Programació La 1

Dilluns, 3 abril de 2023
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 60'
07.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 110'
08.50
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 160'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
La marquesa continua molt preocupada per la desaparició del seu pare i demana al Rómulo que l'ajudi en la recerca. Així mateix, el Curro s'ofereix a col·laborar, i la Cruz, per a sorpresa seva, accepta l'ajuda. Mentrestant, el marquès se centra en la recuperació del seu fill i no li interessa gaire el baró, cosa que el porta a discutir durament amb la seva dona. La Jana, per la seva banda, ja ha aconseguit les notes amenaçadores que va enviar al baró, però ara toca tornar a lloc la pistola i les bales que va sostreure. Paral·lelament, la María està molt trista per la marxa del Salvador i decideix escriure-li una carta. Alhora, el Camilo continua amb la seva tasca per allunyar la Jimena de La Promesa, seguint les instruccions del Duque de los Infantes. A més, el sacerdot anima la Petra perquè parli amb la seva senyora, com a escarment pel maltractament de les seves companyes.
Sèries
Durada: 55'
17.25
El bazar de la caridad
El Léo salva la Camille del perill. Paral·lelament, l'Alice i el Victor s'enfronten al projeccionista. A més, l'Adrienne visita el cabaret on actuava l'Eva Schaff.
Sèries
Durada: 55'
18.20
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a deu preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.20
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
MasterChef
El programa arrenca amb dues proves internacionals. Per començar, els aspirants han de reproduir, per parelles, tres plats típics del menjar de carrer estatunidenc, com ara xili amb carn, costelles barbacoa i pollastre Kentucky. A més, davant del jurat i de Mario Vaquerizo, finalista de la tercera edició de MasterChef Celebrity i MasterChef Especial Navidad, els aspirants demostren les seves habilitats com a cowboys i cowgirls, ja que, de dos en dos, pugen a un toro mecànic per aconseguir temps extra en el cuinat. Més tard, els davantals negres s'enfronten a la cuina francesa, considerada fins fa poc com la reina de la gastronomia mundial. En concret, els concursants han de recrear alguns dels seus plats més icònics: cassoulet de Carcassonne, foie gras mi-cuit o quiche Lorraine, entre altres. Finalment, Juanlu Fernández, xef que ha fusionat les seves arrels andaluses amb la cuina francesa i que té dos sols Repsol, els dona alguns consells per salvar-se de l'expulsió.
Altres
Durada: 145'
00.30
Comerse el mundo
El cuiner Javier Peña recorre diversos països mostrant la seva diversitat gastronòmica.
Altres
Durada: 115'
00.30
Cabo Verde
En aquest viatge a l'Àfrica, el cuiner Javier Peña aprèn les tècniques tradicionals dels capverdians.
Altres
Durada: 115'
00.30
Argentina
El cuiner Javier Peña recorre diversos països mostrant-ne la diversitat gastronòmica.
Altres
Durada: 115'
02.25
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 95'