaran millorar el joc i certificar la classificació per als vuitens. El seu rival és Dinamarca, que vol estrenar el tauler de victòries. Comentaristes: Paco Caro i Carlos Marchena. Des del Frankfurt Arena.
Esports
Durada: 140'
20.00
Camino a Berlín
Espai que ofereix tota la informació dels partits de l'Eurocopa, que es disputa a Alemanya.
Esports
Durada: 30'
20.30
UEFA Euro 2024
Prèvia i partit (21.00 h). Després de golejar Croàcia en la jornada inaugural, la selecció espanyola intenta certificar l'accés als vuitens de final davant la vigent campiona d'Europa. I és que el xoc contra Itàlia s'afronta com una oportunitat per a la Roja de consolidar la bona imatge que va mostrar a l'Olímpic de Berlín. No s'esperen grans canvis en l'onze de Luis de la Fuente, que disposarà de tots els seus jugadors, després de superar les molèsties que van deixar Aymeric Laporte fora del primer partit. Comentaristes: Juan Carlos Rivero, Verónica Boquete i Mario Suárez. Des de l'Arena AufSchalke.Inclou Telediario 2 (21.45h.)
Esports
Durada: 150'
23.00
Camino a Berlín
Espai que ofereix tota la informació dels partits de l'Eurocopa, que es disputa a Alemanya.
Esports
Durada: 30'
23.30
Los secretos de la Roja. Campeones del mundo
L'11 de juliol de 2010, la selecció espanyola de futbol va aconseguir la seva anhelada primera Copa del Món. La victòria va ser el triomf d'un equip, però també el d'un país sencer. Dins d'aquest èxit conjunt hi ha petites històries d'esforç i superació que subratllen el caràcter d'un equip que estava destinat a ser llegenda. La selecció va arribar a Sud-àfrica amb Vicente del Bosque liderant l'equip i amb el recent triomf de l'Eurocopa del 2008, però la condició de favorita atribuïda a La Roja aviat va generar desconfiança i dubtes a causa de la derrota davant de Suïssa en el primer partit del mundial. No obstant això, la selecció va aconseguir tirar endavant gràcies al bon futbol i a un objectiu clar: fer història.
Documentals
Durada: 70'
00.40
Pel·lícula: Las brujas de Zugarramurdi
El José, un pare divorciat que vol la custòdia del seu fill, i el Tony, un antic relacions públiques de la discoteca Esperma, decideixen atracar una botiga de Compro Oro. Quan aconsegueixen el botí, el Tony i el José agafen un taxi per fugir camí de Disneyland París. Perseguits per l'ex del José i per dos policies nacionals, els fugitius acaben caient a les urpes d'un grup de bruixes basques que conserven el costum mil·lenari de practicar la bruixeria i riure's dels homes.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.25
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 65'