Franja TV3

Diumenge, 24 setembre de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 330'
11.30
Néixer de nou
Pastora en un entorn d'incredulitat
Cesca Planagumà comença aquest nou curs parlant de la joventut i dona l'oportunitat a la gent jove d'explicar-se per si mateixa.
Altres
Durada: 20'
11.50
Signes dels temps
La devoció a la Moreneta
Montserrat Esteve entrevista Joan Maria Mayol, rector del Santuari de la Mare de Déu de Montserrat.
Altres
Durada: 30'
12.20
Diumenge, concert
Concert del Tempus Trio al Teatre-Auditori l'Atlàntida de Vic
El grup Tempus Trio, fundat el 2018 i format per la violinista Maria Tió, el violoncel·lista Ferran Bardolet i el pianista Ricard Rovirosa, interpreta obres de Dmitri Xostakóvitx i Felix Mendelssohn.
Altres
Durada: 45'
13.05
Polònia
Míriam Nogueras i Jordi Turull pressionen perquè el català tingui presència a Europa. Mentrestant, Yolanda Díaz i Miquel Iceta, fent-se passar per parlamentaris europeus, proven de convèncer-los que tot va per bon camí. D'altra banda, Pedro Sánchez intenta fer equilibris per passar del Congrés dels Diputats a la Moncloa i esquivar tots els obstacles polítics per arribar amb èxit a un pacte per a la seva investidura. Mentrestant, qui veu complicada la seva investidura és Núñez-Feijóo. José María Aznar i Felipe González li recriminen que sigui incapaç de formar govern a ritme de C. Tangana.
Altres
Durada: 40'
13.45
Alguna pregunta més?
En el programa d'aquesta setmana, la nova secció La televisió és història està protagonitzada per Joshua, el creador de la frase Palante, no?, que explica com va sorgir aquell moment televisiu i surt al carrer per veure si la gent coneix el meme. A continuació, Nerea Sanfe es posa literària visitant l'edició d'enguany de La Setmana del Llibre en Català. Arnau Garcia, per part seva, porta el seu megàfon fins a la polèmica superilla de Consell de Cent de Barcelona. A més, Miki Núñez canta a José María Aznar, Pere Aragonès es converteix en Aqua Man i es mostra el primer discurs en català al Congrés dels Diputats.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: La capitana Marleau. La reina del g
Estrella d'un espectacle sobre gel, Salomé Revel veu amb angoixa com s'apropa el final de la seva carrera com a patinadora. Durant un assaig es lesiona, cosa que permet que la seva jove rival, Lucie Engelberg, la substitueixi. Unes hores després, la troben morta.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.40
Tarda de cine: La capitana Marleau. En nom del fil
Els agents investiguen l'assassinat de Robert Lanski, conductor d'un tren turístic. Durant la investigació, la Marleau descobreix que, cinc anys abans, la víctima va ser culpable de la mort d'un adolescent en un accident ferroviari.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.20
Res és impossible
Josep Maria Pou-Eloi Vila, Cris Puig, Lluís Marquina-Alex Corretja-Dulceida
L'actor i director teatral Josep Maria Pou s'asseu al sofà de convidats de l'Antonio per explicar una història que comparteixen i que poca gent sap sobre el seu passat. Més tard, tres cares conegudes de TV3, els periodistes Eloi Vila, Cristina Puig i Lluís Marquina, expliquen anècdotes relacionades amb els programes que presenten. A més, la cantant Suu interpreta amb el seu ukelele la cançó Tant de bo, i el circense gironí Aram Sempervirens sorprèn amb un número de malabars amb foc. Finalment, visiten l'espai l'extennista i comentarista esportiu Àlex Corretja i la influencer Dulceida, que compta amb més de dos milions de seguidors.
Altres
Durada: 60'
20.20
Atrapa'm si pots
Els millors moments
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Els hereus de la terra
Ferida
Emissió dels capítols Talió i Ferida.
Sèries
Durada: 120'
00.05
La catedral del mar
Germans
Malgrat haver aconseguit la carta de ciutadania, el Bernat continua treballant al taller de terrisseria del seu cunyat. Mentrestant, el seu fill, l'Arnau, es troba amb el Joan, i junts descobreixen que s'està construint una església dedicada a la Mare de Déu del Mar. A poc a poc, els nens acaben fent-se amics del pare Albert, els paletes i els bastaixos que transporten pedres per a la construcció del temple. D'altra banda, el Grau continua obsessionat amb convertir-se en un home important i poderós, i està disposat a abandonar el seu negoci i casa seva per tal de tenir tractes amb la noblesa i adquirir un gran palau. La vida del Bernat i de l'Arnau està a punt de canviar radicalment.
Sèries
Durada: 140'
02.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 95'
04.00
Rumba a l'estudi
Set de Rumba. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Escarteen Sisters. Espai musical.
Altres
Durada: 60'