Programació #0

Dissabte, 31 agost de 2024
07.40
Hipopótamos y cocodrilos con Steve Backshall
Cocodrilos con Steve Backshall I
Los cocodrilos, los mayores depredadores y supervivientes. El explorador Steve Backshall viaja a la Reserva de caza Ndumo, en Sudáfrica. Con su vasto sistema fluvial y sus humedales, supone un terreno privilegiado para estos animales.
Documentals
Durada: 44'
08.24
Hipopótamos y cocodrilos con Steve Backshall
Cocodrilos con Steve Backshall II
Documentals
Durada: 48'
09.12
Pel·lícula: Los pitufos: la aldea escondida
Un mapa misteriós porta la Barrufeta i els seus millors amics, el Barrufet Filòsof, el Barrufet Maldestre i el Barrufet Forçut, a una cursa emocionant i intrigant a través del Bosc Prohibit, ple de criatures màgiques, per trobar el misteriós poblet amagat abans no ho faci el malvat bruixot Gargamel. Embarcats en un viatge trepidant ple d'acció i perill, estan a punt de descobrir un dels secrets més importants de la història dels barrufets.
Pel·lícules
Durada: 84'
10.36
That's My Jam España
Edurne y Joaquín Reyes vs Dani Fernández y Pilar Rubio
Si das pistas por la cara, ganas. El chanante Joaquín Reyes y la cantante Edurne pelean por el radiocasete dorado con Pilar Rubio y al artista Dani Fernández llevando sus conocimientos de música al límite.
Altres
Durada: 57'
11.33
Diana: la entrevista que impactó al mundo
El 20 de novembre de 1995, BBC Panorama va emetre una sincera entrevista amb la princesa Diana en la qual va trencar tots els protocols i va exposar traumes i escàndols de la vida a la casa reial. 25 anys després, aquest documental analitza com es va orquestrar l'esdeveniment televisiu del segle.
Documentals
Durada: 63'
12.36
Diana: caso abierto
Documentals
Durada: 50'
13.26
Diana: La muerte que conmocionó al mundo
Documentals
Durada: 43'
14.09
Diana: La muerte que conmocionó al mundo
Documentals
Durada: 50'
14.59
Ilustres ignorantes
Médicos
Programa que intenta trobar respostes a totes les preguntes ridícules que tothom es planteja en la seva vida diària. El que compta no és trobar les respostes encertades, sinó l'enginy, l'humor, l'interès i l'insòlit desenvolupament de cadascuna d'elles.
Altres
Durada: 29'
15.28
Leo talks
Sofocos del verano
Altres
Durada: 32'
16.00
Pel·lícula: La Navidad en sus manos
Uns dies abans de Nadal, el Pare Noel té un accident de trineu al centre de Madrid i acaba a l'hospital. Per sort, el Salva, el seu company d'habitació, el pot substituir en la seva sagrada tasca nadalenca, malgrat ser un aprofitat més acostumat a vendre peces de cotxe robades que no pas a repartir regals. Tanmateix, per al Salva, l'única manera de recuperar la seva família és acceptar aquesta missió tan entranyable. Si bé comença el compte enrere inexorable per a l'arribada de la nit de Nadal, encara ha de trobar els rens del Pare Noel, aprendre a volar en trineu i, el que és més difícil, aprendre a ser una bona persona.
Pel·lícules
Durada: 95'
17.35
Planeta Tierra III
Héroes
En todo el mundo hay héroes en primera línea que lo arriesgan todo para salvar la vida salvaje. Exploran selvas remotas, viajan ocultos para atrapar a criminales y realizan peligrosos viajes para trasladar aves en peligro de extinción a un lugar seguro.
Documentals
Durada: 55'
18.30
DeportePlus+
Esports
Durada: 25'
18.55
LaLiga Hypermotion
Jornada 3. Desde el Estadio Nuevo Mirandilla.
Esports
Durada: 125'
21.00
DeportePlus+
Esports
Durada: 22'
21.22
LaLiga EA Sports
La victoria frente al Celta ha dejado al Villarreal en la parte alta de la clasificación, con siete puntos que confirman el buen arranque de los groguets. El equipo de Marcelino busca seguir con la buena dinámica en el derbi de la Comunitat ante un Valencia que está teniendo un inicio de liga más complicado.
Esports
Durada: 128'
23.30
DeportePlus+
Esports
Durada: 75'
00.45
La pista del tenis. US Open
Esports
Durada: 15'
01.00
Tennis US Open
Esports
Durada: 184'
04.04
Muhammad Ali
¿Cuál es mi nombre? (II)
El tres veces campeón de los pesos pesados es una de las figuras más icónicas del siglo XX. Su influencia trasciende el deporte y, esta serie documental dirigida por el afamado documentalista Ken Burns, analiza, como nunca antes, todas las vidas de Muhammad Ali para mostrarnos cómo el deportista cambió la conversación en EEUU en temas como el racismo, la política y la religión. Para ello, un rico material de archivo recorre los momentos clave de su vida desde sus orígenes y su afición al boxeo cuando era muy joven, hasta su enfermedad y muerte, pasando por el oro olímpico de 1960, su unión a la Nación del Islam y a Malcom X, sus tres victorias de los pesos pesados, su negativa a ir a la guerra de Vietnam, su exilio, su vuelta al ring, la “Pelea del siglo” o la brutal “Thrilla in Manila”.
Documentals
Durada: 51'
04.55
Sam Smith: concierto en el Royal Albert Hall
Altres
Durada: 85'