Programació La 1

Dimarts, 16 juliol de 2024
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 110'
08.50
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 110'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca verano
Espai que emet una selecció de reportatges fets pel programa Ahora o nunca. L'objectiu és animar els espectadors a gaudir i conservar la riquesa d'Espanya per garantir-ne l'existència per a les futures generacions. A través d'un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, es conversa amb les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a causa dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
16.20
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.35
Salón de té La Moderna
El casament del Pietro i l'Antonia pateix un contratemps important, i ella entén que el Pietro primer ha de posar els seus assumptes en ordre, encara que això suposi la possibilitat de perdre'l. A més, quan torna del casament, la Matilde sent l'olor del perfum de Doña Carla al seu propi apartament. D'altra banda, Doña Bárbara comença a témer la ira de la seva filla. Més tard, decideix demanar al Fabio del Moral que liquidi actius de la Compañía Empresarial Morcuende. La Teresa, per part seva, comunica al Cañete que té intenció d'investigar Doña Lázara. Finalment, el Miguel i la Trini tiren endavant el seu pla de casar-se per segona vegada sense que se n'assabenti ningú a La Moderna.
Sèries
Durada: 60'
17.35
La Promesa
La Cruz no ho posa fàcil a la Catalina, i fa l'impossible per humiliar l'Adriano durant el sopar. La Virtudes, per part seva, tem que la idea dels seus companys de fer noves melmelades per recaptar diners els porti problemes amb els senyors. D'altra banda, la Margarita acusa el Rómulo per la invitació no desitjada de la duquessa de Carril, i el cap dels majordoms demana responsabilitats al Ricardo, la Petra i el Santos. A més, el Manuel troba a faltar la Jana. Mentrestant, la Vera reconeix davant del Santos la trobada amb la seva mare i rebuta el possible ajut que pugui oferir-li el lacai, sense sospitar que ell està darrere de tot plegat. Finalment, els marquesos reben una trucada inesperada del sanatori de la Martina.
Sèries
Durada: 65'
18.40
UEFA Women's Euro 2025
Prèvia i partit (19.00 h). Última jornada de la fase de classificació per a l'Eurocopa del 2025, que se celebrarà a Suïssa. La selecció espanyola intenta certificar la primera plaça del grup. Les de Montse Tomé són líders amb tres punts d'avantatge sobre Dinamarca. Per poder disputar el màxim torneig continental el pròxim estiu, les vigents campiones del món en tenen prou amb no perdre contra Bèlgica, un combinat al qual ja va aconseguir golejar en el partit d'anada per 0-7. Des de l'Estadi de Riazor, la Corunya.
Esports
Durada: 140'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
Tierra por el medio
La distància passa factura a la relació entre l'Angelita i el Miguel. A més, el negoci entre l'Arturo i l'Armando va sospitosament bé. Finalment, el pare Marcelo ha arribat a Vera i potser s'assabenta del que ha passat entre l'Álex i la Bea.
Sèries
Durada: 50'
22.45
Los Iglesias. Hermanos a la obra
Omar Montes
En aquest lliurament, Chábeli i Julio Iglesias Jr. reformen el nou habitatge del cantant madrileny Omar Montes. El projecte ha d'estar acabat només en unes setmanes, i inclou la construcció de diverses habitacions, un vestidor molt especial i un projecte d'il·luminació per a la parcel·la i la piscina, que han de satisfer tota la família. La magnitud de la reforma i l'exigència de tots els membres de la família d'Omar fan que el resultat es compliqui. Però els germans Iglesias, que visiten tota la família al barri madrileny de Pan Bendito, aconsegueixen que, almenys sobre el paper, els avis i la mare d'Omar acceptin la proposta.
Altres
Durada: 70'
23.55
HIT
Alicia en el país de las maravillas
L'Hugo visita per primera vegada un centre per al tractament de les addiccions a La Palma, decidit a fer front a l'alcoholisme. Un cop allà, experimenta dubtes sobre la seva permanència, després de conèixer els companys de teràpia i de saber que una de les residents és la Lena, l'exalumna amb qui encara té comptes pendents. L'Hugo ha de renunciar al seu afany de protagonisme per tal de ser tan sols un pacient més, i en aquest viatge interior l'acompanyen un grup de set nois i noies d'entre 16 i 31 anys, darrere dels quals s'amaguen històries doloroses com la vida mateixa. (Estrena de la nova temporada.)
Sèries
Durada: 60'
00.55
HIT
La infección
Quatre cotxes cremen al pàrquing del col·legi Anne Frank. La situació és insostenible: si la cosa persisteix, els pares acabaran traient els seus fills del centre, cosa que podria suposar el tancament de l'escola. Desesperada, l'Ester, la directora, demana ajuda a l'Hugo, un professor una mica particular.
Sèries
Durada: 60'
01.55
HIT
La consulta
El primer que ha de fer l'Hugo per curar l'escola Anne Frank és identificar la malaltia: un grup de nou alumnes que considera responsables de tots els mals del centre. Per poder-hi treballar i aplicar el seu mètode, l'Hugo necessita convèncer primer els pares perquè signin l'autorització i acceptin sotmetre els seus fills a aquesta dinàmica tan excepcional. El problema és que l'Hugo té un gran do de paraula, però també de provocació. Després d'una primera reunió, els pares de tres dels alumnes, la Lena, el Gus i el Darío, refusen donar-hi el consentiment. Sense ells, el mètode HIT no serveix per a res: la infecció no remetrà i s'estendrà.
Sèries
Durada: 85'
03.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 160'