Programació La 2

Diumenge, 10 desembre de 2023
06.00
That's English
Nivel Avanzado C 1 1
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.15
That's English
Nivel Avanzado C 1 1
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 60'
07.30
El Mediterráneo, la vida bajo asedio
La odisea por una nueva vida
El programa proposa d'explicar la gran història de la vida a la Mediterrània a través del mateix cicle vital. Per fer-ho, observa els viatges que fan una tortuga babaua, una tonyina vermella i una cigonya jove per completar les seves vides a la Mediterrània.
Documentals
Durada: 50'
08.20
Los conciertos de La 2
OCNE nº 6. Temporada 2023-2024 (I). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 55'
09.15
Shalom
Janucá en clave de actualiad
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
Del astrolabio al smartphone
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
La armadura de Dios: el escudo de la fe
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Asamblea sinodal
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Memoria viva
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Horizonte Comalcalco
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Ruralitas
Espai que fa un recorregut per l'Espanya rural, per conèixer-la des del relat en primera persona dels seus habitants, persones optimistes que han decidit viure a l'anomenada Espanya buidada.
Documentals
Durada: 55'
12.50
Flash moda
Galería Benveniste-Taller Juana López
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
13.20
Flash moda monográficos
Purificación García
Programa que acosta l'espectador al món de l'alta costura i de la moda prêt-à-porter mitjançant el retrat de dissenyadors i diferents personalitats del sector.
Altres
Durada: 30'
13.50
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.20
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 20'
14.40
Las recetas de Julie
París y sus jardines
La Julie recorre el París dels jardins, dels herbaris i dels horts, on es troba amb diferents persones que li mostren els millors productes de la ciutat.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i miren de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El príncipe del bosque i Sobrevivir a las catástrofes. Las estrategias de la naturaleza
Documentals
Durada: 105'
18.05
Planeta selva
La selva de los espíritus. Madagascar
La selva tropical de Madagascar és una de les més estranyes del món. Hi habiten lèmurs que udolen en cor a l'alba i al capvespre.
Documentals
Durada: 30'
18.35
El documental de La 2
Inclou El Mediterráneo, la vida bajo asedio: Cuidar a los seres vivos: L'equip acompanya la matriarca d'una bandada de catxalots, una femella de pop, les cries de tortuga babaua i un mascle d'àguila de mar mentre s'esforcen dia rere dia per sobreviure en l'amenaçat Mediterrani.
Documentals
Durada: 50'
19.25
Cuaderno de campo
Mochuelo
En moltes cultures, els mussols s'associen amb la saviesa. Els seus ulls grans i la seva aparent curiositat per tot el que els envolta sempre han despertat l'admiració dels humans.
Documentals
Durada: 30'
19.55
Un país mágico
Avilés
El programa viatja a la ciutat asturiana d'Avilés, per conèixer la història dels seus edificis i descobrir-ne tots els secrets.
Altres
Durada: 65'
21.00
De seda y hierro
Romper el silencio
Lliurament que mostra la importància de cuidar la salut mental i la prevenció del suïcidi.
Documentals
Durada: 30'
21.30
Imprescindibles
Inclou Las mil vidas de Jorge Semprún
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: ¿Qué hicimos mal?
Lili ha tingut una relació estable durant uns quants anys. Tot i que tot sembla rutllar degudament, hi ha una infelicitat subjacent en la seva vida quotidiana que l'allunya de ser feliç. Liliana repassa el seu passat per preguntar-se què van fer malament.
Pel·lícules
Durada: 95'
00.05
Versión española: coloquio
Cayetana Guillén Cuervo rep cada setmana diferents personalitats del món del cinema per comentar i analitzar les pel·lícules emeses a Versión española.
Altres
Durada: 20'
00.25
La cara oculta de los Nobel
El periodista Xavi Ayén s'endinsa en els arxius dels Premis Nobel de Literatura per descobrir tots els secrets del principal esdeveniment literari de l'any. Una història que barreja literatura amb política i, més recentment, escàndols sexuals i de corrupció.
Documentals
Durada: 55'
01.20
Picasso. Mi primera vez
En la seva adolescència, Pablo Picasso va passar quatre anys a la Corunya, Galícia, on va aprendre les tècniques acadèmiques de les quals més tard miraria d'alliberar-se. El documental mostra com va ser un període poc conegut, però decisiu en la seva vida artística.
Documentals
Durada: 50'
02.10
Picasso y Barcelona. Picasso infinito
Treball que indaga en la relació entre el pintor malagueny i la ciutat a la qual va donar part de les seves obres abans de morir, per al museu que duu el seu nom i que no va arribar a conèixer mai. Picasso va visitar Barcelona per primera vegada als 13 anys. Va ser a la ciutat comtal on va tenir el seu primer estudi i on va fer el primer gravat, la primera il·lustració i la primera exposició. Per a l'artista, Barcelona seria sempre la ciutat que el va enlluernar d'adolescent.
Documentals
Durada: 70'
03.20
Las recetas de Julie
Cataluña del norte
La Julie es troba al Rosselló, a la Catalunya del Nord, on coneix l'oferta gastronòmica de la zona gràcies a la gent que es troba pel camí.
Documentals
Durada: 50'
04.10
Almas desesperadas, la ciudad oscura y la leyenda
Treball que analitza una de les pel·lícules més originals i innovadores de la història del cinema. Amb les actuacions captivadores de Jon Voight i Dustin Hoffman, el guió brillant de Waldo Salt i la direcció intrèpida de John Schlesinger, Cowboy de mitjanit es va convertir en l'única pel·lícula amb classificació X que va guanyar un Oscar. En aquest primer capítol, el documental mostra com la cinta va saber capturar l'essència de la ciutat de Nova York i els seus habitants als anys 60, una època de canvis socials i polítics, de somnis trencats i lluites frustrades, i reflectia una societat canviant marcada per la guerra del Vietnam.
Documentals
Durada: 50'
05.00
Castillos de leyenda
Tesoros
Gairebé tots els castells europeus amagaven darrere els seus murs una bona col·lecció d'objectes de valor. Dos d'aquests castells, d'orígens ben diferents, van contenir tresors de diferent valor: el castell d'Almourol, a Portugal, i el Palau de Liechtenstein, a Alemanya.
Documentals
Durada: 30'
05.30
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
05.35
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'