Programació 33

Dimecres, 29 novembre de 2023
06.00
Wow! English Method
Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
Infantils
Durada: 23'
06.23
Ideafix i els irreductibles
Inclou L'enemic caní número u i Una ibera a la ciutat
Infantils
Durada: 23'
06.46
La colla de la selva al rescat!
Inclou Missió no possible i La memòria de l'opòssum
Infantils
Durada: 24'
07.10
Súper 4
La treva. Quatre personatges playmobil que no poden ser més diferents es mouen entre mons, tant del passat com del futur.
Infantils
Durada: 13'
07.23
Els germans Kratt
La salamandra del foc. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
07.45
La vida en calçotets
Els Slipmen. El Jipé, el Pedro i l'Issa són tres amics preadolescents disposats a fer el que calgui per deixar de ser uns perdedors i esdevenir populars.
Infantils
Durada: 13'
07.58
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou Pànic pel paquet i Ric ric
Infantils
Durada: 22'
08.20
Titó
Excursió a saltar. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.30
El Mic i els seus amics
Fem manualitats. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.40
Petit
Superpoders. El Petit és el més petit de la classe, i per això rep el seu nom, però, a més, és el més curiós i imaginatiu. A través de la seva mirada, veiem el món tenyit amb el seu l'enginy i la seva originalitat.
Infantils
Durada: 8'
08.48
Pirata i Capitano
La clau de les marees. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 12'
09.00
Pfffirates
La llegenda de l'estel fugaç. A l'illa de Calipso, la capitana Lamar ha muntat un campament per a aprenents de pfffirata juntament amb el senyor Duncan i el seu lloro. Els nois i les noies que hi van s'han dividit en tres equips que han de fer exercicis i proves per aprendre a treballar en equip, vèncer la por i arribar a ser la pròxima generació de pfffirates.
Infantils
Durada: 11'
09.11
Dino tren
La Shiny no pot dormir. Els infants, en la seva fascinació pels dinosaures i els trens, mostren un gran interès per la ciència i pels valors de la solidaritat i l'amistat.
Infantils
Durada: 12'
09.23
Dot.
Inclou Guixot i la doctora Dot! i Sigues el robot!
Infantils
Durada: 21'
09.44
Zoom, el dofí blanc
Inclou La gran cursa i Pesca prohibida
Infantils
Durada: 24'
10.08
Ideafix i els irreductibles
Inclou El xarcuter es rebel·la i Lutècia II
Infantils
Durada: 23'
10.31
Vicky, el viking
Inclou El druida necessita un transport i Una cursa bombollejant
Infantils
Durada: 24'
10.55
Els Dalton
Inclou Un pres model, La ràfega de vent, El geni trapella, Un pla reial i Crispetes per als Dalton
Infantils
Durada: 34'
11.29
Súper 4
Inclou La Ruby, la reina dels mars (III) i La Ruby, la reina dels mars (IV)
Infantils
Durada: 25'
11.54
Les noves aventures de Peter Pan
Escalfament global. Cada dia, quan es fa fosc, el Peter Pan i la Campaneta es presenten sense falta a casa dels Darling per emporar-se la Wendy, el John i el Michael al País de Mai Més, el paradís dels somnis, allà on les aventures més esbojarrades sempre es fan realitat.
Infantils
Durada: 22'
12.16
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Reunió. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 21'
12.37
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou L'amenaça (I) i L'amenaça (II)
Infantils
Durada: 23'
13.00
Les Sisters
Inclou Popular i Quina festa!
Infantils
Durada: 23'
13.23
Els germans Kratt
Inclou La llúdria Llisca i Mosquits i libèl·lules
Infantils
Durada: 42'
14.05
One piece
Inclou La veritat rere la traïció! La decisió dolorosa de la Nico Robin i El xiulet que separa els amics! El tren de mar se'n va
Infantils
Durada: 46'
14.51
Inuyasha
El llaç que ens uneix: El fragment de l'esfera dels quatre esperits (II). L'estudiant Kagome, que de sobte apareix al Japó feudal, s'ajunta amb el mig dimoni Inuyasha per recuperar les restes d'una joia sagrada.
Infantils
Durada: 26'
15.17
El xai Shaun
Inclou En Bitzer, el monstre, Ànecs zebrats del Serengeti i Bufa que bufaràs
Infantils
Durada: 19'
15.36
L'hora del Timmy
El Timmy busca el putxinel·li. Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola.
