Programació TV3

Dimecres, 6 desembre de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 350'
11.50
Mister Bean
Bon Nadal, Mr. Bean
Emissió dels capítols Qui dies passa anys empeny, El retorn del senyor Bean, Mr. Bean se'n va a ciutat, Faci-ho vostè mateix, Mr. Bean i Bon Nadal, Mr. Bean.
Sèries
Durada: 135'
14.05
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 25'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Pel·lícula: La gossa Palma
Un drama familiar sorprenent i tendre sobre l'amistat entre un nen de 9 anys i una gossa abandonada a l'aeroport de Moscou.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.35
Pel·lícula: Un amor d'hivern
Quan a una agent de viatges que vol un ascens l'obliguen a substituir les seves vacances tropicals per una visita al famós Hotel de Gel, descobreix que els seus sacrificis valen molt la pena.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.05
Pel·lícula: Ments brillants
L'Antoine es prepara per a les proves d'accés a Medicina per tercera vegada. Per al Benjamin, en canvi, és el primer intent, i aviat s'adona que és molt més difícil del que es pensava. En un món tan competitiu, caracteritzat per nits d'estudi intens, en lloc de festes universitàries, tots dos amics han de trobar un terme mitjà entre la cega desesperació del present i l'esperança d'un futur brillant.
Pel·lícules
Durada: 105'
20.50
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 10'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Joc de cartes
El restaurant més recomanat de Barcelona
El programa compta amb quatre professionals de la comunicació per saber quin és, per a ells, el restaurant més recomanable de Barcelona. Els comunicadors, que participen en l'espai en nom dels propietaris, tenen la missió de puntuar i lluitar per guanyar els 5.000 euros de premi. Per fer-ho possible es compta amb Meritxell Falgueras, sommelier i comunicadora, que representa el restaurant Xavier Pellicer; Ricard Martín, editor de la secció Menjar i beure de la revista Time Out Barcelona, que defensa el restaurant Ca l'Agut; Sofia Janer, pastissera i influencer, que recomana el restaurant Alapar, i David Ruiz, periodista gastronòmic d'Elle Gourmet, que presenta el restaurant Brabo.
Altres
Durada: 80'
23.30
Joc de cartes
El restaurant més recomanat de l'àrea de Barcelona
Moltes persones confien en les recomanacions a l'hora de triar un restaurant. En aquest programa, quatre periodistes gastronòmics representen un local de la seva elecció per aconseguir el títol del millor restaurant recomanat de l'àrea de Barcelona. En primer lloc es visita La Gormanda, al barri de l'Eixample, per recomanació de la periodista Carme Gasull. Més tard, sense canviar de barri, l'espai visita el Tragaldabas, un restaurant que a la periodista Sandra Blasco li va agradar des de la seva primera visita i del qual destaca la cuina honesta de Pablo Romero. Posteriorment, a Gavà, la periodista Lourdes López recomana el restaurant Catalina. Finalment, al barri de Sants-Montjuïc, el periodista Josep Sucarrats defensa el Tramendu, un negoci que porten Jordi Marzo i la seva mare des de fa anys i que manté l'autèntica essència d'un local de barri.
Altres
Durada: 95'
01.05
Pel·lícula: El segrest de Daniel Rye
Daniel Rye és un jove gimnasta professional que, després d'una lesió, decideix refer la vida dedicant-se a la seva altra gran vocació: la fotografia. En un dels seus primers encàrrecs, viatja a Síria. Pocs dies després d'aterrar-hi, és interceptat violentament per uns militants de l'Estat Islàmic.
Pel·lícules
Durada: 130'
03.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 45'
04.00
Rumba a l'estudi
Ivan Durban. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Newcat. Espai musical.
Altres
Durada: 60'