Programació TV3

Dissabte, 20 abril de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 220'
09.40
Eufòria
El programa supera oficialment l'equador de la temporada amb una gala que té dues actuacions de dues artistes convidades, un repertori espectacular que els concursants defensen sobre l'escenari, una nova expulsió i una notícia inèdita en la història del format. Els participants viuen una nit màgica amb les nou actuacions, que prometen emoció i molt d'espectacle. Sobre l'escenari s'interpreten temes d'artistes tan coneguts com Jennifer López, Kylie Minogue, Pastora Soler, Rihanna i Joan Manuel Serrat. A més, la vetllada es completa amb dues visites molt especials: Sofia Coll presenta la seva cançó Q no i el grup Lal'Ba interpreta el tema Sushi Shanghai.
Altres
Durada: 165'
12.25
Zona zàping
Sense Copa, sense Champions
La jornada de Champions League de quarts de final és la protagonista de la setmana, amb l'eliminació del Barça, que va perdre contra el PSG, i la victòria del Reial Madrid davant del Manchester City en el torn de penals, que fa que passi a semifinals. A més, la cantautora Patrícia Garrido presenta el seu nou treball, Univers.
Altres
Durada: 35'
13.00
Prèvia UEFA Women's Champions League
Esports
Durada: 25'
13.25
UEFA Women's Champions League
El Barça rep el Chelsea al partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions femenina. Un any després, el Chelsea torna a creuar-se en el camí de les blaugranes cap a la final de la competició. El curs passat, l'1 a 1 al Camp Nou va servir per classificar-se per a la final d'Eindhoven, gràcies a la victòria prèvia de 0 a 1 a Stamford Bridge. El Chelsea, per part seva, arriba a Barcelona després de superar l'Ajax als quarts de final, i actualment és el líder de la Lliga anglesa, empatat amb el Manchester City. Comentaristes: Danae Boronat, Mireia Vera i Laura Brugués. Des de l'Estadi Olímpic Lluís Companys.
Esports
Durada: 120'
15.25
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
16.25
Tarda de cine: Els 50 són els nous 30
Als seus 50 anys, la Marie-Francine es veu obligada a tornar a casa dels seus pares quan el seu marit confessa que la troba massa vella i a la feina li diuen que és una nosa. Ja a casa dels seus progenitors, que continuen entestats a tractar-la com una nena, la Marie-Francine no té més remei que acceptar una feina en una botiga de cigarrets electrònics. Allà coneix el Miguel, un home que passa per la mateixa situació que ella.
Pel·lícules
Durada: 105'
18.10
Tarda de cine: Somnis d'una escriptora a Nova York
Nova York, anys 90. La Joanna, que somia convertir-se en una gran escriptora, aconsegueix feina en una agència literària com a ajudant de la Margaret, la representant de J. D. Salinger. Entre altres tasques, la Joanna ha de respondre les nombroses cartes que envien els seguidors de l'autor d'El vigilant en el camp de sègol. Apartant-se del protocol, la Joanna comença a personalitzar les respostes. Mentre fa servir la veu d'un gran escriptor, comença a descobrir la seva.
Pel·lícules
Durada: 110'
20.00
Atrapa'm si pots
Els millors moments
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Col·lapse
Exposar-se
L'assagista, escriptor, lingüista i dramaturg Josep Vallverdú, als seus 101 anys, concedeix una entrevista al programa en què parla de la seva fecunda trajectòria literària i de la seva defensa apassionada de la llengua catalana i reflexiona sobre la vida i la mort. A continuació, a pocs dies de Sant Jordi, l'espai comença a escalfar motors, i porta dos periodistes molt coneguts, Xavi Coral i Carme Chaparro, perquè presentin els seus respectius llibres. D'altra banda, l'exjugador del Girona i del Barça i actual seleccionador català Gerard López parla dels seus dos grans equips de futbol. També se li pregunta per l'eliminació del Barça a la Champions League, per la situació del Madrid i pel futbol femení, entre altres temes.
Altres
Durada: 170'
00.55
Pel·lícula: L'habitació del pànic
La Meg Altman i la seva filla Sarah es muden a una mansió luxosa de Nova York. Quan tres intrusos entren brutalment a casa seva, totes dues es tanquen a l'habitació del pànic, aïllada de la resta.
Pel·lícules
Durada: 110'
02.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Delai. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Duetu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'