Programació Paramount Channel

Diumenge, 25 febrer de 2024
06.00
Cinexpress
Altres
Durada: 10'
06.10
Shakespeare y Hathaway: investigadores privados
El límite del valor
Los secretos enterrados durante mucho tiempo se descubren cuando Frank y Lu acuden en ayuda de una comunidad que está amenazadas con el desalojo.
Sèries
Durada: 50'
07.00
Shakespeare y Hathaway: investigadores privados
El diante de la serpiente
Tras un accidente en un almacén de alfombras, la hija menor del propietario contrata a Frank y Lu para investigar a sus propias hermanas.
Sèries
Durada: 60'
08.00
La tienda de Galería del Coleccionista
Espai promocional de venda.
Altres
Durada: 210'
11.30
Cinexpress
Altres
Durada: 15'
11.45
Pel·lícula: El Misterio del Dragón
El cartògraf anglès Jonathan Green rep l'ordre de crear un mapa de la llunyana Rússia. En el seu llarg viatge, el Jonathan viu tota mena d'aventures, des d'enfrontaments amb criatures estranyes i batalles amb mestres en arts marcials fins a bruixes mil·lenàries ocultes als racons més recòndits de la llegendària Xina. Però totes les proves semblen un joc de nens quan s'ha d'enfrontar a l'enemic més gran que ha creat la màgia negra: el gran Rei dels Dracs.
Pel·lícules
Durada: 135'
14.00
Pel·lícula: El bibliotecario: La maldición del cál
L'arqueòleg Flynn Carsen viatja als misteriosos pantans de Nova Orleans a la recerca del calze de Judes, una copa de plata que segons la llegenda té el poder de retornar a la vida el mateix Dràcula.
Pel·lícules
Durada: 115'
15.55
Pel·lícula: Código fuente
El capità Colter Stevens, que participa en un programa experimental del Govern per investigar un atemptat terrorista, es desperta a la pell d'un viatger del temps que té com a missió viure una vegada i una altra l'atemptat a un tren fins que aconsegueixi esbrinar qui n'és el culpable.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.50
Pel·lícula: La hija de Dios
Després de ser testimoni del que sembla un succés sobrenatural, una jove experimenta fenòmens inexplicables. Al mateix temps, un detectiu intenta descobrir la veritat sobre la mort del seu company.
Pel·lícules
Durada: 110'
19.40
Pel·lícula: Mothman, la última profecía
Narra una sèrie d'esdeveniments inexplicables a través dels ulls i la ment d'un home que es va dedicar a investigar les circumstàncies que van envoltar la mort de la seva dona. A més, analitza com aquests fets van poder estar connectats amb els fenòmens estranys esdevinguts en un poble situat a 400 milles.
Pel·lícules
Durada: 140'
22.00
Top cine: La hora señalada
Un controlador aeri veu com la seva vida fa un gir radical quan durant el seu torn gairebé xoquen dos avions per l'aparició d'una llum misteriosa a les 2.22. Això el porta a conèixer una dona amb la qual sembla que està connectat des de fa molt de temps.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.05
Pel·lícula: Time Trap
Un grup d'estudiants queda atrapat dins una cova misteriosa on descobreixen que el temps transcorre de manera diferent sota terra que a la superfície.
Pel·lícules
Durada: 105'
01.50
Central de cómicos
Miguel Lago: Soy un hijoputa
Altres
Durada: 25'
02.15
Central de cómicos
Miguel Lago: Soy un hijoputa Volumen II
Altres
Durada: 35'
02.50
Central de cómicos
Dani Rovira: Yo, yo mismo y nuestra fama
Altres
Durada: 20'
03.10
10 Cómicos 10
Teatro Lope de Vega (2011)
Altres
Durada: 120'
05.10
Cinexpress
Altres
Durada: 50'