Programació TV3

Diumenge, 25 febrer de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 295'
10.55
Néixer de nou
Estimant als més vulnerables
Cesca Planagumà conversa amb el pastor Fran Cegarra, director de la Fundació Cerma Acoge.
Altres
Durada: 20'
11.15
Signes dels temps
El conflicte armat a Terra Santa
Montserrat Esteve entrevista el cardenal Pierbattista Pizzaballa, patriarca llatí de Jerusalem.
Altres
Durada: 30'
11.45
Diumenge, concert
Gran Conjunt Big Band ESMUC (I)
Emissió del concert del Gran Conjunt Big Band ESMUC, enregistrat el 5 de maig de 2022 a la Sala 2 Oriol Martorell del L'Auditori de Barcelona.
Altres
Durada: 40'
12.25
Al cotxe
Isidre Esteve
Isidre Esteve acaba de córrer el seu Dakar número 19, el quart amb un cotxe adaptat a la seva paraplegia. L'accident que va patir en el millor moment de la seva carrera i que el va deixar en cadira de rodes no l'ha aturat mai. Durant el trajecte, el pilot deixa clara la seva força de voluntat a l'hora de superar tots els obstacles que s'ha trobat a la vida, tant abans de l'accident, quan lluitava per fer realitat el somni de ser pilot de motos, com amb tot el que ha aconseguit fer malgrat la seva paraplegia.
Altres
Durada: 35'
13.00
Plats bruts
Tinc destí
Emissió dels capítols Tinc fogots i Tinc destí.
Sèries
Durada: 45'
13.45
Alguna pregunta més?
Aquesta setmana es reviu una de les rivalitats més tenses i èpiques de la història de la televisió. El programa ha localitzat el Noël, el participant d'un concurs presentat pel Mag Lari que es va fer famós per dir Toma! cada vegada que encertava una pregunta. És el protagonista de La televisió és història, on l'espai li dona la sorpresa de dur-li el seu gran rival, el Vicenç, l'home que el va acabar guanyant en el concurs. A continuació, Nerea Sanfe mesura l'índex de felicitat dels catalans. Arnau Garcia, per part seva, investiga què són els chemtrails, les línies de fum que deixen els avions, i quines idees susciten entre la gent.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: El secret de l'abadia
El cos del monjo Yves apareix penjat de cap per avall en una creu del cementeri de Montjoyer. Els investigadors Alicia Tirard i Alex Lazzari descobreixen que la clau per desxifrar el misteri és la fórmula secreta d'un licor de plantes que els monjos de Fresange fabriquen des de l'edat mitjana.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.25
Tarda de cine: La noia del bosc
Després de molts anys d'absència, la Jeanne torna a casa del seu oncle Éric per acomiadar-se de la seva germana Céline, que està a punt de morir. La vida de la Jeanne fa un gir quan la Céline li confessa que fa 15 anys va enviar un home innocent a la presó per l'assassinat d'una nena.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.10
Assassinats al nord
Les aparences enganyen
L'agent de Trànsit Peter Zielinski és atropellat a primera hora del matí. Finn Kiesewetter i Sandra Schwartenbeck descobreixen que al carrer on han trobat el cos hi viuen dos vells rivals, el Krüger i l'Ingwersen.
Sèries
Durada: 50'
20.00
Atrapa'm si pots
Els millors moments
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou Esborrant la identitat
Altres
Durada: 55'
23.00
Borgen
Plantar un arbre
La Birgitte mira d'obtenir un ampli suport de diversos partits per a les reformes ambientals, cosa que causa fricció amb els Verds. Lars Hesselboe, per part seva, demana a la Katrine que l'ajudi amb les relacions públiques. D'altra banda, la Laura, la filla de la Birgitte, pateix un atac de pànic.
Sèries
Durada: 65'
00.05
Marcians
Guillem Gisbert, ara balla sol
L'1 de març, qui va ser el cantant de Manel, Guillem Gisbert, debuta en solitari amb el disc Balla la masurca!. Gisbert presenta les cançons principals de l'àlbum en un recorregut inspirat per les lletres d'aquestes noves composicions.
Altres
Durada: 20'
00.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 215'
04.00
Rumba a l'estudi
Te Descargo. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Malacara Blues Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'