Infantils
Durada: 10'
15.46
Una mà de contes
El rossinyol. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 9'
15.55
El Mic i els seus amics
Jugant amb triangles. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.05
Els contes de la Pinya
La bella dorment. Espai en què el comunicador Òscar Dalmau i la seva gosseta Pinya expliquen contes per anar a dormir.
Infantils
Durada: 8'
16.13
Els contes de la Masha
Inclou El gallet formós i El cavall geperut
Infantils
Durada: 13'
16.26
Zoom, el dofí blanc
El dofí de Maui. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
16.38
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou Un dia d'escola i Saltirons i singlot
Infantils
Durada: 22'
17.00
Petit
Anna al rescat. El Petit és el més petit de la classe, i per això rep el seu nom, però, a més, és el més curiós i imaginatiu. A través de la seva mirada, veiem el món tenyit amb el seu l'enginy i la seva originalitat.
Infantils
Durada: 8'
17.08
Una mà de contes
Els tres desitjos. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 10'
17.18
El Mic i els seus amics
La darrera fulla de la tardor. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.28
Els contes de la Pinya
El gat amb botes. Espai en què el comunicador Òscar Dalmau i la seva gosseta Pinya expliquen contes per anar a dormir.
Infantils
Durada: 5'
17.33
L'hora de berenar
Escola Enric Grau de Fontseré i Escola la Sínia
Espai en què alumnes de diverses escoles proposen idees variades per a un berenar sa i original.
Altres
Durada: 3'
17.36
Titó
Excursió amb cavalls lliures. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
17.46
La família Teixó-Guineu
Inclou La gran recol·lecta i L'espectacle de la Guineta
Infantils
Durada: 25'
18.11
Polinópolis
El Consell de Savis-La primera vegada que vaig trencar una cosa important. El Milo és un nen que viu a Polinòpolis, un poble molt particular. Allà hi conviu tota mena d'éssers fantàstics, com els seus amics, que tenen formes i atributs variats i sobrenaturals. Aquesta colla singular travessa l'aventura de créixer i de viure per primera vegada experiències i desafiaments.
Infantils
Durada: 10'
18.21
Els germans Kratt
L'hàmster galtones. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 21'
18.42
El carrer Scream
Inclou El Rondinaire (I) i El Rondinaire (II)
Infantils
Durada: 21'
19.03
Què deu ser?
Les normes. L'Hug té molta curiositat i no para de fer-se preguntes. Amb la Lily i el Fèlix, els seus dos millors amics, xerren i aprenen a reflexionar i a formar-se les seves pròpies opinions.
Infantils
Durada: 5'
19.08
La vida en calçotets
Les olimpiades. El Jipé, el Pedro i l'Issa són tres amics preadolescents disposats a fer el que calgui per deixar de ser uns perdedors i esdevenir populars.
Infantils
Durada: 11'
19.19
El món genial del Tom Gates
Un bon te. Al Tom Gates li encanten les gofres amb caramel, jugar amb el seu millor amic Derek i tocar amb el grup que tenen tots dos. També li agrada dibuixar, fer treballs manuals, cantar i fer bromes a la seva germana Dèlia, tot i que sempre està de mal humor, entre moltes altres coses.
Infantils
Durada: 11'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Ronja, la filla del bandoler
El conflicte interminable (I). La Ronja és l'única filla del cap d'un grup de bandolers. Quan fa 10 anys, el seu pare decideix que ha de seguir els seus passos. La Ronja descobreix les meravelles i els perills que amaga el bosc i de seguida s'espavila i aprèn a superar la por.
Infantils
Durada: 25'
20.10
Beta Podcast
The Tyets i gelatines. Lola, Grau, Kai i Jan, els quatre integrants de Beta, es reuneixen, al magatzem on viuen, per parlar dels temes que els interessen, els motiven i els preocupen.
Infantils
Durada: 10'
20.20
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 25'
20.45
La casa d'Anubis
La casa del pi. Nina Martin arriba a Anglaterra per estudiar en un internat, on li han assignat una residència envoltada de misteri anomenada la Casa d'Anubis. La desaparició de la Joy, una de les alumnes, és el punt de partida d'una sèrie d'esdeveniments enigmàtics que marquen tot el curs escolar.
