Programació La 1

Divendres, 27 setembre de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
El gran premio de la cocina
Espai on diàriament s'enfronten cuiners no professionals que posen a prova les seves habilitats culinàries en desafiaments a contrarellotge. El públic pot seguir durant el programa el lliurament de dos plats: el primer al cap de 20 minuts, i el segon quan n'han passat 35. A continuació, el jurat valora rigorosament els plats dels participants i s'encarrega de premiar-los o expulsar-los.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
Després de la desafortunada baralla al Madrid Cabaret, l'Iván és traslladat a l'hospital. Mentrestant, la seva germana Paula gaudeix de l'èxit després de la inauguració de la botiga. Don Fermín, per la seva banda, aprofita l'oportunitat per aconsellar al César que es disculpi amb el matrimoni Pedraza, i Doña Lázara indaga sobre el canvi d'opinió de les seves nebodes pel que fa al testament. Aleshores, el Pietro pateix un nou mareig, cosa que alarma l'Antonia, sobretot en assabentar-se que no és el primer. A més, el Miguel ha d'aguantar la presència de la seva sogra Leonora a casa seva, que imposa les seves pròpies normes de comportament. Mentrestant, la Inés aconsegueix estrenar la seva nova pel·lícula al cinema Garriluz. Finalment, l'Emiliano declara la guerra al Cèsar pel que va passar amb el seu fill.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
Després d'haver demanat a la Julia que abandoni el palau, la Martina es disculpa i intenta estar en bona harmonia amb el Curro i amb ella. La Simona, per part seva, es queda amoïnada per la Catalina i va a veure el Pelayo perquè li doni alguna explicació, però el comte d'Añil no li diu res. Finalment, la Cruz fa tot el possible per recuperar l'harmonia al palau, però aviat tremolaran els fonaments de La Promesa.
Sèries
Durada: 60'
18.30
Valle Salvaje
Motivat per la Pilara, el Rafael fa les paus amb el Julio i vetlla per la unió dels germans. D'altra banda, la Victoria culpa la Pilara de la humiliació que va patir el Gaspar, el qual paga la seva ràbia amb la Matilde. A més, ella intima amb el José Luis, i la Pilara n'és un testimoni accidental. Més tard, plena de gelosia i ràbia, la Pilara s'enfronta a la Victoria. Mentrestant, la Bárbara i l'Adriana s'imposen perquè la Luisa pugui fer repòs, però la Victoria no ho permet. La Mercedes, per la seva banda, tira endavant els seus plans de fugida amb l'Alejo. A continuació, la Pilara es disposa a explicar a l'Adriana el que ha esbrinat sobre la seva tia, però el José Luis les interromp. Finalment, les Salcedo de la Cruz celebren amb els Gálvez de Aguirre el darrer sopar abans del casament, i el Rafael frena l'Adriana dissimuladament abans que s'atreveixi a fer el pas que va prometre.
Sèries
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 15'
22.05
La ruta Morancos
Espai en què César i Jorge Cadaval fan un Camí de Sant Jaume amb segell propi durant el qual visiten diferents localitats per conèixer-ne els personatges més entranyables i divertits. Al llarg del viatge, Los Morancos participen en tasques tradicionals relacionades amb la ramaderia, la pesca, la sembra, la recol·lecció i la forneria per retre el seu particular homenatge als veïns més emblemàtics. Finalment, amb el seu estil absolutament inimitable, la imprevisible parella dedica una cançó que repassa les seves aventures pel poble que han visitat.
Altres
Durada: 70'
23.15
Viaje al centro de la tele
Programa que mostra alguns dels grans moments de la història de la televisió amb una mirada humorística i irònica.
Altres
Durada: 60'
00.15
Viaje al centro de la tele
Programa que mostra alguns dels grans moments de la història de la televisió amb una mirada humorística i irònica.
Altres
Durada: 65'
01.20
Programa sin determinar
Altres
Durada: 100'
03.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 180'