Programació 33

Dimecres, 6 desembre de 2023
06.00
Wow! English Method
Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
Infantils
Durada: 23'
06.23
Ideafix i els irreductibles
Inclou Fuctuat n-hic! Mergitur! i La piloteta de la Polvorina
Infantils
Durada: 23'
06.46
La colla de la selva al rescat!
Inclou El contraatac del trípode i Casament i placatges
Infantils
Durada: 23'
07.09
Súper 4
La gran neteja. Quatre personatges playmobil que no poden ser més diferents es mouen entre mons, tant del passat com del futur.
Infantils
Durada: 12'
07.21
Els germans Kratt
Inclou Hèrcules, l'escarabat gegant i Desperta't, marmota
Infantils
Durada: 43'
08.04
Titó
Excursió a buscar el Tió. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.14
El Mic i els seus amics
Jugant amb triangles. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 11'
08.25
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou Una mosca al pèl i A volar, globus
Infantils
Durada: 22'
08.47
El carrer Scream
Inclou Uns veïns de malson i Uns convidats indesitjables
Infantils
Durada: 21'
09.08
La vida en calçotets
Inclou Els companys de pis i Deixar empremta
Infantils
Durada: 22'
09.30
Pel·lícula: Mary i la flor de la bruixa
Un dia, mentre passa les vacances d'estiu amb la seva tia àvia, la Mary segueix uns gats fins a un bosc proper, on topa amb unes flors amb un estrany poder luminiscent. Aquestes acaben donant vida a una escombra, que porta volant la Mary per sobre dels núvols fins a l'escola de màgia coneguda com a Endor College. La directora, Madame Mumblechook, assumeix que la Mary és una estudiant nova i la condueix fins al campus d'Endor College, on demostra unes habilitats màgiques sorprenents i prometedores.
Pel·lícules
Durada: 100'
11.10
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Conspiració i Revolució
Infantils
Durada: 47'
11.57
GhostForce
Raijin. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 11'
12.08
Els Dalton
Inclou Els Dalton són de goma, Les mares emboliquen la troca, Ballant amb bisons i Els Dalton legionaris
Infantils
Durada: 29'
12.37
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou L'amenaça (I) i L'amenaça (II)
Infantils
Durada: 23'
13.00
Les Sisters
Inclou L'enemic a dins de casa i Com a casa, enlloc
Infantils
Durada: 23'
13.23
Els germans Kratt
Inclou El què de les praderies i El misteri de la praderia
Infantils
Durada: 42'
14.05
One piece
Inclou L'espadatxí Zoro contra el tallavaixells T-Bone i La batalla per recuperar la Nico Robin! L'estratègia sorpresa d'en Sogeking
Infantils
Durada: 47'
14.52
Inuyasha
La gran prova del gran esperit demoníac sagrat. L'estudiant Kagome, que de sobte apareix al Japó feudal, s'ajunta amb el mig dimoni Inuyasha per recuperar les restes d'una joia sagrada.
Infantils
Durada: 25'
15.17
El xai Shaun
Inclou N'has perdut un tros i El corb
Infantils
Durada: 13'
15.30
Pel·lícula: Wonder
August Pullman és un nen nascut amb malformacions facials que, fins ara, li han impedit anar a l'escola. L'Auggie es converteix en el més improbable dels herois quan entra a cinquè grau de l'escola local, amb el suport dels seus pares. La compassió i l'acceptació dels seus nous companys i de la resta de la comunitat són posats a prova, però l'extraordinari viatge de l'Auggie els uneix a tots.
Pel·lícules
Durada: 102'
17.12
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou De gos a gat i Sons sorprenents
Infantils
Durada: 23'
17.35
Artús i els vailets de la Taula Rodona
Inclou L'escuder Artús, Morgana, l'aprenenta de maga i La princesa Ginebra
Infantils
Durada: 66'
18.41
El carrer Scream
Inclou Els sofàs maleïts i El retorn d'en Wolfgang
Infantils
Durada: 22'
19.03
Què deu ser?
Els herois. L'Hug té molta curiositat i no para de fer-se preguntes. Amb la Lily i el Fèlix, els seus dos millors amics, xerren i aprenen a reflexionar i a formar-se les seves pròpies opinions.
