Programació TV3

Dissabte, 31 agost de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 310'
11.10
USA Tour 2024
El Barça s'enfronta al Dallas Trinity en la seva tercera gira de pretemporada pels Estats Units. Les de Pere Romeu disputen el partit al majestuós Cotton Bowl. L'equip de Texas, de nova creació, juga el seu primer matx en aquest estadi contra les vigents campiones d'Europa.
Esports
Durada: 135'
13.25
Atrapa'm si pots
Especials estiu
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La prova d'amor
Al Paul li agrada posar-se en secret la roba de la seva dona, la Marielle. En els gairebé 20 anys que fa que estan casats, ella no havia sospitat mai res. Per això, quan l'enxampa amb un dels seus vestits, es queda de pedra. El món que comparteixen trontolla i comencen a replantejar-s'ho tot. Ella ni tan sols sabia que existien els homes que es vesteixen de dona. Ell creu que pot continuar vivint en aquest cos d'home que l'incomoda, però l'esforç és massa gran i, quan pren una decisió desesperada, la Marielle s'adona que el seu amor pel Paul va més enllà de la seva aparença.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: Teràpies de malson
Després de fugir d'una relació de parella abusiva amb l'ajuda de la seva germana, la Leah es converteix en una psicoterapeuta de renom i publica un llibre en què explica la violència domèstica que ha patit. La Leah, que tenia l'esperança que el llibre ajudés altres persones en situacions similars, veu amb consternació com, per contra, desencadena una sèrie d'incidents terribles a la seva vida i provoca des d'un atac verbal per part d'un lector durant un acte de signatura de llibres fins a l'assetjament per part de la seva exparella, l'Ashton, que es nega a deixar-la en pau fins i tot des de la presó.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.05
Assassinats al nord
Una dolça venjança
Uns agents han d'informar el Dieter Bannow, el propietari d'un snack-bar, que el seu net petit s'ha intoxicat i està en coma a causa d'una xocolatina de les que ell ven. Aleshores, tanquen la botiga i la policia científica analitza els productes. D'altra banda, el Finn Kiesewetter i el Lars Englen han de sortir corrent perquè els han avisat d'un nou cas d'assassinat. La víctima és el Michael Weder, un serraller a l'atur, que ha mort d'un tret al cap.
Sèries
Durada: 70'
20.15
Tens un minut?
Concurs en què els participants que accepten el repte han de respondre, en un minut, el màxim de preguntes possibles sobre llengua i cultura catalanes per tal d'endur-se els diners, que es van acumulant amb cada resposta correcta.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Cinema d'acció: Robin Hood
El jove Robin Hood torna a casa, enfortit després d'haver lluitat a les croades. Amb sorpresa, descobreix un regne en el qual la corrupció és la moneda de canvi de la corona anglesa. Aleshores decideix, juntament amb el seu amic Little John, formar una banda de bandits i liderar una rebel·lió que els durà a enfrontar-se al malvat xèrif de Nottingham.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.10
Cinema d'acció: Perill remot
El matrimoni de la Lisa i el Tyler passa per una mala època. Ella és dissenyadora gràfica i ell és un empresari que estrena una nova marca de material d'esquí. Quan la Lisa descobreix que està embarassada i ho explica al Tyler, la seva reacció és tot el contrari del que ella esperava. L'endemà, el Tyler suggereix a la Lisa que facin teràpia de parella. Al cap d'unes setmanes, la psicòloga els proposa de fer una estada de parella en un lloc remot en plena natura.
Pel·lícules
Durada: 85'
01.35
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 145'
04.00
Rumba a l'estudi
El Príncipe de los Ladrones. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Los Comino. Espai musical.
Altres
Durada: 60'