Franja La 2

Diumenge, 24 setembre de 2023
06.25
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 55'
07.20
Turismo rural en Europa
Tierras de Badajoz: la gran desconocida
El programa recorre Badajoz entrant per la llegendària Ruta de la Plata. Des de la Sierra de Tentudía es visita una altra regió impressionant, Los Lagos, un entorn que reuneix quatre ecosistemes mediterranis diferents.
Documentals
Durada: 30'
07.50
El bosque protector
Desertificación, un problema global
Entre el 1968 i el 1973 va tenir lloc al Sahel una de les sequeres més importants del segle XX. Va afectar sis milions d'habitants de la regió i 25 milions de caps de bestiar, i va provocar la mort de milers de persones i fins un 40% de pèrdues en el bestiar.
Documentals
Durada: 20'
08.10
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'
08.25
Los conciertos de La 2
ORTVE El Torreón (II). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE. ORTVE Bioclassics.
Altres
Durada: 50'
09.15
Medina en TVE
Consejo de Europa y trata de seres humanos
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
La armadura de Dios: el cinturón de la verdad
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
Yom Kipur, experimentar la trascendencia
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Libres de elegir
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Canillitas
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Des de la Parroquia Nuestra Señora de los Desamparados, Madrid.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
De Maputo a Netía-Natete
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
Ruralitas
Cartera y cura
El programa recorre la província d'Orense amb la Carmen, una cartera rural que cobreix diàriament un trajecte de més de 100 quilòmetres.
Documentals
Durada: 50'
12.50
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
13.00
Flash moda
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
13.30
RTVE responde
S'ha acabat el rodatge de l'última temporada de Cuéntame cómo pasó, i amb aquest motiu la Defensora de l'Audiència de RTVE, María Escario, ha estat a San Genaro per compartir una mirada diferent de la mítica sèrie de TVE.
Altres
Durada: 30'
14.00
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.30
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'
14.45
En busca de secretos
Singapur
Un grup d'experts es proposa explorar alguns dels espais més notables de Singapur i descobrir secrets sorprenents.
Documentals
Durada: 50'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i miren de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Namibia, la vida en la arena i Los osos de las montañas Karavanke
Documentals
Durada: 105'
18.05
El documental de La 2
Inclou Siete mundos, un planeta: Australia: Lliurament dedicat a Austràlia, una terra a la deriva durant l'època dels dinosaures. Aïllats durant milions d'anys, aquests estranys i meravellosos animals abandonats aquí no existeixen enlloc més de tota la Terra.
Documentals
Durada: 45'
18.50
Panteras
El leopardo de las nieves
El lleopard de les neus és un felí mític que viu a les muntanyes del Tibet i l'Himàlaia. L'Andoni i l'Unai han de viure a més de quatre mil metres d'altura per poder observar-lo, passant fred i bregant amb el mal d'altura.
Documentals
Durada: 30'
19.20
Canas de viajar
Gran Canaria
El programa viatja a Gran Canària per visitar algunes de les seves localitats, províncies i entorns naturals.
Documentals
Durada: 49'
20.09
Canas de viajar
Murcia
En aquest episodi, el programa descobreix els millors racons i entorns naturals de Múrcia.
Documentals
Durada: 56'
21.05
Vía de la Plata: diario de un ciclista
De Villarreal de San Carlos a Béjar
El Peio pedala fins als orígens de la Vía de la Plata, la Ciudad Romana de Cáparra. Segueix la ruta en direcció a Hervás, on descobreix la història de les motos. Finalment, arriba a Béjar, on es reuneix amb antics companys ciclistes amb els quals fa un intens i interessant recorregut per la localitat.
Documentals
Durada: 30'
21.35
Rutas bizarras
El hombre lobo gallego y el fin del mundo
La Marta i el Touri continuen caminant fins a Fisterra, però no ho fan pel camí més curt; aquest no és el seu estil, ja que un viatge tan estrany necessitava un final a la seva mateixa altura.
Documentals
Durada: 55'
22.30
Versión española: La hija
La Irene té 15 anys i viu en un centre per a menors. S'ha quedat embarassada i està decidida a canviar de vida gràcies al Javier, un dels educadors del centre. El Javier li ofereix de viure amb ell i la seva dona Adela a la casa que tenen en un paratge aïllat i agrest a la muntanya perquè pugui dur a bon terme l'embaràs, a condició que accepti lliurar-los el bebè que porta a dins. Aquest dèbil pacte es pot veure compromès quan la Irene comenci a sentir com a seva la vida que duu a l'interior.
Pel·lícules
Durada: 120'
00.30
Versión española: coloquio
El programa viatja al Festival de Cinema de Sant Sebastià. Des d'allà ofereix un especial amb motiu del seu 25è aniversari, amb un col·loqui en què participen Manuel Martín Cuenca, director de La hija, i les actrius Patricia López Arnaiz i Irene Virgüez. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 35'
01.05
Versión española. Última sesión: Kalebegiak
Dotze històries fetes per quinze directors i directores que tenen com a objectiu compondre un retrat de la ciutat de Sant Sebastià, i en les quals conviuen el documental, el cinema d'animació i la ficció. Una recerca deliberada de la varietat d'estils.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.50
Paul Newman, detrás de los ojos azules
El nom de Paul Newman s'associa immediatament a uns ulls blau cel lluminosos, però darrere d'aquesta mirada irresistible hi havia un home compromès i sensible. L'actor, conegut arreu del món per la seva bellesa, va ser, de fet, un portaveu incansable de la tolerància i el respecte.
Documentals
Durada: 52'
03.42
Marilyn: su último secreto
L'únic home que Marilyn Monroe no va poder trobar mai, malgrat que el va buscar tota la vida, va ser el seu propi pare. Aquesta investigació científica i històrica va des dels Estats Units fins a Anglaterra i, finalment, a França per saber qui va ser el seu pare biològic.
Documentals
Durada: 58'
04.40
Martin Luther King, más que un sueño
Va caldre una dècada de grans marxes pacifistes i riscos innombrables perquè el president Lyndon B. Johnson prohibís la segregació racial el 1964. Semblava un avenç històric, però aviat tothom, incoent-hi Martin Luther King, es va adonar que la realitat era diferent. Les grans desigualtats continuaven existint. El problema de l'habitatge, l'atur i altres dificultats socioeconòmiques van continuar impregnant els barris de la classe treballadora. Martin Luther King va dedicar la vida a la causa de la igualtat, la justícia i el veritable canvi social. El 4 d'abril de 1968, un supremacista blanc li va disparar un tret a la gola. La seva mort va commocionar els nord-americans. La ira i la tristesa es van traduir en un esclat de disturbis a nombroses ciutats.
Documentals
Durada: 50'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'