Programació La 1

Dimecres, 6 desembre de 2023
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 210'
09.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 180'
12.30
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 105'
14.15
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 45'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Los padres de él
La Pam i el Greg planifiquen el seu casament després que ell hagi aconseguit entrar al cercle de confiança dels pares d'ella. Només queda un petit obstacle que han de superar, i és que els futurs consogres han de passar un cap de setmana amb la parella per conèixer-se.
Pel·lícules
Durada: 110'
17.50
Sesión de tarde: Vacaciones
Seguint les passes del seu pare, i amb l'esperança de construir aquest vincle familiar que tant anhela, un Rusty Griswold ja gran decideix fer una sorpresa a la seva dona, la Debbie, i als seus dos fills amb un viatge travessant el país fins a arribar al parc d'atraccions preferit de les famílies nord-americanes, Walley World.
Pel·lícules
Durada: 95'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
Idas y venidas
Amb tot potes enlaire, la Marta decideix retirar-se a un balneari. Mentrestant, el Julio es planteja anar-se'n a viure a Madrid amb el José Antonio. A més, el Ricardo torna, i l'Ángel pren una decisió sobre la seva relació amb la família Lasierra. Finalment, l'Ainhoa es prepara per acomiadar-se de la Vera.
Sèries
Durada: 55'
22.50
Pel·lícula: Madres paralelas
Dues dones, la Janis i l'Ana, coincideixen a l'habitació d'un hospital on han de donar a llum. Totes dues són solteres i van quedar embarassades accidentalment. La Janis, de mitjana edat, no se'n penedeix, i en les hores prèvies al part està pletòrica; l'Ana, en canvi, és adolescent i està espantada, penedida i traumatitzada. La Janis mira d'animar-la mentre passegen com a somnàmbules pel passadís de l'hospital. Les poques paraules que creuen en aquestes hores creen un vincle molt estret entre totes dues, que l'atzar s'encarrega de desenvolupar i complicar d'una manera tan rotunda que canvia les vides de totes dues.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.45
Todo cambia
Envejecer
El programa analitza com ha evolucionat l'envelliment de la població en una societat amb una esperança de vida que ja supera els 83 anys. Per analitzar aquests canvis, Ana Blanco conversa amb l'alpinista Carlos Soria, que amb 84 anys té l'objectiu de pujar els 14 vuitmils del món. Tot seguit, l'espai ofereix el testimoni del gerontòleg José Luis Cabezas, que mostra un curiós sistema per empatitzar amb els més grans.
Documentals
Durada: 60'
01.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 255'