Infantils
Durada: 5'
19.08
La vida en calçotets
Inclou Els Slipmen i Nadal a l'estiu
Infantils
Durada: 22'
19.30
El món genial del Tom Gates
Inclou El bingo de la fulla verda i La Delia és rara
Infantils
Durada: 22'
19.52
Ronja, la filla del bandoler
El ganivet perdut. La Ronja és l'única filla del cap d'un grup de bandolers. Quan fa 10 anys, el seu pare decideix que ha de seguir els seus passos. La Ronja descobreix les meravelles i els perills que amaga el bosc i de seguida s'espavila i aprèn a superar la por.
Infantils
Durada: 23'
20.15
Pel·lícula: One Piece Estampida
El Luffy i la resta de la tripulació de Barrets de Palla reben la invitació del seu amfitrió Bona Festa, conegut com el Mestre de les Festivitats, per acudir al Festival dels Pirates. Quan hi arriben, troben un lloc ple de pavellons elegants i molts pirates, inclosos els de la pitjor generació. El plat fort del festival és la caça d'un tresor que va deixar el Roger, el Rei dels Pirates. Al combat s'uneix el Douglas Bullet, que va navegar amb els Pirates del Roger i és conegut com a l'Hereu del Dimoni. Així comença una batalla campal sense precedents en què es barregen enemics i aliats: pirates embogits, mariners que intenten capturar tots els pirates d'una vegada, els Set Senyors de la Guerra i l'Exèrcit Revolucionari.
Pel·lícules
Durada: 100'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Premis ARC
Emissió de la gala de lliurament dels Premis ARC, celebrada el passat 29 de novembre al Teatre de La Llotja de Lleida, que compta amb un total de 48 nominats que opten a guanyar el reconeixement a la millor programació musical, a l'artista revelació de la temporada, a la millor gira o al millor programa musical, entre altres categories.
Altres
Durada: 95'
23.50
Decameró
L'obra mestra de Boccaccio reuneix des de contes de l'antiguitat clàssica fins a breus poemes populars medievals. Amb la seva sensibilitat humanista, s'erigeix en pont entre l'edat mitjana i la modernitat europea. La narració d'alguns joves retirats al camp per esquivar la pesta bubònica que assolava Florència reuneix 10 veus singulars sota aquell esperit decameronià, que es refugiava de les turbulències més devastadores amb l'objectiu de no deixar-se arrossegar per un present desconcertant.
Altres
Durada: 120'
01.50
Pel·lícula: El pacte
La Mònica veu com, de sobte, la Clara, la seva filla, entra en un coma profund i inexplicable. Quan els metges la donen per morta, un desconegut li proposa un pacte: ell salvarà la Clara, però, a canvi, la Mònica haurà de lliurar-li una vida. La Mònica accepta i, contra tot pronòstic, la seva filla se salva. Ara ella ha de lliurar-li una altra vida a canvi.
Pel·lícules
Durada: 95'
03.25
Somiem el futur
Les ciutats del futur
Les ciutats han esdevingut el nucli de les societats. Són centres econòmics i culturals que cada vegada atreuen més gent. El programa es pregunta com seran les ciutats el 2050 i com podran acollir el milió de persones que hi arriben cada setmana.
Documentals
Durada: 55'
04.20
Boscos
Boscos de Roure, Montsec
Martí Boada proposa una ruta pels boscos més curiosos de Catalunya. Cada episodi de l'espai mostra les característiques ecològiques i la dimensió social de les diferents àrees boscoses mitjançant l'arbre més representatiu de la zona en qüestió.
Documentals
Durada: 25'
04.45
Karakia
Lala, Abseron, Azerbaidjan
Espai divulgatiu que utilitza la gastronomia per aproximar-se a la cultura dels immigrants de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
05.15
Mons perduts
L'Atlàntida
Al cor del Mediterrani, una illa tranquil·la va explotar amb una força devastadora: va ser l'erupció volcànica més forta dels darrers 3.500 anys. De cop, tota una civilització va ser eliminada de la faç de la Terra. A l'inici del segle XX, es van descobrir les restes d'un palau espectacular a l'illa de Creta, conservades sota la cendra volcànica.
Documentals
Durada: 40'
05.55
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 5'