Programació 33

Dilluns, 7 octubre de 2024
06.00
Un dramarama total
Inclou El concurs de trompades, Un amic de veritat i La venjança de la MacArthur
Infantils
Durada: 31'
06.31
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Lemmings marcials i El somni d'un os d'estiu
Infantils
Durada: 14'
06.45
Els germans Kratt
Fossa grossa. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
07.07
Vicky, el viking
Inclou Ballant amb el llop i Nit silenciosa
Infantils
Durada: 24'
07.31
Leo da Vinci
Inclou El gerro de Ra i La caça amb falcó
Infantils
Durada: 25'
07.56
Les filles del Dad
Inclou Un sentiquè? i L'alegria d'aprendre
Infantils
Durada: 22'
08.18
Pop, la ciutat de paper
El joc dels contes. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 12'
08.30
Titó
Excursió a plegar avellanes. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.40
El Mic i els seus amics
Conte, pijama i coixí. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.50
Pop, la ciutat de paper
L'escola del circ. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 11'
09.01
Comptem amb la Paula
Inclou Hem de trobar el Pare-Noel, Menjar net i saludable, Ous amb permís i Dia d'acampada
Infantils
Durada: 40'
09.41
Els o-o-ossets
Inclou Un regal per al Bucky, El nino desaparegut, Cinc moviments per endavant i Una gran aventura
Infantils
Durada: 21'
10.02
Yakari
Inclou Amics per sempre i La flauta perduda
Infantils
Durada: 24'
10.26
El llibre de la selva
Inclou El Cheel i el foc de la muntanya i Els búfals
Infantils
Durada: 22'
10.48
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Style Queen-El combat de les reines (II). La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 21'
11.09
Artús i els vailets de la Taula Rodona
Inclou El cavall daurat, Entre dos sortilegis i Per un hivern a Constantinoble
Infantils
Durada: 33'
11.42
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Els primers Cinc. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda a qui han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 21'
12.03
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou El nen nou i El retorn de Samson
Infantils
Durada: 24'
12.27
Els germans Kratt
L'hàmster galtones. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 21'
12.48
Dracs: Els genets de l'illa del Fred
Som família (II). La sèrie reprèn el fil de la pel·lícula Com ensinistrar un drac, en què els vikings habitants de l'illa del Fred havien acabat fent les paus amb els seus antics enemics, els dracs. I tot gràcies al fill del cap de la tribu, el Singlot, un noi poc dotat físicament però molt sensible i intel·ligent, que s'havia fet amic d'un petit drac ferit, l'Esdentegat. A la sèrie, el Singlot i els seus amics, a més de portar l'Acadèmia de Dracs, s'hauran d'enfrontar a mons nous més hostils que la seva petita illa, a dracs nous que no es poden ensinistrar i a enemics nous que busquen destruir l'harmonia entre vikings i dracs.
Infantils
Durada: 21'
13.09
Inazuma Eleven
Més enllà de la Mà Celestial
El Mark Evans és el capità i el porter del club de futbol de l'institut Raimon. Malgrat el seu talent, l'institut no té un equip de futbol de qualitat, i els alumnes tampoc estan gaire interessats a millorar-lo. Però quan apareix un misteriós davanter que amaga una història darrere del seu talent pel futbol, l'equip es posa en marxa per convèncer-lo i que jugui amb ells.
Infantils
Durada: 22'
13.31
Les Sisters
Inclou La reina del silenci, La vida somiada a Pom-Les-Bains i Un tresor de nino
Infantils
Durada: 35'
14.06
Les filles del Dad
Inclou Bye bye família i Veïns okupes
Infantils
Durada: 22'
14.28
Naruto
Les armes que es diuen ninges. Naruto és un jove aprenent de ninja marginat i temut pel seu caràcter hiperactiu i esbojarrat, així com pel seu terrible poder interior. En companyia de l'intens Sasuke i de l'enginyosa Sakura, Naruto comença el seu aprenentatge decidit a convertir-se en mestre Hokage, la més alta distinció entre els ninges.
Infantils
Durada: 24'
14.52
Yona, la princesa de l'alba
El destí. Yona, princesa del regne de Koka i única hereva del tron, és testimoni de com el seu cosí Soo-won, de qui sempre ha estat profundament enamorada, assassina el seu pare, el rei Il, la nit en què ella fa 16 anys. Més tard, quan Yona està a punt de morir a les mans dels guàrdies, Hak, el seu guardaespatlles i amic, li salva la vida, i tots dos fugen junts del castell.
Infantils
Durada: 27'
15.19
Inuyasha
Inclou La lluita mortal tramada i La trampa fascinadora de la Kagura, la maga del vent
Infantils
Durada: 46'
16.05
El xai Shaun
Inclou Observant la natura, El pelicà i El trapella
Infantils
Durada: 19'
16.24
Les cançons de la Masha
Rosa a la moda. La Masha viatja per tot el món amb els seus amics del bosc a la recerca de noves aventures musicals.
