Programació La 2

Dimarts, 22 agost de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa amb el qual es pretén aprendre anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Juego de leones
Només un de cada set lleons arriba a l'edat adulta. El seu destí sempre ha estat un misteri que ha intrigat ecologistes i científics durant anys. Aquest documental se centra en la vida secreta d'aquests mascles supervivents abans de convertir-se en reis de la bandada. És un joc de reis, en què cada llinatge lluita per sobreviure i pel dret a liderar una bandada.
Documentals
Durada: 50'
07.50
La Europa más salvaje
Los Alpes
Imatges sorprenents dels racons més salvatges del continent europeu.
Documentals
Durada: 75'
09.05
La Pelu-quería
El Pepe acaba de prejubilar-se al banc en què treballava. Està desitjant invertir els diners en un apartament a la costa i una embarcació, però el seu somni se'n va en orris quan la seva dona, la Nati, agafa aquests diners per comprar un local i muntar la seva pròpia perruqueria.
Altres
Durada: 30'
09.35
Mi familia en la mochila
Chicago, superhéroes y rascacielos
L'Antoni, la Sonia i els seus fills, la Candela i el Mateo, demostren com es pot, amb poc pressupost i moltes ganes, iniciar una aventura en família.
Documentals
Durada: 25'
10.00
Army Wives
Sèrie que explica la vida d'un grup de dones que viu amb els seus marits en una base militar. Mentre els seus familiars serveixen el seu país, elles s'enfronten a les pressions i a les tradicions que imposa la vida a l'exèrcit.
Sèries
Durada: 105'
11.45
Documenta2
Inclou La fórmula definitiva: ¿De qué está hecho el universo?
Documentals
Durada: 55'
12.40
Mañanas de cine: Veinte pasos para la muerte
Un sergent de l'exèrcit confederat troba un nen mestís enterrat fins al coll a punt de morir. El sergent el rescata i se l'endú a casa seva, on espera la filla d'aquest. Passen uns quants anys i, quan el nen ja és adult, algú del passat torna per venjar-se del sergent.
Pel·lícules
Durada: 80'
14.00
Trotamundos
Volcanes, el anillo de fuego
Una sèrie plena d'informació i consells, amb uns guies que porten l'espectador a gaudir del menjar, les platges, els camins i els festivals de cada lloc que visiten.
Documentals
Durada: 50'
14.50
Grandes viajes ferroviarios continentales
De Barcelona a Mallorca
Michael Portillo, polític i periodista, redescobreix Europa en tren amb la Guia Bradshaw de 1913, utilitzada pels turistes britànics de l'època. Sèrie documental de sis capítols, segueix els passos d'aquells que van buscar aventura, romanticisme i llocs exòtics en els seus viatges per ferrocarril.
Documentals
Durada: 60'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou Atlántico: Montañas de las profundidades i El gigante apacible. El paraíso de las nutrias
Documentals
Durada: 115'
18.25
Documenta2
Inclou Congelado en el tiempo. Nuestra historia en 3D: El Oeste Americano: L'època coneguda com a salvatge oest marca l'expansió i ocupació de les terres a l'oest de Sant Lluís per intrèpids personatges que van a la recerca d'una vida millor i amb el dret a colonitzar aquestes terres. Els paranyers van ser els primers exploradors.
Documentals
Durada: 50'
19.15
Trotamundos
Tierra Santa (II): Israel
Un viatge per la Terra Santa d'Israel, Natzaret, Tel Aviv, Jerusalem, Acre.
Documentals
Durada: 55'
20.10
El Chef del Mar
Puerto Real, San Fernando y Puerto de Santa María
El xef viatja a Puerto Real, on l'Ángel acompanya un grup de nens al seu famós mercat per comprar peix que després cuinen al seu restaurant. Però abans fan una visita al centre d'aqüicultura de San Fernando per conèixer les diferents fases de producció del peix.
Documentals
Durada: 50'
21.00
Río de Janeiro. ¿Ciudad maravillosa? 450 años de h
El Crist a la part alta del Corcovado, les platges de sorra fina, el carnaval... Rio també és una complexa megalòpolis. Ara, amb motiu del seu 450è aniversari i com a pròxima seu dels Jocs Olímpics 2016, aquest documental fa un recorregut per la seva rica i singular història.
Documentals
Durada: 60'
22.00
Historia de nuestro cine: La patrulla
Cinc soldats d'infanteria de l'exèrcit nacional es fan una fotografia el 28 de març de 1939, un cop finalitzada la Guerra Civil, i prometen tornar a reunir-se al cap de 10 anys al mateix lloc.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.40
Documentos TV
Inclou Medicamentos falsos, una amenaza global
Documentals
Durada: 60'
00.40
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 20'
01.00
Fortunata y Jacinta
Un dia arriba a casa dels Santa Cruz un personatge estrany que ve demanant almoina i roba. Quan està tot sol amb la Jacinta, li fa saber l'existència d'un nen de 3 anys, fill del seu marit i de la Fortunata. Llavors la Guillermina, el Pacheco i ella baixen al regne de la misèria i de la fam.
Sèries
Durada: 60'
02.00
Festival Heineken Jazzaldia
Wayne Shorter Quartet
Actuació de Wayne Shorter Quartet dins del 52è Heineken Jazzaldia.
Altres
Durada: 75'
03.15
Trotamundos
Tierra Santa: Jerusalem y Cisjordania
Un recorregut fascinant per Israel i els territoris palestins de Gaza i Cisjordània.
Documentals
Durada: 50'
04.05
Documenta2
Inclou Congelado en el tiempo. Nuestra historia en 3D: La Primera Guerra Mundial: L'atemptat de Sarajevo va ser l'incident que, el 28 de juny de 1914, va causar la mort de l'arxiduc Francesc Ferran d'Àustria, hereu de la corona de l'Imperi Austrohongarès, així com la de la seva esposa, la comtessa Sofia Chotek, a Sarajevo.
Documentals
Durada: 50'
04.55
Atlántico
Corriente de vida
El corrent del Golf és la força que modela la vida a les riques aigües de l'Atlàntic Nord. Des del Antàrtic al Carib, els vents governen aquest sistema oceànic, que comença on les aigües de l'oceà obert es troben els esculls del Carib.
Documentals
Durada: 50'
05.45
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 15'