Programació La 1

Dimecres, 29 novembre de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 150'
10.30
Solemne apertura de las Cortes
Retransmissió de la sessió solemne d'obertura de les Corts Generals de la XV Legislatura, presidida pel rei Felip VI, acompanyat per la reina Letizia i la princesa Elionor. Amb aquest acte, que reuneix diputats, senadors i autoritats de l'Estat a l'hemicicle, es dona inici a l'activitat parlamentària, que comença de ple a partir de la celebració del Dia de la Constitució.
Informatius
Durada: 120'
12.30
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La Matilde s'imposa amb el periodista Senabre, a qui acusa de manipular l'entrevista que els Garcés li van concedir. Aquest fet és un incentiu més per a la senyora Carla per continuar malparlant d'ella. A més, pel que sembla, l'Aguirre és a la ciutat, i la Teresa està enfadada. Posteriorment, l'Ocampos pren declaració a l'Antonia després del que va passar amb la Pilar Valladares. Mentrestant, l'Amelia, la dona del Fernando Collado, esbronca la Laurita per haver ajudat el seu marit. Finalment, la Carla i l'Aguirre tramen alguna cosa.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
Tota la família del Luján acusa el Manuel per la seva nova escapada. Només la Catalina, a qui ell va deixar una carta abans d'anar-se'n, en sap els motius. D'altra banda, després de la proposta de matrimoni de l'Abel, la Jana s'angoixa per la incapacitat del metge d'acceptar que ella no n'està enamorada. El Curro, per part seva, continua acostant postures amb l'Alonso, per la qual cosa la Cruz demana al Lorenzo que actuï ràpidament enviant el seu fill a estudiar a l'estranger. Mentrestant, les escapades nocturnes de la Martina comencen a transcendir entre el servei, mentre que els senyors, aliens a tot plegat, estan cada vegada més inquiets pel seu estat de salut. Finalment, el Valentín està cada cop més integrat en el servei de La Promesa, i no oculta l'atracció que sent per la María Fernández, però ella està molt més pendent de la carta que acaben de rebre del Lope des de Madrid.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Cuéntame cómo fue
Espai que reuneix els actors i les actrius que han interpretat els membres de la família Alcántara. A continuació, s'emet l'últim episodi de la sèrie. María Galiana, Irene Visedo, Pablo Rivero, Carmen Climent i Paloma Bloyd visiten els platós, casa seva durant els últims 22 anys, per compartir anècdotes i records poc coneguts de Cuéntame cómo pasó, la sèrie més premiada de la televisió espanyola, que ha reflectit els canvis socials i culturals de l'Espanya de finals del segle XX. També es recorda els qui han estat i van ser part de la sèrie, i expliquen els seus millors moments durant les gravacions. Finalment, el programa inclou també històries de rostres anònims que expliquen com han viscut la sèrie i com la recordaran.
Altres
Durada: 55'
22.50
Cuéntame cómo pasó
Carlos. El heredero
Setembre del 2001. El Carlos viatja a Espanya per retrobar-se amb la seva àvia i amb tota la seva família després de molts anys sense veure's, però l'inesperat atemptat contra les Torres Bessones de Nova York altera, de sobte, tots els plans. L'Antonio intenta posar-se en contacte amb l'aerolínia, però no aconsegueix confirmar si el Carlos anava en un dels avions estavellats. L'Herminia, per part seva, està molt angoixada, ja que els morts es compten per milers i, per a ella, és com si es trobessin de nou a l'any 1936. Mentrestant, el Tony segueix el tràgic esdeveniment des de Tribuna Digital, però les primeres notícies que arriben són confuses. El que és clar, però, és que alguna cosa molt grossa està passant. Mentrestant, la Inés, que en aquest moment està rodant, segueix les imatges des de la sala de maquillatge. Finalment, la María, que és a l'hospital amb el Jorge, no pot contenir les llàgrimes en veure la televisió. El terror i la incertesa s'apoderen dels Alcántara i del món sencer en general: ningú no sap què està passant. (Últim capítol.)
Sèries
Durada: 90'
00.20
Cuéntame cómo pasó
El retorno del fugitivo
La família Alcántara ha comprat el seu primer televisor. A la Inés li han portat unes pastilles anticonceptives de París, i l'Herminia, creient que és un analgèsic, les dona al Carlos per curar-li el refredat. Més tard, la Mercedes diu a la Inés que aquestes pastilles produeixen càncer i que podia morir. Posteriorment, el Carlos, que ho sent, decideix fugir pensant que ell també es morirà i s'amaga en un camió amb els seus amics. Finalment, tota la família es reuneix davant del televisor per seguir el Festival d'Eurovisió, en el qual Massiel defensa la cançó La-la-la.
Sèries
Durada: 58'
01.18
Cuéntame cómo pasó
Tocando fondo
El Jorge Lastra i els diners de la constructora segueixen sense aparèixer, cosa que desespera l'Antonio, que no entén com és possible que el senyor Pablo confiï cegament que, esperant, el seu soci apareixerà.
Sèries
Durada: 72'
02.30
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 80'