Programació #0

Diumenge, 25 febrer de 2024
08.35
Planeta en peligro II
El Pantanal es el humedal más extenso del planeta. Se extiende por tres países, y es un ecosistema mágico. En Camboya, el crecimiento económico ha provocado una creciente demanda de recursos naturales. Y sus ríos están pagando las consecuencias.
Documentals
Durada: 55'
09.30
Pel·lícula: ¡Piratas!
El que més desitgen un peculiar grup de pirates i el seu capità és guanyar el premi al Pirata de l'Any. Les seves aventures els porten des del mar fins als carrers de Londres. Han d'enfrontar-se amb pirates rivals, però també es troben amb Charles Darwin i fins i tot amb un ximpanzé que parla.
Pel·lícules
Durada: 85'
10.55
DeportePlus+
Esports
Durada: 60'
11.55
Pel·lícula: La vida de Brianeitor
El Brian és un jove de 21 anys que pateix atròfia muscular degenerativa, i la seva afició als videojocs i a les xarxes socials li ha canviat la vida. Brianeitor2002 és un gamer i streamer amb gairebé 3 milions de seguidors a les xarxes socials. El seu fitxatge per l'equip de gamers Team Heretics, un dels més importants del món, i el seu debut com a protagonista a la pel·lícula CampeoneX, de Javier Fesser el 2023, el catapulten a la fama definitivament.
Pel·lícules
Durada: 78'
13.13
Litvinenko: el asesinato del espía ruso
Documentals
Durada: 53'
14.06
La ciudad perdida de Ramsés II
Abu Simbel es el templo más imponente del antiguo Egipto. Un monumento colosal, labrado en piedra para honrar al hombre que ordenó su construcción: Ramsés II. Su imagen está esculpida en la entrada del templo.
Documentals
Durada: 44'
14.50
La ciudad perdida de Ramsés II
Ramsés II es el faraón más conocido del antiguo Egipto. Además de Abu Simbel, construyó docenas de templos y cientos de estatuas. Pero según los textos antiguos, el mayor logro de este constructor y faraón, que reinó hace más de 3.000 años, fue su capital: Pi-Ramsés.
Documentals
Durada: 50'
15.40
Pel·lícula: Me he hecho viral
La Mabel s'ha fet viral de la manera menys desitjada possible. Durant el seu vol a la Polinèsia per gaudir d'unes vacances idíl·liques, desbloqueja innocentment el mòbil del seu marit i es troba de cara amb la prova d'una infidelitat. La Mabel s'enfurisma de valent en ple vol i discuteix amb tothom qui intenta aturar-la, i això causa el pànic a l'avió. La seva acció provoca l'aterratge d'emergència i la fan baixar a la força. Quan torna a Madrid, descobreix que ja no és una noia anònima: algú ha gravat l'escena i ara s'ha fet viral: tothom la coneix com #lalocadelavion.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.15
Pel·lícula: Campeonex
L'equip de campions abandona el bàsquet per endinsar-se per error en el fascinant món de l'atletisme de la mà d'una entrenadora novella. Amb les dures exigències de la nova disciplina i la sorprenent capacitat de l'entrenadora per atraure tot tipus de desgràcies i calamitats, tot acaba sortint del revés.
Pel·lícules
Durada: 125'
19.20
Showriano
Los del Río
Altres
Durada: 37'
19.57
Ilustres ignorantes
Árbitros
Programa que intenta trobar respostes a totes les preguntes ridícules que tothom es planteja en la seva vida diària. El que compta no és trobar les respostes encertades, sinó l'enginy, l'humor, l'interès i l'insòlit del desenvolupament de cadascuna d'elles.
Altres
Durada: 33'
20.30
DeportePlus+
Esports
Durada: 35'
21.05
Pel·lícula: Insidious: La puerta roja
Per enterrar els seus dimonis per sempre, el Josh i el Dalton, ja universitari, han d'aprofundir en el més enllà, mentre s'enfronten al fosc passat familiar i a un hoste terrorífic que aguaita darrere de la porta vermella.
Pel·lícules
Durada: 110'
22.55
DeportePlus+
Esports
Durada: 70'
00.05
Ucrania: los que se quedaron
Familia
Olga, su marido y sus dos hijas se ven forzados a confinarse en su propia casa al verse sorprendidos por una explosión, pese a las constantes advertencias del exmarido de Olga sobre los ataques.
Sèries
Durada: 34'
00.39
Ucrania: los que se quedaron
En el zoo
Maksym trabaja como encargado en un zoológico cercano a Irpin y Bucha. Pero, al estallar el conflicto, él y otros compañeros se quedan atrapados al cuidado de un centenar de animales.
Sèries
Durada: 33'
01.12
Ucrania: los que se quedaron
Sin hogar
La vida de un hombre sin hogar que vive como puede en su coche cambia de repente cuando se presta a ayudar a un grupo local de defensa.
Sèries
Durada: 34'
01.46
Ucrania: los que se quedaron
Kiev-Berlín
Klaus, un joven médico alemán, viaja hasta Kiev con la intención de sacar del país a su novia. Cuando llega, se sorprende al comprobar que ella tiene otros planes: se ha unido a un grupo de voluntarios y quiere quedarse para seguir ayudando en su particular resistencia.
Sèries
Durada: 33'
02.19
Ucrania: los que se quedaron
Mamás
El pequeño Yehor ve cómo su mundo se desmorona, mientras él se imagina interceptando misiles como si fueran los pájaros enfadados de un videojuego.
Sèries
Durada: 29'
02.48
Ucrania: los que se quedaron
La estrella de la ciudad
Andriy Danilko, una leyenda ucraniana del pop, se queda solo en su edificio cuando estalla la guerra, forzado a vivir por primera vez sin su equipo. Su única compañía es la del portero del edifico, que también se ha quedado, y los mensajes de fans que empieza a recibir cuando decide publicar su día a día en redes sociales.
Sèries
Durada: 33'
03.21
Ucrania: huir o quedarse
Documentals
Durada: 45'
04.06
Sin miedo: mujeres contra Putin
El dramàtic enverinament d'Aleksei Navalni per part de les autoritats russes l'any 2020 va commocionar el món. Per a moltes persones, el seu empresonament el 2021 va suposar la fi de la història. Tanmateix, per a aquells russos que es continuaven oposant al Kremlin, principalment joves i cada cop més dones, tot just començava.
Documentals
Durada: 57'