Programació La 1

Dilluns, 7 octubre de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
El gran premio de la cocina
3 raciones de trucha a la riojana con guarnición y 3 raciones de huevos a la riojana con pan tostado
Espai on diàriament s'enfronten cuiners no professionals que posen a prova les seves habilitats culinàries en desafiaments a contrarellotge. El públic pot seguir durant el programa el lliurament de dos plats: el primer al cap de 20 minuts, i el segon quan n'han passat 35. A continuació, el jurat valora rigorosament els plats dels participants i s'encarrega de premiar-los o expulsar-los.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La Paula pren la decisió de vendre les peces humides de la seva botiga amb un descompte del 50%. Una estratègia que resulta ser un èxit comercial i esgota el seu inventari, per la qual cosa es veu obligada a tancar temporalment el petit establiment per rebre més mercaderia. Mentrestant, la Pepita, la mare del Rodrigo, continua demanant a l'Emiliano que intervingui a favor dels estudis del seu fill. D'altra banda, a La Moderna, el Pietro opta per sotmetre's al tractament, malgrat els riscos inherents que això implica. Més tard, les companyes de l'Antonia li fan costat sempre que poden, com la Trini, que també intenta intervenir en els conflictes familiars entre la seva mare i el seu marit. A més, l'Agustín implora a la Laurita que accepti el paper, tot i l'oposició de la Inés. Finalment, l'Emiliano confessa a Don Fermín la veritable situació del seu matrimoni.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
Els marquesos visiten el seu fill i arriben a la conclusió que han de prendre mesures pel que fa a les seves intencions amb la Jana. La Catalina, per part seva, mou fitxa per desbloquejar la situació amb el Pelayo, però quan va a buscar l'Adriano per explicar-li que està embarassada d'ell, pateix un revés inesperat. Mentrestant, el Rómulo revela al servei un gran secret que provoca immediatament reaccions de tota mena. Finalment, el Lope i la Vera estan inquiets perquè fa dies que no veuen la duquessa de Carril per La Promesa.
Sèries
Durada: 60'
18.30
Valle Salvaje
L'Alejo amenaça la Mercedes amb fer públic el seu idil·li per evitar que es casi amb el seu pare. L'Atanasio, per part seva, desperta les sospites de la Luisa i ella les comparteix amb l'Adriana. A més, l'Alejo rebutja la Bárbara, que, humiliada, comenta a l'Adriana la seva intenció d'abandonar Valle Salvaje. D'altra banda, l'Adriana s'enfronta al Rafael, que acaba confessant-li el motiu del seu canvi d'actitud. Més tard, mogut per les amenaces de la Victoria, el José Luis demana a la Mercedes que endarrereixi l'anunci del seu matrimoni, però ella no fa cas de la petició. També se celebra la missa rèquiem, tot i que la Irene, que està dolguda amb la família, decideix no anar-hi. Finalment, el Bernardo apareix després de la cerimònia amb la Santa Germandat.
Sèries
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 40'
21.40
La Revuelta
Les atípiques entrevistes de David Broncano, a més d'un planter de còmics sense prejudicis, són l'estendard d'aquest programa, en el qual no se sap mai què passarà. Així mateix, l'espai compta amb el desvergonyiment de Jorge Ponce a peu de carrer o al plató, mentre que Ricardo Castella i Grison posen música i humor a cada episodi. Aquest quartet està acompanyat per un grup de col·laboradores i col·laboradors de primera divisió de l'humor. Cada dia hi ha una persona entrevistada, però, gràcies a la mediació de Sergio Bezos entre el públic i Broncano, el protagonista pot acabar sent algú assegut a la tercera fila del pati de butaques. Una proposta de comèdia transgressora, fresca i original que s'emet des del Teatre Príncipe Gran Vía de Madrid.
Altres
Durada: 70'
22.50
MasterChef Celebrity
En el primer repte, els aspirants descobreixen que les primeres impressions sovint poden despistar. Dividits en dos equips, han de replicar amb la màxima fidelitat un dels dos plats que proposa Jordi Cruz. A continuació, els membres de l'equip vencedor s'han d'enfrontar a un segon cuinat amb l'objectiu d'obtenir el pin de la immunitat. Més tard, els jutges fan un tast a cegues i els guanyadors de la sisena edició de MasterChef Celebrity, Miki Nadal i Juanma Castaño, controlen els fogons. Posteriorment, l'espai viatja a Cascais per descobrir el festival gastronòmic Chefs on Fire, un esdeveniment en què durant tres dies se citen xefs de prestigi i joves talents per rostir a foc viu, i també per gaudir de la natura i la música en directe. En aquest context, i amb els tres membres del jurat de MasterChef Portugal de convidats, els aspirants cuinen a foc viu dos menús inspirats en Chefs on Fire per a 100 amants d'aquest festival. Finalment, a la prova d'eliminació, el jurat convida Edu Casanova, actor, director i aspirant de la vuitena edició de MasterChef Celebrity, per parlar de la relació del cinema amb la gastronomia i per jugar amb els concursants a endevinar títols de pel·lícules mitjançant la mímica, perquè després hauran de fer el plat associat a aquest títol.
Altres
Durada: 195'
02.05
Comerse el mundo
Jordania
El cuiner Javier Peña recorre Jordània. Peña viatja fins al desert de Wadi Rum, on conviu amb beduïns. Més tard, es banya al mar Mort i visita la vuitena meravella del món, Petra, on cuina un plat molt personal amb ingredients locals.
Altres
Durada: 50'
02.55
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
05.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 35'