Programació TV3

Dimecres, 29 novembre de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 40'
15.35
Cuines
Crema de moniato i pastanaga
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 40'
15.35
Cuines
Arròs amb camagrocs
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 40'
16.15
Com si fos ahir
La Cèlia està nerviosa perquè ha quedat per dinar amb el Quique. Els companys de la consultoria l'animen i estan segurs que anirà molt bé. D'altra banda, la Cati té por que el Valeri els denunciï i insta el Marc a tornar la tele, però ell està convençut que el Valeri no pot fer res. Mentrestant, el Ricky pressiona l'Ivan i la Noe perquè exigeixin ser readmesos al gimnàs i l'Ivan té una idea molt radical perquè els tornin a admetre.
Sèries
Durada: 35'
16.50
El Paradís de les Senyores
El Riccardo i l'Umberto s'assabenten que el Lucarelli està a punt d'anar-se'n de Milà, i l'Umberto idea un pla per fer-li dir on són el Ravasi i l'Adelaide abans no es pugui escapar. A més, el Federico comença a preparar la publicitat de la línia infantil, i se li acut una idea que canvia una mica les previsions de disseny de la Gabriella.
Sèries
Durada: 50'
17.40
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 95'
19.15
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Joc de cartes
El millor restaurant singular de les Terres de l'Ebre
El programa arriba a les Terres de l'Ebre per trobar el restaurant més singular de la zona. En aquesta ocasió, es coneixen llocs especials pel concepte, per la història, pel tipus de menjar o pels propietaris que hi ha al darrere. Per començar, a Amposta es coneix un espai que no fa gaire que ha obert les portes. Paolo Varesano és el propietari i xef de Gallery 97, un restaurant que ell mateix ha decorat i on fa una cuina fusió insòlita. Més tard, a Deltebre es descobreix l'únic restaurant de sushi amb producte del Delta i amb una propietària molt zen: Margaret Morelló. Després, se segueix la ruta per les Terres de l'Ebre fins a arribar a les Cases d'Alcanar, on es visita el restaurant Les Palmeres, que ha renascut fins a cinc vegades gràcies a l'esforç d'Aida Reverté i del seu marit. Finalment, al mateix municipi es degusta el producte fresc de la Pescateria Magda Espai Gastronòmic, capitanejada per Magda Nos Paris.
Altres
Durada: 80'
23.30
Joc de cartes
El millor restaurant informal del Baix Ebre
Marc Ribas visita Tortosa, l'Ametlla de Mar i Deltebre per conèixer quatre propostes gastronòmiques informals i autèntiques a la comarca del Baix Ebre. L'objectiu és trobar el millor restaurant informal de la comarca. El programa comença a La Tasca de Sant Jordi, el restaurant que Susana Teresa Lees acaba d'obrir en una urbanització de l'Ametlla de Mar amb la intenció de crear un espai familiar i divertit. Més tard, es visita Los Banys, el restaurant que Gerard Riera va obrir a Tortosa per poder oferir el que ell, com a client, no trobava enlloc. Després, a la capital ebrenca, es coneix La Tasca Bohèmia, un restaurant de fa més de 40 anys on Mari Lozano encara canta els plats i passa el compte de memòria. Finalment, s'acaba la ruta a Deltebre, en concret a Lo Raconet de Fermín, on Yolanda Ramos prepara la cuina que va aprendre de ben petita al restaurant de la seva mare.
Altres
Durada: 100'
01.10
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
03.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 50'
04.00
Rumba a l'estudi
El Príncipe de los Ladrones. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Los Comino. Espai musical.
Altres
Durada: 60'