Programació TV3

Dissabte, 23 setembre de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 340'
11.40
La Puntual
Arribada al Laboratori
L'equip del programa conviu durant quatre dies sencers amb els 44 candidats i candidates a formar part de la companyia d'actors i actrius amateurs que representaran L'auca del senyor Esteve. Després d'aquesta primera sessió del laboratori teatral, que en aquesta ocasió està situat a Món Sant Benet, es coneixen els primers 11 candidats eliminats.
Altres
Durada: 75'
12.55
Això no és una cançó
Dancing Queen. El programa es pregunta què és el so ABBA i per què Dancing Queen s'ha convertit en un himne del col·lectiu LGTBIQ+. En aquest capítol, Ramon Gener explora aquest èxit incontestable amb els seus alumnes. Junts descobreixen que la música disco i el barroc tenen més en comú del que sembla, i que abans d'ABBA ja hi havia qui cantava sobre el despertar sexual. Pel camí, el programa s'endinsa en la història d'un dels alumnes, el Víctor Monroe, un artista de cabaret que, igual que ABBA, ha trobat una identitat pròpia que el fa únic.
Altres
Durada: 50'
13.45
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: La Lliga de la Justícia
Amb una fe renovada en la humanitat, i inspirat per l'acte desinteressat de Superman, Bruce Wayne decideix enfrontar-se a un enemic terrible amb l'ajuda d'una nova aliada, Diana Prince. Junts, Batman i Wonder Woman formen un equip de metahumans amb l'objectiu de lluitar contra aquesta amenaça per a la supervivència del planeta.
Pel·lícules
Durada: 125'
17.50
Tarda de cine: Geotempesta
Una sèrie de desastres naturals sense precedents amenacen el planeta. Els líders mundials s'uneixen per crear una xarxa de satèl·lits complexa que controli el clima mundial i mantingui a tothom fora de perill. No obstant això, aquest sistema creat per protegir la Terra s'hi torna en contra. Així comença una cursa a contrarellotge per descobrir la veritable amenaça que hi ha darrere d'aquest atac abans que una tempesta ho destrueixi tot. Per evitar-ho, el Max i el seu germà, el Jake, intenten resoldre l'error en el funcionament del programa del satèl·lit a l'espai. Mentrestant, a la Terra es trama una conspiració per assassinar el president dels Estats Units.
Pel·lícules
Durada: 115'
19.45
Res és impossible
Eivissa
Antonio Díaz fa una pausa per fer vacances. L'il·lusionista té temps per gaudir de la companyia de Joaquín, l'exjugador del Betis, i d'Eivissa, dues opcions en les quals els riures, la desconnexió i la festa estan garantides.
Altres
Durada: 25'
20.10
Atrapa'm si pots
Els millors moments
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Cinema d'acció: SWAT
La unitat especial de la policia de la Xina rep la missió de combatre un grup de mercenaris liderat per un reconegut membre de la màfia.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.05
Cinema d'acció: Cop d'estat
Un home de negocis nord-americà anomenat Jack Dwyer i la seva família es veuen atrapats enmig d'un violent cop d'estat en un país del sud-est asiàtic que havia de ser la seva nova llar. Mentre els rebels ataquen sense pietat la capital, el Jack i la seva família han de buscar desesperadament la manera de sobreviure i escapar d'un infern on ser estranger equival a una sentència de mort.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.00
Rumba a l'estudi
Sant Pau Rhum Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Corrandes son Corrandes. Espai musical.
Altres
Durada: 60'