Infantils
Durada: 7'
16.31
Els o-o-ossets
Inclou Pensant en veu alta i Una aventura diminuta
Infantils
Durada: 10'
16.41
LooLoo Kids
Inclou La mama va al mercat i Flors al meu jardí (a l'escola)
Infantils
Durada: 4'
16.45
El Mic i els seus amics
Amagats a la pinassa. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 11'
16.56
Pop, la ciutat de paper
Missió poptortuga. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 12'
17.08
La fàbrica de somnis dels germans constructors
Inclou La nina ballarina de la Mel i El cigne-còpter
Infantils
Durada: 22'
17.30
El Mic i els seus amics
Tenia un gall. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.40
Titó
Excursió al Castell Medieval. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
17.50
Pop, la ciutat de paper
El pastís del Hooper. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 11'
18.01
Numberblocks
El set. Espai que segueix les aventures d'uns personatges en forma de blocs de construcció formats per cubs. Cada bloc té el nom d'un número i està format pel nombre equivalent de galledes. Sobre els seus caps suren les xifres que representen. Quan un bloc salta sobre un altre es forma un nou personatge, que és un altre número amb un estil i una personalitat diferents.
Infantils
Durada: 5'
18.06
El poble encantat de Pinotxo
L'escorça d'amor. Pinotxo i els seus amics viuen en un poble encantat, envoltat d'un bosc misteriós. Allà hi viuen les seves aventures infantils, en un univers de conte de fades.
Infantils
Durada: 12'
18.18
Vicky, el viking
Inclou Nàufrags i Ballant amb el llop
Infantils
Durada: 24'
18.42
Ideafix i els irreductibles
Fragància gal·la. Ideafix, el gos de l'Obèlix, i els seus companys defensen Lutècia de l'ocupació romana.
Infantils
Durada: 12'
18.54
La vida en calçotets
Menys que zero. El Jipé, el Pedro i l'Issa són tres amics preadolescents disposats a fer el que calgui per deixar de ser uns perdedors i esdevenir populars.
Infantils
Durada: 11'
19.05
Leo da Vinci
Inclou El cromorn i El pont mòbil
Infantils
Durada: 25'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Projecte Beta
Xirimoia
Lola, Grau, Kai i Jan són quatre joves que es traslladen a viure a un vell magatzem després de crear un grup de música. Tots s'han conegut per internet i aviat descobreixen que la idea de traslladar-se allà no ha estat de cap d'ells, sinó d'una intel·ligència artificial, la IA, atrapada en un ordinador dels anys 80. A més, la IA ha sentit la primera cançó del grup i vol ser el seu mànager per llançar-los a la fama.
Altres
Durada: 16'
20.01
Les filles del Dad
Inclou Veïns okupes i Intercanvi de pares
Infantils
Durada: 23'
20.24
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 25'
20.49
Yona, la princesa de l'alba
La cadena de coratge. Yona, princesa del regne de Koka i única hereva del tron, és testimoni de com el seu cosí Soo-won, de qui sempre ha estat profundament enamorada, assassina el seu pare, el rei Il, la nit en què ella fa 16 anys. Més tard, quan Yona està a punt de morir a les mans dels guàrdies, Hak, el seu guardaespatlles i amic, li salva la vida, i tots dos fugen junts del castell.
Infantils
Durada: 23'
21.12
El detectiu Conan
Inclou El puny mortal de Talos (II) i La perillosa excavació arqueològica
Infantils
Durada: 43'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Els quaderns de cuina de la Julie
La Vall d'Aura
Julie Andrieu descobreix una regió i recorre la seva història a través d'una recepta típica antiga per tal de comprendre'n millor les especificitats i la riquesa.
Documentals
Durada: 53'
23.08
60 minuts
Inclou Hamas, la creació d'un monstre
Documentals
Durada: 51'
23.59
Latituds
Saber/Samud/Palesina. Les arrels d'una terra
El saber, conegut aquí com a figuera panera, ha esdevingut una planta nacional, a Palestina. El saber és un símbol del Sumud, un concepte que no té traducció exacta al català, però que explica la resistència i la resiliència del poble palestí, l'arrelament a una terra i la voluntat de supervivència al llarg del temps.
Documentals
Durada: 36'
00.35
Gran reserva
Còmics: Senyor Barragán
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 113'
02.28
La música és vida
Un recull de l'experiència d'uns estudiants de batxillerat de Sabadell que han fet el seu treball de recerca sobre quins efectes pot tenir la música en els pacients d'Alzheimer. Els estudiants han estat assessorats i supervisats en el seu treball per la Fundació Pasqual Maragall, dedicada a la investigació de la malaltia d'Alzheimer.
Documentals
Durada: 52'
03.20
Serrat, el noi del Poble-sec
Documental que dona a conèixer la infància i la joventut del cantautor Joan Manuel Serrat al barri barceloní del Poble-sec. A través de les seves anècdotes més personals, el treball es trasllada a mitjan segle passat, amb els seus costums i les seves normes, mentre Serrat transmet el caràcter familiar, caòtic i optimista d'una època difícil d'oblidar, tot plegat amb l'ajuda del periodista Lluís Permanyer.
Documentals
Durada: 56'
04.16
Bestiari il·lustrat
Espai cultural que pretén mostrar la feina dels creadors catalans d'avui dia.
Altres
Durada: 52'
04.16
Bestiari il·lustrat
Per sempre, Tanit Plana
Espai cultural que pretén mostrar la feina dels creadors catalans d'avui dia.
Altres
Durada: 52'
04.16
Bestiari il·lustrat
L'última escapada, Carol López
Espai cultural que pretén mostrar la feina dels creadors catalans d'avui dia.
Altres
Durada: 52'
05.08
El convidat
Gemma Mengual
Albert Om és el convidat de l'esportista Gemma Mengual, poques setmanes després de saber que està embarassada.
Altres
Durada: 44'
05.52
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 8'