Programació TV3

Diumenge, 10 desembre de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Signes dels temps
La importància de les cures pal·liatives
Lliurament que analitza quina eficàcia tenen les cures pal·liatives quan ja no hi ha cap tractament que funcioni. Per fer-ho, Montserrat Esteve entrevista la doctora Rosa Roca, cap del Servei de Cures Pal·liatives de l'Hospital Santa Caterina de Salt.
Altres
Durada: 25'
10.35
Diumenge, concert
Concert de comiat de la banda La Locomotora Negra, que va tenir lloc el 27 de novembre de 2021 al Palau de la Música Catalana, en el marc del Festival de Jazz de Barcelona.
Altres
Durada: 75'
11.50
Polònia
El verificador que han acordat Junts i el PSOE, el diplomàtic Francisco Galindo, arriba al programa per demostrar les seves habilitats de verificació a tort i a dret. D'altra banda, a la Generalitat, Natàlia Mas ha començat a instruir els nous inspectors tributaris per aplicar la rebaixa de l'IRPF com més aviat millor. No obstant això, Pere Aragonès no està d'acord amb la manera de fer de Mas, i intenta que la consellera d'Economia miri de quadrar els pressupostos d'alguna altra manera. Mentrestant, Pedro Sánchez prova de renovar el Consell General del Poder Judicial en directe, però, un cop passa la porta, es troba amb una pel·lícula de terror digna de Jaume Balagueró.
Altres
Durada: 30'
12.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
13.00
El punt D
Dolor
El sexe és plaer, o hauria de ser-ho. Però, de vegades, practicar sexe fa mal. Un estudi constata que una de cada quatre dones pateix o ha patit dolor durant la penetració.
Altres
Durada: 20'
13.20
El punt D
D de Disfuncions sexuals
L'espai aborda la disfunció sexual: gairebé la meitat de les dones, així com un terç dels homes, en pateixen una, o més d'una, al llarg de la vida. Per trencar amb aquest tabú, es parla de la disfunció erèctil, l'ejaculació precoç, la sequedat vaginal i la manca de desig, entre altres assumptes.
Altres
Durada: 25'
13.45
Alguna pregunta més?
El protagonista de la secció La televisió és història és Ferran Albiol, la veu del Tomàtic. Tot seguit, Nerea Sanfe viatja a Vilanova i la Geltrú per aprendre a fer el millor xató del món. Arnau Garcia, per la seva banda, es desplaça a Muntanyola per rebre consells de reporterisme de la mà de Peyu.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Crims al Bàltic: el vaixell fantasm
La mort de la Julia Thiel ha trastornat tota la família. L'Stefan, el seu vidu, no acaba d'assumir-ho. La seva mare, l'exfiscal Karin Lossow, busca una ocupació que la mantingui distreta, i decideix apuntar-se com a voluntària per ajudar a resoldre conflictes. Mentrestant, l'amo d'un pròsper restaurant, Ingo Wiek, és víctima d'un atracament que acaba fracassant. Finalment, la víctima i l'autor, el petit delinqüent Jens Kampwirth, acaben perdent la vida.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.30
Tarda de cine: Crims al Bàltic: amor de mare
El sergent Holm Brendel demana a l'exfiscal Lossow que visiti el seu amor de joventut, la Martina Gentsch, en una presó polonesa. Fa dos anys que compleix presó preventiva per haver matat el seu amant, segons ella en legítima defensa, encara que se l'acusa d'homicidi. La Martina afirma que el comissari polonès Gadocha, que investiga el cas, ha ocultat algunes de les proves.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.15
Assassinats al nord
El viatge de negocis d'en Donner
Apareix el cadàver d'un home en un aparcament a prop del bosc. És el cos de Halvard Donner, un sicari i cobrador de deutes a qui anomenaven Hulk. Era un home conegut en el món de la prostitució d'Hamburg, i feia un any que el buscaven per haver comès un homicidi. Aparentment, l'han agredit. Per descobrir què feia el Donner a Lübeck, el Kiesewetter i la Schwartenbeck segueixen diverses pistes.
Sèries
Durada: 50'
20.05
Atrapa'm si pots
Els millors moments
SUB Atrapa'm si pots. Els millors moments. (HD)
Altres
Durada: 55'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
30 minuts
Inclou Drets vulnerats
Altres
Durada: 45'
22.55
Gol a gol
Postpartit. Jordi Grau ofereix un ampli resum i una anàlisi del partit de Lliga entre el Barça i el Girona, el colíder, que ha estat la sorpresa d'aquesta temporada. Així mateix, l'espai mostra totes les reaccions i les millors jugades del partit.
Esports
Durada: 100'
00.35
Quan arribin els marcians
El desig i Lorena Nogal
El programa aborda el desig des del punt de vista de les creadores Carlota Gurt, Elena Martín Gimeno, Laura Vila Kremer i Maio Serrasolsas. A continuació, l'espai conversa amb la ballarina i membre de la companyia La Veronal Lorena Nogal.
Altres
Durada: 35'
01.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 170'
04.00
Rumba a l'estudi
El Fugitiu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Flowk. Espai musical.
Altres
Durada: 60'