Programació La 1

Dimarts, 4 abril de 2023
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 110'
08.50
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 160'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
La Cruz reacciona molt malament quan descobreix el Lope a les cuines i promet que prendrà represàlies contra tots els implicats. Vol que hi hagi acomiadaments, però l'Alonso recomana prudència. Finalment, els marquesos comuniquen a la Pía i al Rómulo les terribles conseqüències de la seva desobediència. Així mateix, la Candela i la Simona saben que la Petra està al darrere d'aquesta traïció i s'hi enfronten. Mentrestant, la María creu que el Lope serà acomiadat i que es quedarà sense aquest suport, ara que el Salvador és al front. Paral·lelament, la Jana s'assabenta que el Manuel va patir convulsions en presència de la Jimena. La jove li confessa que li costa de cuidar-lo, i la Jana pateix per no tenir llibertat per fer-ho ella mateixa. El Rómulo i el Curro, per la seva banda, segueixen amb les seves indagacions per trobar el baró, mentre que la Jana, la María Fernández, la Pía i la Teresa guarden molt bé el seu secret. No es poden imaginar que el pare Camilo és testimoni de com la Jana i la María Fernández tornen la pistola a la biblioteca.
Sèries
Durada: 55'
17.25
El bazar de la caridad
L'Alice està decidida a reparar la reputació del Victor. La Rose, per la seva banda, anuncia una cosa sorprenent durant un sopar. Paral·lelament, l'Adrienne intenta recuperar la confiança del seu marit.
Sèries
Durada: 55'
18.20
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a deu preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.20
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 70'
20.30
Copa del Rey de fútbol
Prèvia i partit (21h.). La Copa del Rei arriba a la seva recta final amb els partits de tornada de semifinals. Els Lleons estan obligats a guanyar a casa si volen arribar a la final copera després de la victòria de l'Osasuna al partit d'anada, amb gol d'Abde, poc després de començar el segon temps. Mentrestant, els d'Arrasate busquen la segona final de la seva història i esperen, si arriben a la final, conquistar el seu trofeu número 25. Comentaristes: Juan Carlos Rivero, Jon Andoni Goikoetxea, Ibai Gómez, Begoña López i José María Maguregi. Des de l'Estadi de San Mamés.Inclou Telediario 2.
Esports
Durada: 135'
22.45
MasterChef
Els aspirants se submergeixen en l'extraordinari Oceanogràfic de València, construït al cor de la Ciutat de les Arts i les Ciències, que aquest any commemora el seu 20è aniversari i és l'aquari més gran d'Europa. En aquesta ocasió, els equips han de cuinar un menú de la xef Rakel Cernicharo, amb un sol Repsol, que rendeix tribut al món marí, per a 120 treballadors d'aquest aquari. Més tard, en la prova d'eliminació, el jurat explica què són les gammes d'aliments, una manera de classificar i agrupar els productes en funció del seu origen i tractament. Hi ha cinc gammes i el nombre no marca la diferència ni en qualitat, ni en sabor, ni en nutrients, i són, per exemple, els aliments frescos, les conserves en llaunes o en pots de vidre, els productes congelats, els envasats al buit o en atmosferes modificades, i els que es presenten preparats per menjar. En aquest repte, cada davantal negre cuinarà amb els aliments d'una única gamma, excepte la cinquena, que ja estan cuinats. Finalment, Isabelle Junot, aspirant de la setena edició de MasterChef Celebrity, és testimoni d'aquesta nova eliminació.
Altres
Durada: 150'
01.15
Comerse el mundo
Costa Rica
El cuiner Javier Peña recorre diversos països mostrant la seva diversitat gastronòmica.
Altres
Durada: 65'
02.20
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 100'