Programació #0

Dilluns, 7 octubre de 2024
08.10
Alex Rider
Alex Rider es un adolescente como otro cualquiera, si no fuera porque es huérfano, vive con su tío, es bastante listo, lo cuestiona todo y tiene una sorprendente facilidad para escalar muros, perseguir coches en bici o colarse en el colegio para recuperar el móvil de su amigo. Tras un inesperado incidente, Alex se encuentra con una realidad completamente diferente a la que había conocido.
Sèries
Durada: 42'
08.52
Alex Rider
Mientras Alex intenta asumir la revelación de que su tío era un espía del MI6, un grupo de agentes lo secuestra para interrogarlo. Alex se ve forzado entonces a recurrir a todas sus capacidades, hasta ahora ocultas, para lidiar con sus captores.
Sèries
Durada: 46'
09.38
Kasparov: el rey del ajedrez
Documentals
Durada: 56'
10.34
DeportePlus+
Esports
Durada: 75'
11.49
Bojan, más allá de la sonrisa
Després de penjar les botes amb 32 anys, Bojan Krkic decideix explicar la seva història. A través d'una conversa amb el psicoanalista que el va tractar quan va debutar amb 16 anys al FC Barcelona, el documental explora les dificultats que es troba un talent precoç i sensible en el cruel món del futbol. Personatges que han viscut de prop la seva carrera, com Thierry Henry, Andrés Iniesta o Zlatan Ibrahimovic, ofereixen el seu punt de vista sobre el Bojan futbolista i el Bojan persona, i reflexionen sobre la pressió, la salut mental i la gestió de les expectatives. Un retrat inèdit d'una promesa que ha conviscut alhora amb l'èxit i el fracàs.
Documentals
Durada: 57'
12.46
La creación de Hamás
Documentals
Durada: 57'
13.43
Ilustres ignorantes
Cursos de idiomas
Programa que intenta trobar respostes a totes les preguntes ridícules que tothom es planteja en la seva vida diària. El que compta no és trobar les respostes encertades, sinó l'enginy, l'humor, l'interès i l'insòlit desenvolupament de cadascuna d'elles.
Altres
Durada: 31'
14.14
Los poderes de Lolo
Treball que descobreix la figura de Lolo Rico, creadora del mític programa La bola de cristal. A través dels seus fills i amics, el documental mostra el perfil més personal de la Lolo, i retrata una dona avançada al seu temps, que no es va conformar amb el paper tradicional que li assignava la societat i que va lluitar per conquerir la llibertat en un món d'homes. A més, Javier Gurruchaga, Pablo Carbonell, Kiko Veneno, Loquillo i Anabel Alonso, entre d'altres, recorden com va ser treballar amb Lolo Rico, una autèntica descobridora de talents que va anar incorporant a poc a poc a La bola de cristal.
Documentals
Durada: 86'
15.40
Pel·lícula: Billy Elliot (Quiero bailar)
Billy Elliot és un nen d'11 anys amb un talent innat per al ball i, en concret, per al ballet. El seu somni és arribar a ser algú important en aquest àmbit, i lluita amb totes les forces perquè la seva il·lusió es faci realitat.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Pel·lícula: Segundo premio
Granada, finals dels 90. En plena efervescència artística i cultural, un grup de música indie viu el seu moment més delicat: la baixista trenca amb la banda i abandona la música, mentre que el guitarrista està immers en una perillosa espiral d'autodestrucció. Mentrestant, el cantant s'enfronta a un complicat procés d'escriptura i gravació del seu tercer disc. Ningú no sap que aquest disc canviarà per sempre l'escena musical de tot el país.
Pel·lícules
Durada: 108'
19.13
Paparazzi
En la década de los noventa el valor económico de las fotografías alcanza cifras desorbitadas, fueron los años salvajes. Tanto por los acuerdos millonarios, como por la intensificación ejercida en el seguimiento de la vida de las celebrities. El nacimiento de las televisiones privadas y el auge de los programas del corazón dispara el interés por descubrir su intimidad. La monarquía inglesa y, en especial Lady Di, se convierten en un modelo a seguir por la sociedad. En España, descubrimos los secretos de las fotografías que protagonizaron la época, en la que la eterna lucha entre el cazador y su presa llega a su momento más álgido y donde predominan los robados: Desde el Rey Juan Carlos hasta Marta Sánchez, Antonio Banderas y Melanie Griffith, o la persecución a Mar Flores, entre otros. La relación entre los paparazzi y las celebrities deja de ser idílica. Años de crudeza que desembocan en la muerte de Lady Di y Dodi Al-Fayed, donde la imagen pública del paparazzo se ve afectada.
Documentals
Durada: 60'
20.13
Objetivo: París
Después de las impactantes acciones de Jacob Pearce, Vincent y Zara están más decididos que nunca a prevenir su terrible búsqueda de venganza.
Sèries
Durada: 47'
21.00
El día después
Esports
Durada: 60'
22.00
No tenéis ni**** idea Luis Enrique
C’est catastrophique
Tras mucho sufrimiento, el PSG consigue clasificarse para los octavos de final de la Champions en el último instante. En el plano personal, Luis Enrique encuentra casa y vemos desde muy cerca cómo se integra en la vida parisina. Pero la tranquilidad dura poco. Mbappé comunica que va a dejar el equipo a final de temporada y vuelven a desatarse los rumores de una mala relación del técnico con la estrella del equipo.
Documentals
Durada: 50'
22.50
El consultorio de Berto
Luna inamovible y calditos vitaminados
Ha llegado una consulta sobre el líquido o suero de los yogures y aprovechamos para decir que 'El Consultorio de Berto' es como ese caldito: aquí se encuentran la mayoría de los nutrientes y proteínas de la televisión. Pero Berto Romero también responde a consultas sobre trasquilones en la cabeza, estudia junto a Andrés Fajngold los pros y los contras de tener un perro o tener a un bebé, intenta responder a quien pregunta cómo sabemos que la luna se mantiene perfectamente quieta en el espacio o si es conveniente poner a dieta a los gatos. Lo que sí sabemos, es que este programa tiene los espectadores que merece.
Altres
Durada: 30'
23.20
Leo talks
Celebraciones
Altres
Durada: 30'
23.50
We will dance again
Documentals
Durada: 90'
01.20
El factor humano
Documentals
Durada: 100'
03.00
Nacido en Gaza
Documentals
Durada: 78'
04.18
El tercer tiempo
Esports
Durada: 95'
05.53
Magazine Champions League
Esports
Durada: 28'