Programació La 1

Diumenge, 8 setembre de 2024
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 290'
10.50
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 35'
11.25
El Grand Prix del verano
Binissalem vs. Olvera
Arriba la gran final del programa, després de la intensa i divertida competició que ha tingut lloc al llarg de l'estiu. El títol es disputa entre Binissalem, de Mallorca, amb la cantant Ana Guerra com a padrina, i Olvera, de Cadis, apadrinat pels també cantants Los del Río. Totes dues localitats competeixen per endur-se el trofeu de guanyadors a casa, en una final que té de tot: una gran coreografia d'arrencada, riures, sorpreses i tot el bon ambient i el joc sa que caracteritzen el concurs, amb dos pobles finalistes que donen el millor de cadascun per obtenir el títol de campió.
Altres
Durada: 150'
13.55
D Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. A més, a l'espai hi participa un important grup de col·laboradors i estilistes reconegudes que analitzen les tendències i els estilismes dels famosos.
Altres
Durada: 65'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Amar es olvidar
La Luise, dissenyadora de llums, és feliç amb el seu marit, l'Stephan, i els seus dos fills. No obstant això, tot canvia quan l'Stephan té un greu accident mentre esquia a Suïssa.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Un verano en Vietnam
L'alemanya Paula Friedrich vola al Vietnam per sol·licitar un lloc de cuinera en un hotel de luxe. Quan hi arriba, li treuen el passaport i li roben la bossa d'una estrebada. Aleshores va a l'hospital, on l'atén un metge, i tots dos s'agraden. Més tard, apareix a la seva vida un advocat que li diu que té una germana bessona. A més, la Paula és mossegada per una serp i es desperta en un poble perdut. Tot i que encara no es troba del tot bé, viatja amb autobús fins arribar a un lloc on tingui cobertura al mòbil per fer una trucada.
Pel·lícules
Durada: 180'
20.30
UEFA Nations League
La selecció espanyola s'enfronta a Suïssa en la segona jornada de la fase de grups de la UEFA Nations League, després d'iniciar la seva participació en defensa del títol com a vigent campiona amb un empat sense gols davant Sèrbia. Davant dels helvètics, Espanya ha vençut 17 vegades, ha empatat set cops i només ha patit dues derrotes. Des de l'Stade de Genève.Inclou Telediario 2.
Esports
Durada: 125'
22.35
La película de la semana: 1917
En el moment més cru de la Primera Guerra Mundial, dos joves soldats britànics reben una missió aparentment impossible. En una cursa a contrarellotge, han de travessar el territori enemic per lliurar un missatge que pot evitar un atac mortífer contra centenars de soldats, entre els quals hi ha el mateix germà del Blake.
Pel·lícules
Durada: 105'
00.20
Pel·lícula: En el corazón del mar
L'hivern del 1820, Owen Chase i altres mariners de la tripulació de l'Essex van sobreviure a alta mar en unes condicions duríssimes, després que el vaixell xoqués amb una balena blanca enorme. Owen, obsessionat amb la idea de caçar el cetaci, es va enfrontar a les tempestes, la fam i la desesperació.
Pel·lícules
Durada: 110'
02.10
Pel·lícula: Déjate llevar
La Kristina i el seu pare van d'excursió per provar nous equips d'acampada que venen al negoci familiar. Aleshores, el pare li confessa que vol deixar la mare per una altra dona, però pateix un atac de cor i mor. La mare culpa la filla del que ha passat i la fa fora del negoci.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 140'