Infantils
Durada: 22'
21.07
El detectiu Conan
Inclou L'arma de la bruixa de la muntanya (I) i L'arma de la bruixa de la muntanya (II)
Infantils
Durada: 48'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Quèquicom
Espai que pretén despertar la curiositat cap a la ciència com una manera d'interpretar la realitat i una eina per viure millor.
Altres
Durada: 60'
22.15
Quèquicom
Impressionant
Capítol dedicat a la impressió tridimensional, una tecnologia de fabricació d'objectes mitjançant la superposició de capes de material. Permet desenvolupar prototips més barats que la tècnica habitual de motlles per injecció de plàstic. A més, fa rendible la producció d'un nombre reduït de peces, i fins i tot de peces úniques.
Altres
Durada: 60'
22.15
Quèquicom
Te verd i síndrome de Down
Quan s'espera un fill, el primer que es vol és que estigui bé, que neixi sa i fort. El programa aborda com es reacciona quan es coneix, per sorpresa, que té la síndrome de Down. Per fer-ho, es conversa amb la Mónica i el Bernardo, que han passat per aquesta situació.
Altres
Durada: 60'
23.15
Sona9 2018
Concurs de maquetes musicals. Hi participen diferents grups que, amb una maqueta, tienen l'oportunitat de guanyar i gravar el seu primer disc.
Altres
Durada: 50'
00.05
Constel·lació Comelade
A la cruïlla de nombrosos mons musicals i culturals, les composicions de Pascal Comelade formen un conjunt irreductible i prolífer. Des de fa més de quaranta anys actua arreu del món, però les seves arrels se situen entre el nord i el sud de la frontera catalana.
Documentals
Durada: 55'
01.00
Quèquicom
Espai que pretén despertar la curiositat cap a la ciència com una manera d'interpretar la realitat i una eina per viure millor.
Altres
Durada: 55'
01.00
Quèquicom
Impressionant
Capítol dedicat a la impressió tridimensional, una tecnologia de fabricació d'objectes mitjançant la superposició de capes de material. Permet desenvolupar prototips més barats que la tècnica habitual de motlles per injecció de plàstic. A més, fa rendible la producció d'un nombre reduït de peces, i fins i tot de peces úniques.
Altres
Durada: 55'
01.00
Quèquicom
Te verd i síndrome de Down
Quan s'espera un fill, el primer que es vol és que estigui bé, que neixi sa i fort. El programa aborda com es reacciona quan es coneix, per sorpresa, que té la síndrome de Down. Per fer-ho, es conversa amb la Mónica i el Bernardo, que han passat per aquesta situació.
Altres
Durada: 55'
01.55
Mons perduts
L'Escòcia de Braveheart
Al final del segle XIII, Escòcia era un país sota setge, i la derrota semblava inevitable. De sobte, però, va sorgir un home que va esdevenir l'heroi més gran d'aquesta terra: William Wallace. Emergint de la foscor en una època violenta, es va convertir en el líder, l'inspirador i un símbol nacional de patriotisme i supervivència.
Documentals
Durada: 45'
02.40
Somiem el futur
L'habitatge del futur
Tenir un lloc on poder descansar i resguardar-se de les inclemències meteorològiques és una necessitat humana bàsica. La casa simbolitza molts valors universals: el confort, la seguretat, la felicitat, la intimitat i la llibertat. Però ara la societat s'enfronta a una situació nova: cada setmana, a tot el món, un milió de persones se'n van a viure a la ciutat. A aquest ritme, l'any 2050, dues terceres parts dels 9.000 milions d'habitants de la Terra seran urbanites. Per tant, l'habitatge del futur ha de respondre a nous reptes humans, socials i ecològics.
Documentals
Durada: 50'
03.30
Boscos
Boscos d'Alzina Surera, Gavarres
Martí Boada recorre la zona de les Gavarres per explicar les particularitats de les alzines sureres.
Documentals
Durada: 25'
03.55
Karakia
Karin, Steiermark
Espai divulgatiu que utilitza la gastronomia per aproximar-se a la cultura dels immigrants de Catalunya.
Altres
Durada: 40'
04.35
Thalassa
Col·leccionistes de mar
Espai de reportatges sobre natura.
Altres
Durada: 15'
04.50
Xarxa natura
Montnegre
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics, com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts, i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
04.55
Xarxa natura
Alta Garrotxa
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics, com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts, i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
05.00
L'illa del tresor
Teresa Gimpera
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.25
L'illa del tresor
Carme Ruscalleda
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 30'
05.55
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 5'