Programació La 2

Dissabte, 15 juny de 2019
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Gala Lírica 2019. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 50'
10.25
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 25'
10.50
Héroes invisibles
República Dominicana
Aquesta sèrie de vuit documentals té com a protagonistes espanyols que han abandonat les seves còmodes vides per intentar millorar les condicions dels més desafavorits a l'estranger.
Documentals
Durada: 55'
11.45
Para todos La 2
Aquesta setmana, es descobreix la tasca que es porta a terme des de la fundació Inspiring Girls, que busca demostrar a les nenes que poden escollir les seves professions lliurement, sense que el fet de ser dona suposi cap limitació. En la secció d'emprenedors socials, Antonella Broglia presenta el treball del pediatre Ricardo Martino al voltant de les cures pal·liatives infantils. I, per acabar, Jorge de los Santos analitza si els éssers humans ja s'han convertit en un simple algoritme.
Altres
Durada: 30'
12.15
Turismo rural en el mundo
Gambia
Un repàs a la història, la gastronomia i les ofertes d'oci en entorns rurals de diferents i atractives destinacions internacionals.
Documentals
Durada: 40'
12.55
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 25'
13.20
Construcciones ecológicas
Lujo y tradición
Redefinir el turisme perquè permeti protegir el planeta és una tendència que guanya terreny a tot el món. Hi ha persones que lluiten perquè la presència d'hotels tingui un impacte positiu, tant en la natura com en la població local.
Documentals
Durada: 30'
13.50
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.05
Arqueomanía
Fenicios
Al llarg de 13 documentals, es repassen algunes de les principals fites arqueològiques i històriques d'Espanya.
Documentals
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Expedición entre cañaverales: Lago Neusiedl i La marcha de los elefantes
Documentals
Durada: 105'
18.05
Las rutas de...
La Vera y El Casar
Un recorregut per Espanya que mostra el més característic de la gastronomia de cada comarca.
Documentals
Durada: 75'
19.20
En busca de esplendores secretos
Los alquimistas
A l'Europa medieval, fins al segle XVIII, tota una legió de savis, metges i filòsofs va estudiar l'alquímia, una disciplina només per a iniciats.
Documentals
Durada: 25'
19.45
El regreso de la peste negra
El 1349 una violenta plaga va assolar Anglaterra. Va ser l'any de la pesta negra. La catàstrofe més letal de tota la història de la humanitat. La pesta té el que necessita avui dia i podria tornar una altra vegada.
Documentals
Durada: 50'
20.35
El origen de la mafia. Chicago
Inclou Ríos de sangre en las calles i La masacre del día de San Valentín: Capone torna a Chicago després de la caiguda de Dever. Però Moran, el cap de la màfia irlandesa, busca venjar als seus socis morts. Capone decideix acabar d'una vegada per totes amb els irlandesos i el dia de Sant Valentí mata set dels seus esbirros.
Altres
Durada: 85'
22.00
El cine de La 2: Nuestra vida en la Borgoña
Fa deu anys, el Jean va deixar enrere la seva família i la seva Borgonya natal per fer la volta al món. En assabentar-se de la imminent mort del seu pare, el Jean torna a la terra de la seva infància. Allà es retroba amb els seus germans, la Juliette i el Jérémie.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.50
La noche temática
Inclou El pueblo contra el partido i El partido contra el pueblo
Documentals
Durada: 125'
01.55
Marta, la niña de Sevilla
El 24 de gener del 2009, la jove de 17 anys Marta del Castillo desapareix a Sevilla. Vint dies després, el seu exnòvio, Miguel Carcaño, confessa el crim. Però 10 anys més tard les restes de la Marta continuen sense aparèixer. El cas de Marta del Castillo és un misteri sense resoldre's del tot. La seva família intenta tancar una recerca interminable i curar un mal infinit que faci possible assolir la veritat i localitzar les restes de la jove assassinada per honrar la seva memòria. El documental és un retrat íntim de Marta del Castillo a través dels ulls i testimonis de la seva família i les amistats més properes.
Documentals
Durada: 65'
03.00
Las recetas de Julie
Avui: La región tolosana i Averon.
Altres
Durada: 125'
05.05
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 55'