Franja La 1

Diumenge, 24 setembre de 2023
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 275'
10.35
MasterChef Celebrity
Els aspirants comproven en el primer repte que fer una autèntica pizza italiana no és tan senzill com sembla. Tots han de preparar la massa i aconseguir que arribi a una mida predeterminada estirant-la amb la mà a l'aire. Per començar, el campió del món de pizza acrobàtica, Pasqualino Barbasso, els fa una petita demostració de com fer-ho. A més, el xef Andrea Tumbarello visita el programa per oferir-los els seus millors consells. Posteriorment, els concursants posen rumb al punt de partida del Camí Lebaniego, una ramificació del Camí de Sant Jaume instaurada a l'edat mitjana que condueix els pelegrins fins al Monestir de Sant Toribio de Lièbana, a Cantàbria. A continuació han de cuinar un menú dissenyat pel xef Jesús Sánchez, amb tres sols Repsol i tres estrelles Michelin, que tastaran 80 pelegrins del Camí i veïns de San Vicente de la Barquera. Com no podia ser d'altra manera, l'exaspirant de la sisena edició de MasterChef Celebrity David Bustamante exerceix d'ambaixador de la seva terra. Més tard, els davantals negres topen amb un jardí vertical compost per 43 herbes aromàtiques, brots i flors amb què han d'elaborar un plat lliure, dolç o salat, amb almenys una de les herbes, brots o flors que hagin pogut identificar. Finalment, la subcampiona dels Especials de Nadal de MasterChef, la Terremoto de Alcorcón, visita l'espai i té un paper decisiu en aquesta prova final.
Altres
Durada: 205'
14.00
Viaje al centro de la tele exprés
A mi manera, grandes éxitos
Espai que fa un viatge musical per les millors versions interpretades o parodiades per alguns dels millors artistes i humoristes. El programa rememora interpretacions de grups i solistes com Rosalía, Lola Índigo, Los Secretos, Sabina i David DeMaría interpretades pels humoristes Martes y Trece, Fernando Esteso i Pajares i Los Morancos, entre d'altres.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: El crucero de los sueños: Antigua
Tota la tripulació creu que el Martin Grimm serà ascendit i esdevindrà el proper capità del Traumschiff. La companyia de creuers, però, ha escollit una altra persona perquè dirigeixi el vaixell: el Max Parger.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: La novia del canal
El dia del seu casament, l'Emma s'adona que no només es casa amb el Paul, futur hereu d'una empresa familiar, sinó també amb tota la seva família. Com que se sent molt aclaparada pel futur que li tenen preparat, quan coneix el Moritz, cambrer i rodamon, amant de la llibertat, decideix deixar-ho tot enrere i fugir.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Sesión de tarde: Princesa del corazón
Suècia està a punt de viure un dels esdeveniments de l'any, el casament de la princesa Christina de Köpings, neboda del rei de Suècia, amb el príncep Henrik. No obstant això, pocs dies abans del casament, la futura reina coneix l'Sven, un arquitecte paisatgista de qui s'enamora.
Pel·lícules
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Una noche para sobrevivi
El prolífic sicari de Brooklyn Jimmy Conlon ha viscut èpoques millors. Ara té 55 anys i se sent perseguit pels pecats del seu passat, així com pel detectiu de policia que fa 30 anys que li va al darrere. Últimament sembla que l'únic consol que troba el Jimmy és al fons d'una copa. No obstant això, tot canvia quan el fill del Jimmy, el Mike, que viu allunyat del seu pare, esdevé un objectiu del seu cap i amic de tota la vida, Shawn Maguire. El Jimmy ha de triar aleshores entre la família de criminals a la qual havia escollit pertànyer i la seva autèntica família, que havia abandonat feia molt de temps.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.50
Pel·lícula: Dos policías rebeldes II
Els detectius de narcòtics Mike Lowrey i Marcus Burnett són assignats a un nou cas a Miami, on un narcotraficant ha iniciat una guerra sagnant. La relació de tots dos agents es complica quan el Mike comença a sentir alguna cosa per la germana del Marcus.
Pel·lícules
Durada: 135'
02.05
Pel·lícula: El hijo
Un nen d'un altre món arriba per accident a la Terra. No obstant això, lluny de convertir-se en un heroi per a la humanitat, guarda un secret sinistre i terrible.
Pel·lícules
Durada: 80'
03.25
Pel·lícula: Boda en Top End
La Lauren i el Ned estan compromesos i tenen deu dies de vacances per dur a terme el casament dels seus somnis. L'únic problema és que la mare de la núvia ha desaparegut i la parella l'ha de buscar per tot Austràlia.
Pel·lícules
Durada: 90'
04.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 65'