Programació La 2

Diumenge, 16 agost de 2020
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 85'
07.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.30
Oficiorama
Panorama dels oficis del futur.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Christian Ibáñez Quinteto de Metales. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 50'
08.50
Atleta gourmet
La toscana española, de la Fresneda a Beceite
El xef guipuscoà Iñigo Urrechu recorre la geografia nacional per conèixer els secrets de la cuina tradicional, fent les dues coses que més li agraden, cuinar i córrer.
Documentals
Durada: 25'
09.15
Medina en TVE
El método andalusí de aprendizaje del árabe
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
Energías renovables
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
Janusz Korczak, pasión por enseñar
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
En la tierra de Jesús
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
La carrera de la fe
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Ermita Ntra. Sra. de los Ángeles, Getafe
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Los cuatro verbos de Dios
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 65'
13.00
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
13.30
El club de la lucha gastronómica de Jamie y Jimmy
Lindsay Lohan
L'actriu Lindsay Lohan visita Jamie i Jimmy al seu cafè de la badia de Southend per aprendre a cuinar pastís de pollastre. A més, Jamie fa el seu rostit de cérvol marinat i, juntament amb Jimmy, inicien una batalla per recuperar la botifarra de sang fresca com a aliment nutritiu per a la dieta britànica.
Documentals
Durada: 45'
14.15
La gran escapada italiana de Jamie
Monasterio
Jamie se'n va al Laci per conèixer la cuina que es fa als monestirs. Tot i així, en arribar se sent decebut, perquè els monjos consumeixen menjar enllaunat i sembla que han perdut el contacte amb les seves tradicions culinàries. No troba el que esperava, però vol ensenyar-los a cuinar.
Documentals
Durada: 25'
14.40
Hundidos
HMS. Serpent
Els bussos del programa es llancen aquesta setmana a la recerca d'un derelicte la tragèdia del qual va salvar milers de vides en el futur. El Serpent, un vaixell militar de l'Armada britànica, que es va enfonsar, el 1890, a Punta do Boi, Galícia, deixant 172 víctimes.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Uganda salvaje, Arsenal animal: Uñas y dientes i Lemming, el pequeño gigante del norte
Documentals
Durada: 150'
18.50
Planeta selva
Bosque caducifolio
A l'hemisferi nord del planeta es desenvolupa un bosc canviant adaptat a l'estacionalitat. És el bosc caducifoli, que canvia el color de les seves fulles al llarg de l'any fins a perdre-les a l'hivern. La llar del bisó europeu, el linx, l'astor, el liró gris i diversitat d'aus i mamífers.
Documentals
Durada: 30'
19.20
Criaturas salvajes con Dominic Monaghan
Tailanda
El Dom comença el seu viatge a Bangkok, Tailàndia, buscant un dels primats més singulars i en perill d'extinció del planeta: el Loris lent. Fins trobar-lo, coneix altres animals que també viuen al bosc, com els cucs de seda del ricí, les formigues teixidores o les aranyes formigues.
Documentals
Durada: 45'
20.05
Ciudades españolas Patrimonio de la Humanidad
Inclou Salamanca i Mérida: Present fins als racons més insospitats, la històrica Colònia Augusta Emèrita va ser concebuda des de la seva fundació com una Roma en miniatura. Avui, Mèrida, uneix al seu excepcional llegat romà la seva vitalitat com a puixant capital d'Extremadura.
Documentals
Durada: 95'
21.40
El origen de los inventos
Vida y muerte
En aquest capítol, quatre invents que van salvar vides: la metralladora Gatling, el detector de metalls, el marcapassos i la impressora 3D.
Documentals
Durada: 50'
22.30
Versión española: Dictado
Després de quedar òrfena, la Julia és acollida per la Laura i el Daniel, un amic de la infància del seu pare. La presència de la nena fa que el Daniel se senti cada vegada més desplaçat. El seu malestar augmenta quan la conducta de la Julia adquireix un caràcter amenaçador, que li porta a la memòria un passat terrorífic que havia decidit enterrar.
Pel·lícules
Durada: 90'
00.00
Pel·lícula: Hijo de Caín
Nico Albert és un adolescent amb un caràcter peculiar, una intel·ligència excepcional i una única obsessió, els escacs. El Carlos i la Coral, preocupats per l'estranya actitud del seu fill, decideixen contractar el psicòleg infantil Julio Beltrán. El Julio s'endinsa en l'inquietant món del Nico i en les complexes relacions d'aquesta família aparentment normal.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.30
Apocalipsis: la Segunda Guerra Mundial
Avui: La agresión i Una derrota aplastante.
Documentals
Durada: 105'
03.15
Corazón de hierro
Les malalties del cor són la causa principal de mort a tot el món. Als laboratoris de la Universitat de Munic, Eckhard Wolf i el seu equip intenten esbrinar com adaptar un cor de porc perquè pugui implantar-se en un ésser humà. Des de 2009, científics de la Universitat Tècnica d'Aquisgrà, a Alemanya, han estat desenvolupant un cor artificial. L'objectiu és millorar la qualitat de vida. Per combatre la creixent escassetat d'òrgans, la ciència explora nous territoris.
Documentals
Durada: 55'
04.10
Garbo, el hombre que salvó el mundo
Documental realitzat amb fragments de pel·lícules de Hollywood, material d'arxiu i entrevistes que, entre ficció i realitat, acosta l'espectador a la història del burgès barceloní Juan Pujol García, l'extraordinari agent doble conegut com Garbo pels anglesos i Arabal pels alemanys.
Documentals
Durada: 80'
05.30
Pesca imposible
Nepal
El Jay, el Blowfish i el Charlie s'embarquen a recórrer el món a la recerca d'aventures. Tots tres amics han de posar a prova les seves habilitats durant el viatge, ja que les criatures que estan buscant no són fàcils d'atrapar.
Documentals
Durada: 30'