Programació La 1

Divendres, 29 setembre de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 210'
11.30
Debate de investidura
Espai que emet en directe la segona ronda de votació d'investidura del president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo. Per aconseguir la presidència del Govern, el candidat necessita, en aquesta ocasió, una majoria simple: més vots a favor de la seva investidura que en contra. El programa emet el discurs del candidat a la investidura, la durada del qual no pot superar els deu minuts. A continuació, els portaveus de cada grup tenen cinc minuts cadascun per exposar la seva posició, i finalment té lloc la votació.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
16.20
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.30
Salón de té La Moderna
L'Emilio i el Raimundo, veïns de la corrala, entren en la vida dels Garcés, la qual cosa afecta el benestar del Pablo i la Luisa. D'altra banda, La Moderna s'endolceix amb una nova proposta de gelat.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La Jana i el Curro es reconcilien i parlen amb la Ramona, la qual els revela la veritat sobre la mort de la Dolores. D'altra banda, la Margarita es molesta amb els Luján per haver endarrerit la petició de matrimoni sense consultar-li-ho, i demana a la seva filla que truqui a l'Antonio. El Salvador, per la seva banda, recupera la vista i agraeix a tothom el seu suport, però ha de fer una revelació greu a la María Fernández. A més, el Carlos anuncia que serà uns dies fora, ja que a la seva filla, la Casilda, li han ofert feina a Sevilla i l'acompanyarà a l'entrevista. Posteriorment, la Teresa exigeix al Feliciano que li expliqui tota la veritat sobre el rapte del Dieguito. Finalment, l'Abel prepara un sopar a la Jana esperant conquistar-la, però ella s'hi resisteix, i l'Abel en pregunta el motiu al Manuel, que li diu que l'ignora.
Sèries
Durada: 60'
18.30
La plaza de La 1
Espai en què quatre col·laboradores, de diferents àmbits, aborden els assumptes més importants del dia, així com temes socials de diversa índole. A més, el programa rep convidats del món de la música, el cinema, la literatura, la crònica social o el periodisme amb què es conversa de forma amena i propera.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 15'
22.05
Pel·lícula: Un golpe con estilo
El Willie, el Joe i l'Al, amics de tota la vida, decideixen rebutjar la jubilació i desviar-se del bon camí per primer cop a la vida quan els seus fons de pensions es fan fum com a conseqüència d'una crisi empresarial. Desesperats per pagar les factures i seguir endavant amb els seus éssers estimats, tots tres ho arrisquen tot quan s'embarquen en un atracament temerari al mateix banc que es va quedar amb els seus diners.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.35
Pel·lícula: La última gran estafa
Després dels seus últims fracassos cinematogràfics, el productor Max Barber deu una suma important al prestador Reggie Fontain. El Max decideix produir una nova pel·lícula, tot i que la seva intenció és assassinar-ne el protagonista i cobrar l'assegurança. No obstant això, després d'escollir Duke Montana com a actor principal i futura víctima, el Max descobreix en aquest vell borratxo una bafarada d'aire fresc davant de la càmera. Incapaç de matar-lo, el Max l'exposa a situacions cada cop més arriscades. Però el Duke se'n surt molt bé, i el Max acaba fent la millor pel·lícula de la seva carrera.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.10
Victoria
El príncipe mecánico
Emissió dels capítols Brocket Hall i El príncipe mecánico.
Sèries
Durada: 95'
02.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 65'