Programació TV3

Dissabte, 21 setembre de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 265'
10.25
Pel·lícula: La capitana Marleau. Doble joc
Quan es descobreix el cos de la Bénédicte Dalvet, la Marleau se sorprèn perquè la noia és la seva doble exacta, i per una bona raó: és la seva germana bessona. Amoïnada, la Marleau aprofita la seva semblança amb la morta per investigar i entendre qui va matar la Bénédicte, la qual cosa la posa en perill.
Pel·lícules
Durada: 105'
12.10
Pel·lícula: La capitana Marleau. La mort i el jove
La vigília del concert del famós director d'orquestra Alexander Esckert, el violinista del quartet és assassinat al lloc de l'assaig. Eckert substitueix el difunt pel Christophe, un jove músic a qui protegeix, la qual cosa disgusta les persones que estimaven el violinista assassinat.
Pel·lícules
Durada: 105'
13.55
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: El pacte
Karen Blixen ha aconseguit l'èxit als 63 anys, i sembla que serà la propera escriptora a guanyar el Premi Nobel de Literatura. Després d'escriure la memorable novel·la Memòries d'Àfrica, decideix tornar a la seva Dinamarca natal, on es reinventa com una sensació literària. No obstant això, la seva vida trontolla el dia que coneix el poeta Thorkild Bjørnvig, de 29 anys, el qual té un gran talent. La Karen li promet la fama literària si ell, a canvi, l'obeeix incondicionalment, fins i tot si això suposa perdre tot el que té a la vida.
Pel·lícules
Durada: 125'
17.45
Tarda de cine: París pot esperar
La vida de l'Anne es troba en un moment clau. Casada des de fa molts anys amb un productor de Hollywood amb molt d'èxit que és addicte a la feina, emprèn un viatge inesperat per la campanya francesa amb l'encantador soci del seu marit. El que hauria d'haver estat un mer trajecte de set hores esdevé un viatge de descoberta ple de vistes pintoresques, plats deliciosos, vins, humor, intel·ligència i moltes més coses.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.25
Hudson & Rex
Les Roses de Signal Hill
El Rex protagonitza un anunci de televisió, però el rodatge és interromput a causa de l'assassinat d'un dels executius de l'agència de publicitat.
Sèries
Durada: 45'
20.10
Atrapa'm si pots
Els millors moments
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Col·lapse
El retrobament
El programa rep, com a padrí de la nova temporada, el presentador radiofònic Carles Francino. Més tard, el polifacètic Àngel Llàcer visita l'espai per explicar el seu greu problema de salut. A continuació, s'entrevista el productor de televisió Josep Maria Mainat, després que la seva dona ha estat condemnada per intentar assassinar-lo. Finalment, s'analitza la fortuna de l'emèrit amb la col·laboració de José María Olmo, Pilar Eyre i Carles Costa, i es rep Lorena Vázquez i Sergi Pàmies. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 130'
00.15
Únics
Baixada de l'Àliga de Tarragona
El programa retransmet la Baixada de l'Àliga de Santa Tecla, un dels moments més estimats pels tarragonins i les tarragonines. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 75'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Landry el Rumbero. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Genís Barcons. Espai musical.
Altres
Durada: 60'