Programació La 2

Dijous, 3 octubre de 2024
06.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
07.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 25'
07.25
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 15'
07.40
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
08.15
Gladiadores
Marismas
A tot el planeta hi ha animals nascuts per lluitar i destinats a enfrontar-se als enemics. Equipats amb armament, astúcia i tàctiques, aquests gladiadors estan a punt per a la batalla. Alguns lluiten pel territori, d'altres per l'accés al menjar o a una parella, però tots lluiten pel mateix premi final: la supervivència.
Documentals
Durada: 50'
09.05
Pueblo de Dios
El efecto Mukuru
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'
10.55
Documenta2
Inclou Lucy Worsley investiga: Las cazas de brujas: Les bruixes tenen una història llarga, sinistra i molt real. Fa 400 anys, milers de dones corrents van ser torturades i executades durant la caça de bruixes. Lucy Worsley descobreix qui eren aquestes dones i per què van ser assassinades.
Documentals
Durada: 50'
11.45
Cuaderno de campo
Zorro
A través d'una ficció, el programa descobreix la guineu com una autèntica superheroïna. Estimada i odiada, la seva versatilitat i intel·ligència permeten d'entendre per què, en totes les cultures on cohabita amb l'ésser humà, no el deixa mai indiferent.
Documentals
Durada: 30'
12.15
Las rutas D'Ambrosio
La vía láctea asturiana
El Principat d'Astúries és la regió amb més varietat de formatges d'Europa, i en aquesta nova ruta el xef Gonzalo D'Ambrosio es proposa de conèixer-ne alguns. Per començar, a Tielve coneix el formatger Pepe Bada i la seva cova, on guarda i cuida durant mesos els seus formatges Cabrales fins al punt òptim de maduració.
Documentals
Durada: 55'
13.10
Mañanas de cine: Camino de la venganza
Un grup d'indis ataca un paranyer solitari, el Bass, i li roben les pells. A canvi, li entreguen un jove esclau de raça negra que l'ajuda a venjar-se.
Pel·lícules
Durada: 100'
14.50
Curro Jiménez
El servidor de la justicia
Un dels homes de Curro Jiménez és assassinat en una festa gitana. El bandoler és capturat quan va a notificar la mort als pares del seu amic, però aconsegueix escapar i venjar-se.
Sèries
Durada: 55'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els dos participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Persiguiendo la lluvia: Sangre y polvo i Animales al natural: Insectos: La Terra és el planeta dels insectes: s'estima que per cada humà n'hi ha 1.400 milions. De vegades poden ser molestos, però sense els insectes la població estaria perduda. Pol·linització, descomposició, control de plagues respectuós amb el medi ambient, aliment i bellesa etèria. Una petita mostra dels regals que els insectes atorguen al planeta.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou SLS: El megacohete de la NASA
Documentals
Durada: 55'
19.05
Maestros de los sabores
La naturalesa ha proporcionat a la humanitat plantes comestibles amb infinitat de sabors i sensacions. Al llarg dels segles, amb paciència i passió, l'ésser humà ha sabut transformar-les en aliments excepcionals.
Documentals
Durada: 50'
19.55
Culturas 2
Espai que explica l'agenda cultural i l'enfoca com una manera de conèixer, entendre i emocionar-se amb el món. El programa engloba tot l'art de crear i conèixer mentre para una atenció especial a la ciència, les tendències, tant locals com universals, i les novetats, tant de les ciutats com dels pobles. A més, s'hi inclouen entrevistes, debats, cròniques, recomanacions, clubs de lectura i cultura digital.
Altres
Durada: 45'
20.40
Reformas extraordinarias de George Clarke
Ayuntamiento del pueblo. Northamptonshire
George Clarke coneix les persones que donen una nova vida a edificis en desús i oblidats, i transforma monuments locals en cases familiars úniques que rememoren el passat.
Documentals
Durada: 50'
21.30
Cifras y letras
Concurs de preguntes i respostes en què els participants han de demostrar les seves habilitats amb el càlcul i el vocabulari per aconseguir endur-se el pot acumulat.
Altres
Durada: 30'
22.00
Imma Tataranni
El verano del dedo (I)
Mentre l'Imma passa les vacances amb la família a Metaponto, veu un dit de dona amb tatuatges entre les onades del mar. Aleshores, la sospita que s'ha comès un crim la impulsa a tornar a Matera, a la Fiscalia, on coneix el nou fiscal en cap, el doctor Vitali, que pren possessió del càrrec aquests mateixos dies. Finalment, l'Imma aconsegueix que li assignin el cas i, juntament amb el jove aprenent de carabinieri Calogiuri, el seu escuder de confiança, comença la investigació.
Sèries
Durada: 50'
22.50
Imma Tataranni
El verano del dedo (II)
Quan la investigació pateix una aturada, es descobreix que els llocs on van trobar els trossos de l'Aida condueixen la pista cap al Romaniello, el director d'una organització on el Nunzia treballa de peó. La prodigiosa memòria de l'Imma Tataranni li permet trobar la veritat i resoldre el cas.
Sèries
Durada: 55'
23.45
Documentos TV
El eje de la venganza
Espai que tracta en profunditat tant temes d'actualitat com processos socials i històrics de més durada temporal.
Altres
Durada: 60'
00.45
Documental
Sense determinar.
Documentals
Durada: 60'
01.45
Conciertos de Radio 3
Depedro. Programa que recull l'actuació en directe d'artistes del panorama musical espanyol i llatí.
Altres
Durada: 35'
02.20
Documenta2
Inclou Lucy Worsley investiga: La locura del rey Jorge: L'anomenada bogeria de Jordi III ha estat examinada durant segles per metges i historiadors experts. Lucy Worsley utilitza documents dels Arxius Reials publicats fa poc per comprendre les pressions de la vida privada i pública del rei que potser van contribuir a la seva malaltia.
Documentals
Durada: 55'
03.15
Las rutas D'Ambrosio
Los montes de Toledo
El xef Gonzalo D'Ambrosio surt a la carretera amb el seu flamant descapotable per conèixer les bondats gastronòmiques d'Espanya.
Documentals
Durada: 50'
04.05
Persiguiendo la lluvia
Documentals
Durada: 50'
04.55
Animales al natural
Pingüinos
En aquesta sèrie documental, les criatures favorites s'han destacat i s'han omplert d'atenció, amb un episodi complet dedicat a cadascuna.
Documentals
Durada: 50'
05.45
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'